Finsko – Švédsko 4:3 (kon.) | Česko – Slovensko 4:3 (po pr.)
konec
Finsko
4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
Švédsko
Čtvrtek 14.04.2022, 14:30 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
    40:50 Filip HOLST-PERSSON - 4:3
     
    40:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je vstup do poslední třetiny jako hrom! Po méně než minutě se prosazuje FILIP HOLST-PERSSON, který dorazil kotouč z brankoviště mezi betony gólmana. Díky tomu tak snižuje opět na rozdíl jediné branky. Asistence: Karl Sterner a Isak Forslund.
    35:23 Natan TESHOME - 4:2
     
    35:23
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak tady měli Švédi obrovskou smůlu. Po zákroku Laringa betonem, to už vypadalo, že se bude přerušovat. Nakonec se ale puk odrazil nad beton, odkud ho jenom doklepl do brány NATAN TESHOME. Asistence: Mitja Jokinen a Roope Rajala.
    28:01 Melvin FERNSTRÖM - 3:2
     
    28:01
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak se nám rozdíl opět zmenšuje, a to díky využité přesilovce! Téměř okamžitě po začátku početní výhody potrestal faul soupeře MELVIN FERNSTRÖM. Asistence: Karl Sterner.
    24:27 Joonas PAQVALIN - 3:1
     
    24:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je bleskurychle využitá přesilovka! Po pouhých dvaceti vteřinách se dostal ke střele JOONAS PAQVALIN, a to po ukázkovém sólu ze středního pásma. Na jeho následné zakončení z prostoru mezi kruhy se natahoval brankář jen marně. Asistence: Niklas Nykyri a Roope Vesterinen.
    10:04 Konsta HELENIUS - 2:1
     
    10:04
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je ukázkový trest nevyužité přesilovky. Těsně po konci početní výhody Švédů se totiž dostal do útoku KONSTA HELENIUS. Jeho následné zakončení mělo dostatečné parametry na to, aby skončilo za zády gólmana.
    04:53 Melvin FERNSTRÖM - 1:1
     
    04:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je bleskurychlé vyrovnání v podání Švédů! Po pouhé minutě od prvního gólu se totiž prosazuje MELVIN FERNSTRÖM, který svou střelou z prostoru mezi kruhy zaskočil gólmana soupeře. Asistence: Freij Alfons.
    03:55 Joona SAARELAINEN - 1:0
     
    03:55
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A máme tady první branku vážení! Po pouhých čtyřech minutách hry se prosazuje JOONA SAARELAINEN, a to poměrně překvapivě po mnoha velkých tlacích soupeře. Asistence: Roope Vesterinen.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 4. Saarelainen (Vesterinen), 11. Helenius, 25. Paqvalin (Nykyri, Vesterinen), 36. Teshome (Jokinen, Rajala) – 5. Fernström (Alfons, Jerneheim), 29. Fernström (Sterner), 41. Holst-Persson (Sterner, Forslund)


    Finsko: Saarinen (Paananen) – Nykyri, Jokinen, Soini, Leppä, Vikla, Marila, Honkonen, Savolainen – Helenius, Saarelainen, Vesterinen – Rajala, Loponen, Hemming – Teshome, Pulkkanen, Paqvalin – Pikkarainen, Väärälä, Ruohonen
    Švédsko: Laring (Axelsson) – Freij, Jerneheim, Olsson, Forslund, Morin, Johansson, Nord – Toresson, Eriksson, Sigrell – Sterner, Sandberg, Holst-Persson – Fernström, Björck, Zetterberg, Gustarfsson, Grundström, Crookes

    Rozhodčí: Cabák – Gebauer, Mikšík
    bahis siteleri