Česko – Švýcarsko 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (3:1, 1:0, 0:0)
Švýcarsko
Čtvrtek 14.04.2022, 15:30 • Rosvalla, Nyköping • Turnaj čtyř (U17)
Partner:
    38:39 Radim HANDL - 4:1
     
    38:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jak se říká, nedáš – dostaneš. RADIM HANDL dokázal vystihnout nepřesnou přihrávku Švýcarů a odčaroval kouzlo brankáře Metzgera, který dosud ještě neinkasoval. Bez asistence.
    05:12 Adam CSABI - 3:1
     
    05:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Festival gólů pokračuje! Jecho našel svou přihrávkou ADAMA CSABIHO, který projel útočným pásmem a překonal Mattia Ferrariho, který po třech inkasovaných brankách míří na střídačku. Asistence: Adam Jecho.
    03:20 FIALA - 2:1
     
    03:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ten kdo na dnešní duel přišel tak se rozhodně nenudí! Za necelé čtyři minuty totiž padli v Nykopingu již tři branky! SAMUEL FIALA se probojoval do útočného pásma, stahovačkou se zbavil bránícího Švýcara a střelou mezi betony brankáře Ferrariho rozradostnil českou střídačku. Bez asistence.
    02:03 Šimon BIALY - 1:1
     
    02:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    A reakce přichází hodně rychle! Elitní formace Čechů se usadila v útočném pásmu a ŠIMON BIALY svou střelou od modré čáry prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Šprynar, Jiří Felcman.
     
    00:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři bleskurychle využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Střelu Wagnera sice dokázal brankář Kasal vyrazit, avšak na dorážku MATTEO WAGNERA už byl krátký. Asistence: David Lekic

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 3. Bialy (Felcman, Šprynar), 4. Fiala, 6. Csabi (Jecho), 39. Handl – 1. Wagner (Lekic)


    Česko: Kasal (Dybal) – Husinecký, Eich, Matějíček, Bialy, Ročák, Vochvest, Svoboda – Šprynar, Felcman, Štancl – Csabi, Jecho, Šimek – Janata, Fiala, Pérez – Handl, Adámek, Albrecht – Hois.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Švýcarsko: Ferrari (6. Metzger) – Ustinkov, Schneller, Muggli, Balestra, Niedermann, Lekic, Palmisano – Lindemann, S. Meier, Pedrazzini – Zehnder, Gruber, Pennisi – Froidevaux, Kaser, Wagner – R. Meier, Graf, Holzer – Etique.
    Trenér: Patrick Schöb

    Rozhodčí: R. Magnusson, J. Magnusson – Sjöberg, Nilsson
    bahis siteleri