Česko – Švýcarsko 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (3:1, 1:0, 0:0)
Švýcarsko
Čtvrtek 14.04.2022, 15:30 • Rosvalla, Nyköping • Turnaj čtyř (U17)
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Ve čtvrtek v odpoledních hodinách má český výběr do sedmnácti let na programu druhý zápas turnaje čtyř zemí ve Švédsku. Tentokrát se proti svěřencům Rostislava Vlacha postaví výběr Švýcarska, který taktéž úvodní duel akce prohrál.
     
    Česko

    Češi vstoupili do utkání s domácím Švédskem velmi dobře, protože už ve 2. minutě je poslal do vedení Jan Šprynar. Tre Kronor však dokázali ještě v první dvacetiminutovce reagovat zásluhou Forsfjälla, a o chvíli později už dokonce vedli, když se trefil Edstrom. Potom už to byla přetahovaná až do samotného závěru. Jecho srovnal, Edstrom vrátil Švédy opět do vedení. Ve třetí části vyrovnal Husinecký, avšak Švédové přeci jen opět dokázali udeřit. Rozhodující gól vstřelil Noah Dower Nilsson a domácí tým mohl slavit na turnaji první výhru.
     
    Švýcarsko

    Švýcaři ve svém prvním zápase taktéž padli. I oni ale svého soupeře řádně potrápili. Suomi šli po polovině základní hrací doby do dvougólového vedení, ale Švýcaři jejich mocný dokázali zachytit. Po gólu Pedrazziniho v 48. minutě prohrával tým s helvétským křížem na hrudi už pouze o jednu branku. Závěr však přeci jen vyšel lépe seveřanům, výhru pojistili svými góly Järventie a Kiiskinen.
     
    Nominace české sedmnáctky

    Brankáři: Adam Dybal (Karlovy Vary), Jan Kasal (Mountfield HK).

    Obránci: Martin Matějíček (Jihlava), Lukáš Eich, Denis Svoboda (oba Kometa Brno), Šimon Bialy (Vítkovice), Vojtěch Husinecký (Tappara Tampere, Finsko), Vojtěch Vochvest (Mladá Boleslav), Marek Ročák (Třinec).

    Útočníci: Samuel Fiala, Vojtěch Hois, Radek Janata, Jaromír Pérez (všichni Liberec), Matyáš Adámek, Adam Csabi, Radim Handl (všichni Karlovy Vary), Jan Šprynar (Litvínov), Pavel Šimek (Hradec Králové), Jiří Felcman (Langnau, Švýcarsko), Jakub Štancl (Växjö, Švédsko), František Albrecht (Ambri-Piotta, Švýcarsko), Adam Jecho (Tappara Tampere).
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Kasal (Dybal) – Husinecký, Eich, Matějíček, Bialy, Ročák, Vochvest, Svoboda – Šprynar, Felcman, Štancl – Csabi, Jecho, Šimek – Janata, Fiala, Pérez – Handl, Adámek, Albrecht – Hois.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Švýcarsko: Ferrari (Metzger) – Ustinkov, Schneller, Muggli, Balestra, Niedermann, Lekic, Palmisano – Lindemann, S. Meier, Pedrazzini – Zehnder, Gruber, Pennisi – Froidevaux, Kaser, Wagner – R. Meier, Graf, Holzer – Etique.
    Trenér: Patrick Schöb

    Rozhodčí: R. Magnusson, J. Magnusson – Sjöberg, Nilsson.
     
    Hráči jsou na hřišti, halou za chvíli zazní obě státní hymny.
     
    Češi do dnešního duelu nastoupí v červené variantě dresů, u Švýcarů bude převažovat barva bílá.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Úvodní buly bylo vhozeno, úspěšnější na něm byl Felcman a Češi mohou od své vlastní branky zahájit první útočnou akci.
     
    00:24
    Ta ale ztroskotala už někde ve středním pásmu. Švýcaři se zmocnili kotouče a vymýšlí, kudy povede jejich cesta kupředu.
     
    00:32
    Vyloučení v týmu Česko (Felcman – 2 min., podrážení).
     
    00:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři bleskurychle využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Střelu Wagnera sice dokázal brankář Kasal vyrazit, avšak na dorážku MATTEO WAGNERA už byl krátký. Asistence: David Lekic
     
    01:24
    Švýcaři jsou po vystřeleném góle nabuzeni a obývají své útočné pásmo. Na střelu to ale zatím nevypadá, aktuálně bojuje Holzer se svými kumpány o kotouč u zadního mantinelu.
     
    02:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    A reakce přichází hodně rychle! Elitní formace Čechů se usadila v útočném pásmu a ŠIMON BIALY svou střelou od modré čáry prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Šprynar, Jiří Felcman.
    02:03 Šimon BIALY - 1:1
     
    02:36
    Češi jsou v dobré pohodě, mají chuť útočit. Jecho o kotouč přišel, ale Češi jej vybojovali ve středním pásmu zpátky.
     
    03:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ten kdo na dnešní duel přišel tak se rozhodně nenudí! Za necelé čtyři minuty totiž padli v Nykopingu již tři branky! SAMUEL FIALA se probojoval do útočného pásma, stahovačkou se zbavil bránícího Švýcara a střelou mezi betony brankáře Ferrariho rozradostnil českou střídačku. Bez asistence.
    03:20 FIALA - 2:1
     
    05:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Festival gólů pokračuje! Jecho našel svou přihrávkou ADAMA CSABIHO, který projel útočným pásmem a překonal Mattia Ferrariho, který po třech inkasovaných brankách míří na střídačku. Asistence: Adam Jecho.
    05:12 Adam CSABI - 3:1
     
    05:12
    Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Ferrari, přichází Metzger.
     
    06:36
    Pedrazzi si nepohlídal vstup do útočného pásma, jelikož modrou čáru přejel dříve než kus černé gumy. Rozhodčí píská postavení mimo hru.
     
    07:55
    Teď to byla one man show Radka Janaty. Ten se totiž zmocnil kotouče ve středním pásmu a hodně dlouho k němu nikoho nepustil. Najel do pásma, obkroužil branku Metzgera, vrátil se na modrou čáru a vypálil. Jeho rána byla přizvednuta a tak se bude vhazovat po pravici brankáře Metzgera.
     
    08:18
    Švýcaři se snaží reagovat na tři rychlé góly Čechů. Od modré teď pálil Lekic, ale nikdo z jeho spoluhráčů se k teči nedostal.
     
    08:48
    Hráči v bílých dresech jsou při chuti, kombinují v útočném pásmu, do nebezpečných pozic se zatím nedostávají.
     
    09:39
    Husinecký se snažil překvapit Metzgera při rozehrávce za brankou, Švýcar ale nakonec všechno zvládl. Měl však na mále.
     
    09:55
    Češi vyhazují na zakázané uvolnění, v posledních minutách mají hráči s helvétským křížem na hrudi mírně navrch.
     
    10:36
    Ročák přerušuje Švýcarskou nadvládu, u zadního mantinelu se zmocnil kotouče a vyhodil jej do středního pásma. Třetí formace tak bude moci zamířit na střídačku a přenechat místo čerstvým sílám.
     
    11:54
    Úvodní zběsilé tempo mírně opadlo. Švýcaři se nějakou dobu drželi v útočném pásmu, ale nebyli schopni nic vymyslet. Oproti tomu akce Čechů končí většinou už ve středním pásmu. Moc zajímavého se teď neděje.
     
    12:32
    Hráči zašlapávali u mantinelu kotouč tak dlouho, až byl rozhodčí Magnusson nucen fouknout do píšťalky. Následovat bude buly ve středním pásmu, z české strany je na ledě elitní trio pod vedením Jiřího Felcaman.
     
    12:55
    Střela Bialyho od modré čáry byla sražena do ochranné sítě, následovat bude vhazování před pracovištěm Metzgera.
     
    13:12
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Gruber – 2 min., hákování).
     
    13:39
    Češi rozestavili své útočné komando, avšak tohle se Janu Šprynarovi vůbec nepovedlo. Z pravé strany nahrával puk na modrou čáru, kde ale vůbec nikdo nestál. Obránci si totiž vyměňovali své pozice. Česko musí začít od své vlastní branky.
     
    14:18
    Šprynar teď už na modré čáře našel zamýšleného adresáta a Husinecký se mohl opřít do střely příklepem. Ta mu však vůbec nesedla a mířila mimo tři tyče.
     
    14:43
    Na pravou stranu dostal nabito nejlepší střelec české sedmnáctky, ale ani nyní nedokázal trefit cíl.
     
    15:12
    Švýcaři jsou v plném počtu, tuhle početní nevýhodu přežili bez úhony.
     
    16:01
    Z ostrého úhlu to zkoušel Gruber, avšak Jan Kasal dokázal puk v poklidu vyrazit do rohu kluziště. V posledních minutách nesbírá prakticky žádné zákroky, vše se odehrává na druhé straně kluziště.
     
    16:37
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Gruber – 2 min., hákování).
     
    16:58
    Další zákrok pro Kasala. Švýcaři se i ve čtyřech vydali kupředu, avšak střela Lindemanna neměla gólové parametry.
     
    17:12
    Češi už jsou v útočném pásmu, Bialy pálil od modré a Metzger drží puk ve své výstroji. Nutno podotknout, Metzger přináší svým spoluhráčům daleko více klidu a ti se tak pomalu ale jistě dostávají do hry. Ferrari oproti tomu hned ze své první střely kapituloval.
     
    17:35
    Češi se nikam nehrnou, postupně kombinují a čekají na chybu svého soupeře.
     
    18:14
    Od modré čáry napřáhl dnes velmi aktivní Šimon Bialy, avšak Metzger opět zůstal pozorný a puk si v hloučku těl před svojí brankou úspěšně našel.
     
    18:37
    Švýcaři jsou v plném počtu.
     
    18:55
    Velká šance naší první foramce. Jiří Felcman servíroval puk ideálně do před brankového prostoru, kde si najížděl Jakub Štancl. V bezprostřední blízkosti však Metzgera nepřekonal.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta hry v první třetině.
     
    19:37
    Švýcaři se před koncem prvního dějství po delší době usadili v útočném pásmu a po jedné střel zvonila tyč. Zřejmě však šlo o vnější obloul.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dvacetiminutovka je za námi a na ukazateli skóre svítí stav 3:1 pro Česko. Svěřenci Rostislava Vlacha přitom neměli vůbec ideální vstup do zápasu. Felcman si šel sednout už v první minutě na trestnou lavici a Švýcaři okamžitě trestali. Gólovou sirénu totiž rozezněl Matteo Wagner. Reakce Čechů na sebe nedala dlouho čekat. O necelé dvě minuty později srovnával Šimon Bialy a o pár minut později se trefili i Šimon Fiala a Adam Csabi. Ve zbytku třetiny jsme mohli sledovat vyrovnaný hokej, ale větší šance se stejně objevovali spíše na hokejkách českého týmu.
     
    Druhé dějství započne přibližně v 16:18.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Úvodní buly druhé části hry bylo právě vhozeno. Úspěšnější byl Jiří Felcman.
     
    20:18
    Češi se ihned vrhli do pásma, avšak o puk záhy přišli.
     
    21:06
    Husinecký posílal puk od modré čáry po mantinelu za branku, Šprynar odtud ale právě odjel. Švýcaři se zmocnili kotouče a míří kupředu,.
     
    21:37
    Šimon Bialy vyslal schovanou střelu z vrcholu levého kruhu, avšak ta se zastavila o první hokejku ve výhledu.
     
    22:38
    Puk skončil na střídačce českého týmu, následovat bude vhazování ve středním pásmu.
     
    23:36
    Po nepřesné rozehrávce Švýcarů se rozezněla píšťalka rozhodčího – zakázané uvolnění. Hra se stěhuje zpátky před Metzgera, kde se hraje po většinu času druhé třetiny.
     
    24:13
    Kasal špatně rozehrál a Kaser mohl z mezikruží poslat puk do prázdné branky, avšak jeden z českých hráčů ho na poslední chvíli stihl dostoupit!
     
    24:58
    Opět se ale hraje v útočném pásmu českého týmu. Po střele od modré čáry schoval Metzger kotouč ve své lapačce, hra se přerušuje.
     
    25:13
    Vyloučení v týmu Česko (Zehnder – 2 min., sekání).
     
    25:48
    Adámek se tlačil zpoza branky k dorážce ale Metzger si ustrážil svoji pravou tyč a přikryl kotouč lapačkou.
     
    26:02
    Šprynar posílal puk za branku na Felcmana, avšak jeho zpětná přihrávka mířila díky teči až do středního pásma.
     
    26:25
    Švýcaři velmi vysoko napadají a naši obránci mají problém hrát okolo modré čáry. Gruberovi se teď povedlo vypíchnout kotouč a Češi budou začínat akci od své vlastní branky. Na ledě už je druhé přesilovkové komando.
     
    26:58
    Bialy vyslal svou dělovku od modré čáry, ale Metzger zůstal pozorný a betony uklidil puk do rohu kluziště.
     
    27:13
    Švýcaři jsou v plném počtu, tato početní výhodu zůstala taktéž nevyužita.
     
    28:22
    Čechům se vstup do útočného pásma nepovedl, rozhodčí píská postavení mimo hru. Na led míří 3. formace, vhazovat se bude na modré čáře blíže k brance Metzgera.
     
    29:33
    Ustinkov vyslal střelu švihem kousek za modrou čarou, avšak Kasal si situaci pohlídal. Po dlouhé době zavítlali Švýcaři na druhou stranu, jinak se po většinu času druhé dvacetiminutovky zatím brání.
     
    30:02
    Švýcaři teď vyhazují dokonce na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravici Metzgera.
     
    30:40
    Šprynar měl na holi čtvrtý gól svého týmu, ale střela z první mu vůbec nevyšla. Švýcarský brankář by na tohle neměl šanci dosáhnout.
     
    31:17
    Graf nahazoval puk kousek za modrou čárou a k teči se dostal ještě Pennisi! Kasal dokázal odhadnout trajektorii puku a vyrazil jej do rohu.
     
    32:28
    Šimon Bialy se dnes musel skvěle vyspat. Je střelecky aktivní a ukazuje i skvělé individuální schopnosti. Teď si najel až za branku Metzgera a ukázkovou stahovačkou si povodil jednoho ze Švýcarských hráčů.
     
    33:02
    Češi začínají svého soupeře opravdu čím dál tím více tlačit. Metzger sbírá jeden zákrok za druhým.
     
    33:39
    Bialy nahazoval od modré čáry a k dorážce se tlačil ještě Šprynar. Metzger zachoval chladnou hlavu a puk si našel dříve než český forvard.
     
    34:13
    Nadvláda Čechů teď bude přeci jen na chvíli přerušena. Matějíčkovi se nepovedla rozehrávka z obranného pásma a rozhodčí píská zakázané uvolnění.
     
    34:31
    Obrovská šance Švýcarů! Ti se ve velkém nahrnuli do brankoviště Kasala, který dlouho nevěděl, kde se kus černé gumy nachází. Posléze obstál po střele Meiera a přesunout se dokázal i po zakončení Lindemanna.
     
    34:58
    Snahu o český protiútok zastavuje hvizd rozhodčího – offside.
     
    35:24
    A další, Jan Šprynar měl na spěch a projel přes modrou čáru dříve než jeho spoluhráč Štancl s pukem na hokejce.
     
    35:55
    Jaromír Pérez zavezl puk do útočného pásma a kombinuje s obránci na modré čáře. Na střelu se ale zatím nedostalo, Švýcaři jsou při napadání velmi aktivní.
     
    36:42
    Radim Handl dostal nabito na levý kruh pro vhazování, avšak jeho střela zamířila přímo do náruče připraveného Metzgera.
     
    37:32
    Skvěle to teď udělal Lukáš Eich, který po ztrátě dokázal puk ještě v útočném pásmu vybojovat zpět. Jeho spoluhráči už však byli pryč a tak hrají opět Švýcaři.
     
    37:58
    Tvrdá rána Ustinkova od modré čáry se zastavila na zadním mantinelu. Švýcaři po delší době okupují obranné pásmo českého týmu.
     
    38:07
    Lindemann měl na holi snížení skóre, poté co se tlačil k dorážce do prázdné branky. Jeden z českých obránců mu však na poslední chvíli vložil do střely hokejku.
     
    38:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jak se říká, nedáš – dostaneš. RADIM HANDL dokázal vystihnout nepřesnou přihrávku Švýcarů a odčaroval kouzlo brankáře Metzgera, který dosud ještě neinkasoval. Bez asistence.
    38:39 Radim HANDL - 4:1
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta hry ve druhé třetině.
     
    39:35
    Čechům může tato branka dodat klid na hokejkách. Tříbrankový náskok je poměrně komfortní, rozhodně ale nesmí usnout na vavřínech.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Po čtyřiceti minutách hry vede český tým nad Švýcary už 4:1. Druhá část byla po většinu času hry pod taktovkou hráčů se lvem na hrudi a Radim Handl dokázal v závěru třetiny podtrhnut skvělý výkon svého týmu a zařídil vedení již o tři branky.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 17:05.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Úvodní buly třetí periody zvládl lépe Meier, ale Švýcaři po chvilce puk ztrácejí.
     
    41:01
    Švýcarskou hru trápí spousta nepřesností, i proto v dnešním duelu ztrácejí na svého soupeře tři branky. Opět se jejich hráči nevyvarovávají chyb a zbytečně ztrácí puk při jednoduchých přihrávkách.
     
    41:28
    Ve třetí třetině zatím vidíme hru nahoru – dolů, bez šancí na obou stranách. Dokonce jsme snad neviděli ještě ani jednu střelu na branku.
     
    42:34
    A stejný obrázek pokračuje. Nyní hráči bojují o kotouč v českém obranném pásmu.
     
    42:38
    Vyloučení v týmu Česko (Vochvest – 2 min., držení).
     
    42:53
    Švýcaři dostávají možnost, jak s dnešním zápasem ještě něco udělat. Vojtěch Vochvest si přidržel protihráče při souboji o kotouč u zadního mantinelu. Rozhodčí to moc dobře viděl a českého obránce poslal na trestnou lavici.
     
    43:18
    Češi se zatím brání dobře, na úvod totiž dokázali vyhodit kotouč a Švýcři se těžko dostávají do pásma. České komando je postavené na modré čáře a znemožňuje vniknout soupeři na jejich část hřiště.
     
    43:52
    Švýcaři teď dokonce z nemohoucnosti vyhazují puk až na zakázané uvolnění. Tato početní výhoda se určitě neřadí k těm lepším.
     
    44:38
    Tým České republiky je v plném počtu.
     
    45:54
    Týmu s helvétským křížem na hrudi se zatím nedaří vůbec nic. Za celé dvě minuty se prakticky ke Kasalově brance nedostali a stejná nemohoucnost pokračuje i nadále. Oproti tomu Češi se dopředu nehrnou, hrají takticky dobře dozadu a hlídají si stav utkání.
     
    46:46
    Přeci jenom teď Švýcaři zahrozili a ke střele z pravého kruhu pro vhazování se dostal Colin Lindemann. Brankář Kasal zůstal pozorný a vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    47:43
    Matějíček teď ukázal své ofenzivní choutky, s pukem na holi se vydal až za branku soupeře, přihrál jej na modrou čáru a tam se do něj mohl opřít Šimon Bialy. Tahle rána příklepem mu ale vůbec nesedla.
     
    48:22
    Pérez servíroval puk do druhé volny na Fialu, ale jeho rána švihem neprošla přes clonící hráče v bílých dresech.
     
    49:06
    Češi okupují prostor před brankou Metzgera, uvidíme co z toho bude. Zatím je to kombinace dvou obránců na modré čáře.
     
    49:53
    Vyloučení v týmu Česko (Šimek – podrážení, 2 min.).
     
    50:24
    Lekic nezachytil přihrávku od svého spoluhráče na modré čáře a Švýcaři tak budou muset vyklidit útočné pásmo.
     
    50:58
    Teď ale přichází první větší tlak našeho soupeře. Z vrcholu pravého kruhu to napálil Froidevaux, ale do jeho rány si lehl jeden ze clonících Čechů. Záhy na to vyslal střelu příklepem od modré čáry Lekic, Kasal byl připraven.
     
    51:35
    Švýcaři mají opět problém s rozehrávkou, při početní výhodě vyhazují puk přes všechno čáry – zakázané uvolnění.
     
    51:53
    Tým České republiky je v plném počtu.
     
    52:35
    Střela Grafa byla přizvednuta do ochranné sítě, následovat bude vhazování před Janem Kasalem.
     
    53:05
    Šimek servíroval puk mezi kruhy, avšak Adam Jecho byl příliš daleko na střelu. Švýcaři se puku zmocnili a přesouvají hru na druhou stranu kluziště.
     
    53:58
    Obrázek hry je stále stejný, Švýcaři kazí jednoduchíé přihrávky a sami si znemožňují šanci na zdramatizování výsledku. Oproti tomu Češi hrají dobře takticky, zkrátka to, co musí.
     
    54:39
    Lekic je teď jako na střelnici, od modré čáry vyslal dva své projektily, ale ani jedna rána netrefila prostor tří tyčí.
     
    55:21
    Nidermann připravil svůj tým zbytečně o útočné pásmo, když si nepohlídal ploužící se puk na modré čáře. Švýcaři musí prostor opět vyklidit.
     
    55:43
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Schneller – 2 min., hákování).
     
    56:06
    Tohle už nevypadá pro hráče v bílých dresech vůbec dobře. Zbývá pár minut do konce základní hrací doby a Češi mají početní výhodu.
     
    56:36
    Od modré vyzkoušel pozornost Metzgera obránce Ročák. Ten na jeho pokus dobře viděl a stačil máchnout lapačkou.
     
    57:13
    Šimek sice získal pásmo, avšak jeho následná přihrávka na modrou čáru skončila pouze na holi Meiera.
     
    57:43
    Švýcaři jsou v plném počtu.
     
    58:17
    Fiala se prosmýkl okolo mantinelu, avšak o chvíli později si na něj čekal jeden ze Švýcarů, který jej na mantinel přimáčkl a obral o kotouč.
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta základní hrací doby. Švýcaři se nemohou dostat kupředu, Metzger musí zůstat ve svém brankovišti.
     
    59:39
    Češi jsou aktivní a okupují útočné pásmo. Zdá se, že si závěrečné sekundy již pohlídají.
     
    Konec zápasu.
     
    Česká sedmnáctka má za sebou druhé utkání turnaje čtyř zemí ve Švédsko a tentokrát se může pochlubit i ziskem plných třech bodů. Přitom úvod utkání svěřencům Rostislava Vlacha vůbec nevyšel a udeřili jako první Švýcaři, konkrétně Matteo Wagner. Češi ale dokázali velmi rychle reagovat a díky gólům Šimona Bialyho, Samuela Fialy a Adama Csabiho vedli po prvních dvaceti minutách již 3:1. Ve druhé třetině pak zvýšil na konečných 4:1 Radim Handl.
     
    Děkuji vám za pozornost a těším se na vás u dalšího textového přenosu. (17:38:32)

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 3. Bialy (Felcman, Šprynar), 4. Fiala, 6. Csabi (Jecho), 39. Handl – 1. Wagner (Lekic)


    Česko: Kasal (Dybal) – Husinecký, Eich, Matějíček, Bialy, Ročák, Vochvest, Svoboda – Šprynar, Felcman, Štancl – Csabi, Jecho, Šimek – Janata, Fiala, Pérez – Handl, Adámek, Albrecht – Hois.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Švýcarsko: Ferrari (6. Metzger) – Ustinkov, Schneller, Muggli, Balestra, Niedermann, Lekic, Palmisano – Lindemann, S. Meier, Pedrazzini – Zehnder, Gruber, Pennisi – Froidevaux, Kaser, Wagner – R. Meier, Graf, Holzer – Etique.
    Trenér: Patrick Schöb

    Rozhodčí: R. Magnusson, J. Magnusson – Sjöberg, Nilsson
    bahis siteleri