Chlumec n/C – Brozany 2:1 (kon.) | Liberec B – Jablonec B 2:1 (kon.) | Hr. Králové B – Dukla B 2:0 (kon.)
Pardubice B – Zápy 1:3 (kon.) | Bohemians B – Zbuzany 5:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové B
2:0 (1:0)
FK Dukla Praha B
Neděle 03.04.2022, 10:15 • SA Slavia HK • Česká fotbalová liga (B) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné nedělní odpoledne. Vítám vás při sledování 19. kola ČFL, u zápasu mezi Hradcem Králové B a Duklou Praha B.
     
    FC Hradec Králové B

    Ačkoli je Hradec Králové B na sedmé pozici, tak může pomýšlet klidně i na zisk titulu. Na vedoucí Přepeře totiž ztrácí pouhých šest bodů, nicméně konkurentů je hodně a těžko říct, jestli by zrovna hradecká rezerva stála o postup do druhé nejvyšší soutěže, kde ještě loni hrálo „áčko“, úplně ze všech nejvíc. V dosavadních třech jarních kolech Hradec nejprve porazil 1:0 Mladou Boleslav B, následně prohrál 0:1 s Teplicemi B a minulý víkend zvládl výsledkem 1:0 s týmem z Brozan.
     
    FK Dukla Praha B

    Rezerva pražské Dukly je na tom oproti dnešnímu soupeři tabulkově ještě lépe. Okupuje třetí příčku a na Přepeře ztrácí dva body, ovšem v souvislosti s tímto týmem je zbytečné mluvit o případném postupu, protože první tým Dukly je ve druhé lize a s ambicemi na postup mezi elitu to momentálně příliš slibně nevypadá. Nicméně „béčku“ se daří a na jaře ještě neztratilo jediný bod. Postupně porazilo 3:1 Zápy, 3:0 Pardubice B a 1:0 Přepeře.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Hradec Králové B: Mach – Mahr, Hruška (C), Prekop, Doležal, Hájek, Hlaváč, Kosař, Březák, Kateřiňák, Klíma.
    Náhradníci: Klapka – Hátle, Kadrmas, Kozel, Zámečník, Jonáš.
    Trenér: Karel Krejčík

    FK Dukla Praha B: Spilka – Ludvíček, Matoušek (C), Březina, Mládek, Hudec, Uhlíř, Villaseca, Varačka, Hrubeš, Hodek.
    Náhradníci: Buchlák – Kozojed, Lehký, Kočí, Křenek.
    Trenér: Aleš Majer

    Rozhodčí: Dohnal – Fišer, Cichra.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních černo-bílých dresech. Také hosté vsadili na klasiku, do soutěžního střetnutí nastoupili v červeném.
     
    3
    Zajímavý pas za obranu dostal Erik Prekop. Zkusil si kličkou na střed ještě vylepšit palebnou pozici, ale obránce se lehce míče dotkl a jiný jeho spoluhráč nepříliš povedený technický pokus soupeře zblokoval.
     
    4
    Další útok hradeckého mužstva přišel po levé lajně. V tomto případě ovšem Daniel Spilka mohl zůstat ledově klidným, pravý bek totiž vystihl kličku po čáře.
     
    5
    Hosté zkusili štěstí konstruktivně. Tomáš Mládek ovšem podcenil rychlost protihráče a rozehrál zbytečně, překvapený Jiří Kateřiňák pak ale jen odkopl mimo nebezpečí.
     
    6
    Hodně odvážná malá domů v podání Lukáše Březiny. Nahrávka nebyla úplně prudká, takže Daniel Spilka musel mírně vyběhnout, odkopnout před podklouznuvším Prekopem nakonec dokázal.
     
    7
    Proti pravidlům hrál Jiří Kateřiňák. Pozdě dostoupil do souboje s Jiřím Hudcem, konkurenta už jen zezadu nedovoleně podrazil.
     
    8
    Ve dvou hradecká defenziva proti kompletní defenzivě Dukly podle očekávání neuspěla. Jan Mahr hrál na Kateřiňáka, jenž zkusil přenést hru na Březáka, tomu ovšem nevyšlo zpracování.
     
    9
    V akci znovu Jan Mahr. Krásně proskočil mezi dvojicí protihráčů, načež na středu oslovil Prekopa, jemuž nevyšla odvážná klička do vápna proti Ludvíčkovi.
     
    10
    Přítomní fanoušci zatleskali povedené individuální akci domácího hráče, který se proháčkoval mezi třemi protihráči a z levé strany šestnáctky mířil na zadní tyč, stojící gólman Spilka s vypětím všech sil vyrazil míč nad břevno.
     
    11
    Akce domácích pokračovala rohovým kopem. Hvizd rozhodčího Dohnala se ozval ještě dříve, než míč doletěl do pokutového území, jeden z útočících fotbalistů fauloval.
     
    12
    Za přetaženým centrem zleva spěchal Jan Mahr. Měl ovšem velkou ztrátu na Hudce, jenž se stihl srovnat a bez problémů odpálit balón mimo bezprostřední nebezpečí.
     
    13
    Jako poslední hráč si Filip Matoušek neporadil úplně ideálně. Nevyšlo mu zpracování a nechal se předskočit Prekopem, nicméně zabral, před soupeře se vrátil a znovu míč uzmul pro sebe.
     
    14
    Dukla zatím rozhodně nepotvrzuje roli favorita. V dosavadním průběhu spíše brání, ale úspěšně, takže stále drží bezbrankový stav a jedna akce může všechno změnit.
     
    15
    Velké protesty na domácí střídačce, poté, co pomezní odmával Eriku Prekopovi ofsajdové postavení. Balón pro Duklu, Hradec musí doufat v jinou příležitost.
     
    16
    Skvělý Daniel Spilka! Do velké příležitosti směřoval už Prekop, ale jeden z protihráčů jej zastavil jen za cenu nedovoleného zákroku. Arbitr Dohnal ale nechal ve hře pokračovat a byl to Lukáš Hájek, kdo měl na kopačce vedoucí gól, střelu k levé tyčce však gólman Dukly za svá záda nepustil!
     
    17
    K zajímavé střele natáhl kousek za šestnáctkou Filip Březák. Pálil po zemi na zadní tyč a Spilka jen sledoval, jak balón letí kousek vedle levé části jeho brankové konstrukce.
     
    18
    Dukla na druhé straně útočila do plných. Přesto málem vybojovala velkou příležitost, Kosař na poslední chvíli vypíchl dobře myšlený pas na Hrubeše.
     
    19
    Premiérový rohový kop celku z hlavního města skončil neúspěchem. Hlavičkový souboj podstoupil Filip Matoušek s Martinem Hlaváčem, přičemž hostující kapitán prohrál.
     
    20
    Hosté chtěli pokračovat v útočení, ale jejich snahy utnul útočným prohřeškem Jakub Uhlíř. Doležal si před něj dal šikovně tělo, ještě chytřeji se nechal faulovat.
     
    21
    Bude se kopat penalta! Erik Prekop si počkal na zpětnou nahrávku Březáka a mezi dvěma protihráči proskočil do pokutového území, aby jej vzápětí jeden z nich fauloval a tím mu znemožnil zakončení. Nebylo co řešit!
     
    21
    Balón si na bílý bod postavil Jiří Kateřiňák. Volil přízemní střelu ze svého pohledu doleva. Balónu nedal dostatečnou razanci, což ve finále rozhodlo, protože Spilka směr trefil, natáhl se dostatečně daleko a míč udržel v rukavicích!
     
    22
    Pokračujeme tedy za bezbrankového stavu. S další útočnou akcí přispěchal Hájek, avšak za jeho dlouhým pasem vystartoval Spilka a balón stihl odkopnout před Březákem.
     
    23
    Na útočné polovině zaváhal Jakub Kosař, který neudržel kulatý nesmysl proti dvěma protihráčům. Vzápětí ale ani Varačka dlouho na míči nepobyl, tělem jej odstavil Klíma.
     
    24
    V útoku opět Hradečtí. Na přetažený centr si v ideálním prostoru počkal nikým nehlídaný Filip Březák, ale ani on nezvládl rozvlnit síť, trefil jen nohu jednoho z blokujících hráčů.
     
    25
    Rohový kop domácích gól nepřinesl. Vysoko vyskočil bránící David Ludvíček, jemuž vzápětí jeden z hráčů nastavil stoličku. Rozhodčí nechal ve hře pokračovat jen pár sekund, pak z důvodu nezvedajícího se hostujícího fotbalisty hru přerušil.
     
    26
    Zbytečně zazmatkoval David Doležel, jenž měl na středu moře volného času, ale rozhodl se hrát z první na Mahra, jemuž adresoval míč daleko za paty.
     
    27
    Technická finta Kateřiňákovi nevyšla. Chtěl rozběhnutému Březákovi narazit patou, ale hrací předmět netrefil vůbec ideálně, věnoval jej soupeři.
     
    28
    Marně se realizační tým hostů dožadoval autového vhazování. Pomezní rozhodčí měl celou situaci před sebou a usoudil, že vhazovat mají domácí.
     
    29
    Do pokutového území obdržel zajímavý centr Daniel Villaseca. Zpracoval si ovšem balón příliš daleko do strany a v těžké pozici střílel slabě po zemi přímo do rukou gólmana.
     
    30
    První žlutou kartu střetnutí obdržel Jiří Hrubeš. Po ztrátě balónu neotálel a protihráče držel za dres tak dlouho, dokud ho nedonutil spadnout k zemi.
     
    31
    Zajímavý centr od levé lajny, na který Erik Prekop jen těsně nedosáhl. Útok ještě na zadní tyči uzavíral Jakub Kosař, jemu ale zakončení vůbec nesedlo.
     
    32
    Kousek od pokutového území Hradce Králové došlo k nezaviněnému střetu mezi Varačkou a Hruškou. Rozhodčí raději hru přerušil, naštěstí jsou oba aktéři v pořádku.
     
    33
    Kdo už fauloval, to byl Lukáš Hájek. Snažil se nejprve natlačit před Hudce tělem, ale když pochopil, že se mu to nepovede, pomohl si i rukama.
     
    34
    Nepovedený nákop z levé strany si bez větších problémů pohlídal Daniel Spilka. Zacouval a kulatý nesmysl zachytil do rukavic před brankovou čárou.
     
    35
    Erik Prekop zabojoval, ale musel tušit, že sám proti třem moc šancí na úspěch nemá. Akce dopadla podle očekávání, uspěla hostující defenziva.
     
    36
    Zničehonic zahrozili fotbalisté Dukly. Střílený centr zprava obránce nakopl do Hrubeše a tomu nechybělo moc, aby dopravil balón do sítě. Vzápětí se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu, ale neúspěšně, naopak byl odpískán útočný faul.
     
    37
    Aleš Majer se nedokázal smířit s faktem, že arbitr Dohnal nařídil přímý kop ve prospěch Hradce, očekával spíše penaltu. Za neustávající protesty si nakonec vysloužil kartu žluté barvy.
     
    38
    Hra pokračuje. Matouš Varačka zkusil průnikový pas mezi dva protihráče, který mu ovšem nevyšel, ve skluzu skvěle zafungoval Jakub Klíma.
     
    39
    Rychle na druhou stranu. Centr Kosaře zprava sklepl Březák za sebe pro Jiřího Kateřiňáka, který po rychlém zpracování mířil na zadní tyč a jen těsně minul.
     
    40
    Oblouček na hranu šestnáctky si pro sebe zpracoval David Doležal. Zády k bráně toho však moc vymyslet nemohl, volil zpětnou nahrávku k Hlaváčovi.
     
    41
    Střela z dvaceti metrů nadělala Danielu Spilkovi poměrně velké problémy, přestože mířila do středu brány. Nadvakrát si však gólman poradil.
     
    42
    Tlak domácího celku pokračuje. Z osmnácti metrů si nachystal balón na střelu Lukáš Hájek, nicméně houf hráčů před sebou nepropálil.
     
    43
    Neskóroval ani Erik Prekop. Zřejmě sám nevěděl, jakou částí těla po centru zprava zakončoval, míč pomalu proskákal těsně vedle pravé tyčky.
     
    44
    Jakub Kosař mohl hrát pro sebe, což mu i radil trenér, ale domácí hráč volil přihrávku hlavou na Mahra. Míči dal ovšem příliš velkou razanci, spoluhráč neměl šanci kulatý nesmysl dostihnout ještě na hrací ploše.
     
    44
    Tým Hr. Králové B právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali, střílí zasloužený gól do šatny! S velkým klidem se zachoval ERIK PREKOP, který se neunáhlil a počkal si na ideální moment, aby nakonec levačkou z vnitra šestnáctky zakončil nechytatelně do levé šibenice.
    44. Erik PREKOP - 1:0
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    45+1
    Davida Doležala dělily od druhého gólu centimetry! Krásně se středem protáhl až na hranici šestnáctky, odkud vypálil přízemní pokus, míč se od levé tyčky odrazil mimo bránu!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    V souboji dvou rezerv je na tom po prvním poločase lépe ta hradecká, která vstřelila dosud jediný gól střetnutí těsně před odchodem do kabin. Skóroval Erik Prekop, jenž prokázal instinkt zabijáka, ve 44. minutě vypálil levačkou nechytatelný křižný projektil do levého horního rohu. Náskok domácího mužstva mohl být ještě vyšší, avšak Jiří Kateřiňák nařízenou penaltu neproměnil a krátce po vstřeleném gólu zase David Doležal mířil jenom do tyče. Pokud chce Dukla pomýšlet na bodový zisk, musí svůj výkon ve druhé půli výrazně zlepšit.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:24.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Hradec Králové B: ze hřiště odchází David Doležal, přichází Josef Jonáš.
     
    46
    Střídání v týmu FK Dukla Praha B: ze hřiště odchází Daniel Villaseca, přichází Jan Kozojed.
     
    47
    Oba trenéři udělali pro druhý poločas jednu změnu v sestavě. Rozehrávka patřila hostům, kteří tak mohou podniknout útok na kýžené vyrovnání.
     
    48
    Fotbalisté Dukly vybojovali standardku, které ovšem využít nedokázali. Nepovedl se už centr, balón proletěl nad hlavami ve vápně přítomných hráčů.
     
    49
    Jan Mahr si v defenzivě nebyl úplně jistý. Čelem ke své bráně poměrně dlouho váhal, ve finále volil sázku na jistotu, tedy odkop do autu.
     
    50
    Nohama si zahrál Daniel Spilka. Obdržel malou domů, po níž si mohl dovolit zpracování, druhým dotekem hru přenesl na volného Hodka.
     
    51
    Právě Jakub Hodek vybojoval faul na svou osobu. Už na útočné polovině si našel mezeru mezi dvěma protihráči, jeden z nich jej nedovoleně podrazil.
     
    52
    Opět velké problémy při řešení standardky. I v tomto případě přiletěl příliš vysoký balón, na který dosáhl pouze domácí gólman Mach.
     
    53
    Ondřej Mach znovu v akci. Už uvnitř velkého pokutového území jej zkusil jeden z protihráčů odvážně přehodit, ale narazil, protože brankář stál na čáře a nemusel ani vyskočit.
     
    54
    Druhá půle zatím působí o poznání vyrovnanějším dojmem, než ta první. Dukla ukazuje, že rozhodně nechce z utkání odjet s prázdnou.
     
    55
    Mach ukázal, že umí pokrýt nejen bránu, ale i pokutové území. Výborně vystartoval proti nahrávce od levé lajny, aby hrací předmět zachytil těsně před Hodkem.
     
    56
    Rychle na druhou stranu. Pravou lajnou pronikl Jiří Kateřiňák, jenž v plné rychlosti naslepo nahrával před bránu do míst, kde neměl žádného spoluhráče.
     
    57
    Další akce domácích byla ještě nebezpečnější. Kateřiňák tentokráte zvedl hlavu a na zadní tyči hledal Filipa Březáka, těsně před ním zažehnal nebezpečí Lukáš Březina.
     
    58
    Jiří Kateřiňák nevyužil skutečnosti, že kolem sebe nikoho neměl. Zkusil zajímavý oblouček za obranu, avšak míči dal malou výšku, takže před adresátem Mahrem zvládl hlavou odklidit nebezpečí Mládek.
     
    59
    Hráči v červených dresech vystartovali do protiútoku. Jiří Hrubeš táhl akci po levé straně, aby následně stříleně poslal míč před bránu do míst, kde kraloval Ondřej Mach.
     
    60
    Střídání v týmu FK Dukla Praha B: ze hřiště odchází Jiří Hrubeš, přichází Filip Lehký.
     
    60
    Hodina z utkání je minulostí, do konce zápasu zbývá posledních třicet minut. Hradec Králové nadále udržuje těsné vedení, ale Dukla je ve druhé půli výrazně vyrovnanějším mužstvem.
     
    61
    Na penaltě čekal na centr Filip Březák. Marně, protože před něj natlačil tělo Filip Matoušek a centr z blízkosti rohového praporku odklidil do bezpečí.
     
    62
    V posledních vteřinách ale zase začínají získávat více navrch domácí. Erik Prekop vybojoval standardku v podobě rohového kopu, když jeho ránu zblokoval obránce.
     
    63
    Po centru na zadní tyč došlo k zakončení hlavou, nicméně Daniel Spilka mohl zůstat ledově klidným, protože míč vyletěl vysoko nad horní tyč.
     
    64
    Tým Hr. Králové B právě vstřelil branku!
    Zaváhání gólmana a svěřenci kouče Krejčíka rázem disponují dvougólovým náskokem! Hájek sklepl hlavou pod sebe na ERIKA PREKOPA, proti němuž nedůrazně vyběhl brankář Spilka. Domácí forvard si jej s velkou lehkostí přehodil a snadno pak dopravil balón do sítě.
    64. Erik PREKOP - 2:0
     
    66
    Druhý vstřelený gól bude znamenat bezpochyby ještě větší uvolnění. Hradečtí fotbalisté už znovu operují na útočné polovině, rádi by přidali i další branky.
     
    67
    Velkou rychlost nabral po pravé lajně Filip Březák. Jenže nahrávku dostal příliš pozdě, praporek pomezního vyletěl vzhůru na znamení ofsajdu.
     
    68
    Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Jan Kosař viděl Jiřího Kateřiňáka jemuž ale adresoval příliš dlouhý pas, který spoluhráč nemohl zachytit na hrací ploše.
     
    69
    Střídání v týmu FK Dukla Praha B: ze hřiště odchází David Ludvíček, přichází Tomáš Křenek.
     
    70
    Nechybělo moc a Erik Prekop mohl útočit na hattrick. Už to vypadalo, že nahrávka Mahra projde až k jeho osobě, ale nestalo se, nataženou levačkou zabránil šanci soupeře Uhlíř.
     
    71
    Domácí zkusili štěstí pro změnu zleva. Střílený centr vyzkoušel Jakub Klíma, mimo nebezpečí tentokráte odvracel balón Filip Matoušek.
     
    72
    Momentálně sice drží balón na kopačkách hosté, ale jen na vlastní polovině, odkud jen těžko dosáhnou kontaktního gólu. Domácí působí fyzicky skvěle, stíhají pokrývat potřebný prostor.
     
    73
    Nedorozumění mezi Jakubem Kosařem a Erikem Prekopem vedlo ke ztrátě balónu. První jmenovaný volil nahrávku po lajně, ten druhý očekával pas do nohy.
     
    74
    Erik Prekop nechtěl riskovat zranění. Určitě si mohl zkusit píchnout míč kolem gólmana, ale nestáhl k tomuto kroku, nechal Spilkovi prostor k dlouhému odkopu.
     
    75
    Pochvalu zaslouží Jakub Klíma. Správně očekával, že Lukáš Březina bude hrát středem hřiště, balón zachytil těsně před adresátem pasu Křenkem.
     
    76
    S těžkým zpracováním si Jan Mahr poradil brilantně. Vzápětí se i dokázal otočit směrem k bráně soupeře a jako cíl přihrávky si zvolil Hájka.
     
    77
    Je zřejmé, že Erik Prekop by rád vstřelil hattrick a spoluhráči mu tuto radost chtějí dopřát. Slovenský útočník obdržel prudký pas od Kateřiňáka, z první pálil nad břevno.
     
    78
    Moc nechybělo, aby tváří v tvář brankáři postupoval Jakub Hodek. Jenže domácí obránce Filip Hruška nebezpečí nepřipustil a špičkou kopačky poslal míč k Machovi.
     
    79
    Nepřehledný souboj u lajny, po němž si ani arbitr Dohnal nebyl jistý, pro koho nařídit autové vhazování. Dal na signál pomezního, který přisoudil míč Hradci.
     
    80
    Na trávníku zůstal ležet Jakub Kosař po střetu s Filipem Matouškem. Nakonec došlo k přerušení hry, protože ve tváři domácího hráče je patrný krvavý šrám.
     
    81
    Jakub Kosař je v pořádku. Dokonce vystihl rozehrávku protihráče a po levé lajně postupoval do slibné šance, kterou zakončil polovysokým centrem na Prekopa, jehož zakončení rybičkou skončilo na horní síti.
     
    82
    Obrovská příležitost ke snížení nekončí gólem! Po hrubce domácí defenzivy postupoval z pravé strany sám na gólmana Filip Matoušek. Hostující kapitán si zřejmě nevšiml, že Mach už padá ke své pravé tyči, místo zakončení do jeho protipohybu ho napálil přímo do nohou.
     
    83
    Ondřej Mach a jeho druhý úspěšný zákrok v krátkém časovém sledu. Musel se pořádně natáhnout za ránou Filipa Lehkého, míč vytěsnil do bezpečí konečky prstů pravé ruky.
     
    84
    S gólovkami se nám nyní roztrhl pytel! Za domácí nyní opět zahrozil Erik Prekop, jenž vyprodukoval tvrdou ránu levačkou po zemi k levé tyči, ale Spilka se Machem nenechal zahanbit, také on předvedl výborný zákrok!
     
    85
    Narážečka mezi dvěma hostujícími hráči nevyšla. Dobrou práci odvedl Martin Hlaváč, který přečetl úmysl protihráčů a uzmul kulatý nesmysl pro sebe.
     
    86
    Střídání v týmu FK Dukla Praha B: ze hřiště odchází Jiří Hudec, přichází Václav Kočí.
     
    87
    Autové vhazování Filipu Matouškovi vůbec nevyšlo. Příliš dlouho dával najevo, že bude házet na střed, kulatý nesmysl odpálil přes hlavu na útočnou polovinu Klíma.
     
    88
    Vzápětí Matoušek vyprodukoval útočný faul, míč se tak stěhuje na kopačky hradeckých fotbalistů. Tím faulovaným byl Filip Březák, když si skvěle pokryl míč.
     
    89
    Střídání v týmu FC Hradec Králové B: ze hřiště odchází Filip Březák, přichází Filip Zámečník.
     
    89
    Utkání směřuje ke svému konci. Třetí hradecký gól chtěl vsítit Lukáš Hájek, avšak hrací předmět nasměroval pravačkou mimo tři tyče.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90+1
    Střídání v týmu FC Hradec Králové B: ze hřiště odchází Lukáš Hájek, přichází David Hátle.
     
    90+2
    Není to poprvé, co útok Dukly zastavil útočný faul jednoho z hráčů v červeném dresu. Tentokráte hrál proti pravidlům Václav Kočí.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Královehradecká rezerva potvrdila roli mírného favorita a na domácím hřišti zdolala „béčko“ pražské Dukly 2:0.

    Hrdinou zápasu se stal Erik Prekop, který se postaral o oba góly střetnutí. Nejprve skóroval ve 44. minutě ránou do levé šibenice, načež vedení domácích pojistil v 64. minutě, kdy využil nejistého vyběhnutí gólmana, kterého si přehodil a následně míč dopravil do sítě. Hosté si své příležitosti vytvořili až v závěrečné desetiminutovce základní hrací doby, avšak s pokusy Matouška i Lehkého si poradil Mach, na druhé straně chvíli poté zabránil Spilka levou nohou v dovršení hattricku Prekopovi.

    Svěřenci kouče Krejčíka se díky vítězství posunuli v tabulce na šestou příčku. Dukla Praha B na jaře poprvé ztratila a spadla na čtvrté místo za Zápy. (12:18:42)

    Milan Huppert

    Branky: 44. Prekop, 64. Prekop

    Karty:   30. Hrubeš (DKB)

    Neproměněná penalta: 21. Kateřiňák (HKB), brankář Spilka zneškodnil


    FC Hradec Králové B: Mach – Mahr, Hruška (C), Prekop, Doležal (46. Jonáš), Hájek (90+1. Hátle), Hlaváč, Kosař, Březák (89. Zámečník), Kateřiňák, Klíma.
    Náhradníci: Klapka – Hátle, Kadrmas, Kozel, Zámečník, Jonáš.

    Trenér: Karel Krejčík

    FK Dukla Praha B: Spilka – Ludvíček (69. Křenek), Matoušek (C), Březina, Mládek, Hudec (86. Kočí), Uhlíř, Villaseca (46. Kozojed), Varačka, Hrubeš (60. Lehký), Hodek.
    Náhradníci: Buchlák – Kozojed, Lehký, Kočí, Křenek.

    Trenér: Aleš Majer

    Rozhodčí: Dohnal – Fišer, Cichra

    Diváci: 70
    bahis siteleri