Lorient – Saint-Étienne 6:2 (kon.)
konec
FC Lorient
6:2 (2:2)
AS Saint-Étienne
Pátek 08.04.2022, 21:00 • Stade Yves Allainmat - Le Moustoir (Lorient). • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 31. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Quentin BOISGARD - 6:2
     
    89
    Lorient právě vstřelil branku!
    A domácí ještě nemají dost. QUENTIN BOISGARD se na pravé straně neukvapil se střelou, velmi dobře se zbavil obránce, posunul se více ke středu a levačkou poslal míč do vzdálenějšího horního rohu brány, kam se Paul Bernardoni mohl jenom ohlédnout.
    86. Terem Igobor Moffi - 5:2
     
    86
    Lorient právě vstřelil branku!
    Pátý gól v síti Saint-Étienne přeci jen přichází. Domácí doslova rozebrali hostující obranu a střelou do protipohybu brankáře poslal míč do sítě TEREM IGOBOR MOFFI.
    65. Ibrahima KONÉ - 4:2
     
    65
    Lorient právě vstřelil branku!
    Hodně studená sprcha pro Saint-Étienne. Moffi po velkém boji ve vápně vyslal křižnou přihrávkou do šance IBRAHIMA KONÉHO, který po zemi střílel na vzdálenější stranu. Paul Bernardoni si na míč sáhl pravou rukou, ale tečoval jej pouze do sítě.
    61. Enzo Le Fée - 3:2
     
    61
    Lorient právě vstřelil branku!
    A obrat je dokonán. Lauriente parádní přihrávkou poslal do samostatného úniku svého spoluhráče, tím byl ENZO LE FÉE, který si sám před brankářem počínal velmi zkušeně a míč poslal vzduchem k bližší tyči. O ofsajd se v žádném případě jednat nemohlo.
    45+1. Ibrahima KONÉ - 2:2
     
    45+1
    Lorient právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný závěr první půle, domácí dotahují dvougólové manko soupeře. Mendes dobře odcentroval na levou stranu, kde míč lehce tečoval do protipohybu brankáře IBRAHIMA KONÉ a míč skončil ve vzdálenějším dolním rohu brány.
    42. Terem Igobor Moffi - 1:2
     
    42
    Lorient právě vstřelil branku!
    TEREM IGOBOR MOFFI poslal míč přízemní střelou přímo na střed, naštěstí pro něj brankář Saint-Étienne uskočil stranou a už nestihl zasáhnout.
    22. Arnaud NORDIN - 0:2
     
    22
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. ARNAUD NORDIN ve velkém vápně získal balón, na pravé straně se dostal k tvrdé střele, kterou poslal přesně k bližší tyči, kde Matthieu Dreyer nemohl být dostatečně rychle.
    4. Denis BOUANGA - 0:1
     
    4
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Teď už se hostující tým může radovat. Ryad Boudebouz svou střelou z dálky ještě neuspěl, Matthieu Dreyer se natáhl a míč vyrazil na pravou stranu, ale právě odtud poté centroval Kolodziejczak na vzdálenější tyč, kam naběhl DENIS BOUANGA, který zblízka hlavou nedal brankáři šanci. Tady zaspal bránící hráč Lorientu.

    Petr Frömel

    Branky: 42. Moffi (pen.), 45+1. Koné (H. Mendes), 61. Le Fée (Lauriente), 65. Koné (Moffi), 86. Moffi (Boisgard), 89. Boisgard (Dango Ouattara) – 4. Bouanga (Kolodziejczak), 22. Nordin (Boudebouz)

    Karty:   29. Le Fée (LOR), 87. Moffi (LOR) – 14. Mangala (SET), 35. Nade (SET), 41. Kolodziejczak (SET), 68. Neyou (SET)   68. Neyou (SET)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 18:18.
    FC Lorient: Dreyer – H. Mendes, Laporte, Petrot, Le Goff – Lauriente (77. Dango Ouattara), Monconduit, Abergel (C) (88. Lemoine), Le Fée (73. Boisgard) – Moffi, Koné (88. Soumano).
    Náhradníci: Nardi – Igor Silva, Jenz, Hergault, Morel, Boisgard, Lemoine, Soumano, Dango Ouattara.

    Trenér: C. Pélissier.

    AS Saint-Étienne: Bernardoni – Moukoudi, Mangala (70. Sako), Nade – Thioub (70. Gabriel Silva), Aouchiche (62. Neyou), Douath (70. Youssouf), Kolodziejczak (C) (63. Trauco) – Boudebouz – Nordin, Bouanga.
    Náhradníci: Green – Gabriel Silva, Trauco, Neyou, Youssouf, Dioussé, Sako, Crivelli.

    Trenér: P. Dupraz.

    Rozhodčí: R. Buquet – G. Debart, J. Pacelli
    bahis siteleri