Columbus – Montreal 5:1 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 0:4 (kon.) | Colorado – Los Angeles 9:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 14.04.2022, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:38 Emil BEMSTRÖM - 5:1
     
    57:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ještě jeden kousek do domácí sbírky. Sillinger vyhrál buly pro sebe, posunul na Voráčka a český útočník vyslal do přečíslení dvou na jednoho EMILA BEMSTRÖMA s Vladislavem Gavrikovem. První jmenovaný volil zakončení a dobře udělal, z levé strany pálil zápěstím nechytatelně do vzdálenější šibenice. Asistence: Jakub Voráček a Cole Sillinger.
    46:24 Cole SILLINGER - 4:1
     
    46:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Nástřel Bemströma od pravého mantinelu tečoval zhruba na půli cesty puku k bráně COLE SILLINGER. Montembeault nestihl zareagovat dostatečně včas a kotouč mu propadl pod rukou. Asistenci do statistik zapisuje také debutující Blankenburg. Asistence: Emil Bemström a Nick Blankenburg.
    38:09 Ryan POEHLING - 3:1
     
    38:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ještě není hotovo! Elvis Merzlikins by si nejspíše s pokusem Suzukiho poradil, ale těsně před ním puk šikovně tečoval RYAN POEHLING, lotyšskému gólmanovi propadl touš za záda pod pravou rukou. Asistence: Nick Suzuki a Mike Hoffman.
    37:22 Patrik LAINE - 3:0
     
    37:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ke dvěma asistencím přidává nejproduktivnější hráč Blue Jackets v sezóně PATRIK LAINE i gól! Skórovat mohl už Nyquist, pobídku Voráčka ovšem nasměroval o kousek vedle brány. Od zadního mantinelu se pak touš odrazil k již zmíněnému Lainemu, jemuž nedělalo moc problémů poslání kotouče do prázdné brány, byť z ostrého úhlu. Asistence: Gustav Nyquist a Jakub Voráček.
    35:52 Jack ROSLOVIC - 2:0
     
    35:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Larsenova družina navyšuje náskok na dvě branky, v hlavní roli opět JACK ROSLOVIC! Akce začala znovu u Laineho, který využil chyby Savarda a prodral se po levé straně až do útočného pásma. Jeho nahrávku na amerického spoluhráče sice jeden ze soupeřů přizvedl, ale Roslovic si poradil a pravou nohou kotouč nasměroval do levé tyče, aby si následně Montembeault hrací předmět sám smolně srazil za sebe. Asistence: Patrik Laine a Gustav Nyquist.
    08:36 Jack ROSLOVIC - 1:0
     
    08:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Favorizovaní Modrokabátnici se ujímají vedení! V pravém kruhu stojící JACK ROSLOVIC neměl moc na výběr, zápěstím vypálil na zadní tyč. Samuel Montembeault kus černé gumy vyrazil nešťastně nad sebe a ten doskákal až za brankovou čáru, obránce reagoval příliš pozdě. Asistence: Patrik Laine a Vladislav Gavrikov.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 9. Roslovic (Laine, Gavrikov), 36. Roslovic (Laine, Nyquist), 38. Laine (Nyquist, J. Voráček), 47. Sillinger (Bemström, Blankenburg), 58. Bemström (J. Voráček, Sillinger) – 39. Poehling (Suzuki, M. Hoffman)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Bérubé) – Peeke, Werenski (A), A. Boqvist, Gavrikov, Bean, Blankenburg – Laine, Roslovic, Nyquist – Bemström, Sillinger, J. Voráček – O. Bjorkstrand (A), Danforth, Johnson – Meyer, B. Gaunce, E. Robinson.
    Trenér: Brad Larsen

    Montreal Canadiens: Montembeault (Primeau) – Petry, Edmundson (A), D. Savard, A. Romanov, Schueneman, Harris – Josh Anderson, Suzuki, Caufield – R. Pitlick, Evans, M. Hoffman – Armia, Dvorak, B. Gallagher (A) – J. Ylönen, Poehling, Byron (A).
    Trenér: Martin St. Louis

    Rozhodčí: Kozari, Nicholson – Cherrey, Murray

    Diváci: 16 708
    bahis siteleri