Montreal – Philadelphia 3:6 (kon.) | New Jersey – Buffalo 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:0 (kon.)
Florida – Detroit 5:2 (kon.) | Carolina – Winnipeg 4:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:6 (kon.)
Minnesota – Vancouver 6:3 (kon.) | Tampa – Toronto 8:1 (kon.) | Calgary – Dallas 4:2 (kon.)
Los Angeles – Chicago 4:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 1:3 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:6 (1:2, 1:2, 1:2)
Philadelphia Flyers
Pátek 22.04.2022, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Carey Price (MTL) – 28 zákroků, 6 OG, úspěšnost 82,4%, odchytal 59:55
    Martin Jones (PHI) – 31 zákroků, 3 OG, úspěšnost 91,2%, odchytal 60:00

    Tři hvězdy utkání

    1. Ivan Provorov (PHI) 1+1
    2. Travis Konecny (PHI) 1+0
    3. James van Riemsdyk (PHI) 2+1 (03:53:13)
     
    Statistiky: Střely na bránu: 34-34; Zablokované střely: 18-18; Vhazování: 59%-41%; Hity: 15-22; Přesilové hry: 0/1-0/3; Trestné minuty: 8-4.
     
    James van Riemsdyk vstřelil dva góly a zaznamenal tři kanadské body, kterými přispěl k hladké výhře Flyers na ledě Montrealu. Ivan Provorov měl s brankou a asistencí také lví podíl na tom, že Philadelphia ukončila sérii šesti proher, zatímco Montreal prohrál už posedmé za sebou. Linus Högberg nastoupil k prvnímu zápasu v NHL a svůj debut okořenil asistencí. Konečný výsledek střetnutí. Montreal Canadiens 3 Philadelphia Flyers 6.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
    57:33 Cole CAUFIELD - 3:6
     
    57:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    COLE CAUFIELD zamíchal s pukem v pravém kruhu a jeho střela zápěstím k překvapení všech prošla mezi betony stojícího Martina Jonese do sítě! Asistence: Chris Wideman a Nick Suzuki.
    56:56 James van Riemsdyk - 2:6
     
    56:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Rem Pitlick propadl ve středním pásmu a JAMES VAN RIEMSDYK zakončil samostatný únik gólem, když z levého kruhu zamířil nad vyrážečkou Careyho Price do levého horního rohu brány! Flyers už vedou o čtyři branky. Bez asistence.
    55:36 Morgan FROST - 2:5
     
    55:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostující MORGAN FROST si najel před bránu na bekhendové nahození Noaha Catese z pravého kruhu a z blízkosti usměrnil puk přesně mezi betony Careyho Price! Flyers zřejmě rozhodují – 2:5. Asistence: Noah Cates a Owen Tippett.
     
    55:24
    Mike Hoffman se ocitl na levém křídle v postavení mimo hru a je čas na poslední reklamní přestávku zápasu.
     
    54:30
    Carey Price vyrazil nahození Flyers po ledě lapačkou přímo na jednoho ze svých spoluhráčů, který měl spoustu času na rozehrávku, protože hosté střídali.
    53:12 Tyler Pitlick orazítkoval během oslabení horní tyč brány!
     
    53:12
    Tyler Pitlick mohl skórovat po krásné zpětné přihrávce z blízkosti do odkryté brány během oslabení, jenže jeho střela z mezikruží skončila na horní tyči a puk se odrazil do ochranné sítě!
     
    52:46
    Travis Konecny si najížděl na vzdálenější pravé tyči na nahození z levého křídla, ze vzduchu ale nedokázal puk usměrnit na bránu a skončil v rohu ledové plochy.
     
    51:35
    Rem Pitlick byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a Philadelphie ještě může navýšit svůj náskok. Přesilovka.
     
    51:22
    Utkání už se bohužel pro nezaujatého fanouška pouze dohrává a hostující hráči Flyers stále vedou o dva góly.
     
    50:05
    Martin Jones ukryl střelu Canadiens z pravého kruhu pro vhazování snadno v lapačce a po přerušení hry následuje další krátká komerční přestávka. Stále 2:4.
     
    47:19
    Cole Caufield se ocitl u pravé tyče ve slibné šanci, jenže z blízkosti a úhlu brankáře Martina Jonese nepřekonal a Canadiens už se vzápětí k žádné dorážce nedostali.
     
    46:14
    Cole Caufield se ocitl na levém křídle v postavení mimo hru a hra byla přerušena. Probíhá reklamní přestávka.
     
    45:40
    Jeff Petry nádherně objel bránu hostujícího celku a na bodu levého kruhu napřáhl k pěkné střele zápěstím, jeho pokus ovšem minul vzdálenější pravý horní roh.
     
    44:41
    Delší dobu se hraje bez přerušení a hokejisté Montrealu stále prohrávají s Philadelphií 4:2. Domácí mohou hodně mrzet dvě tyče ze závěru úvodní části utkání.
     
    42:36
    Nick Suzuki nádherně míchal s pukem v pravém kruhu pro vhazování a poté ho přihrával před bránu, kde se vzápětí odrážel, Martin Jones ho ale přikryl lapačkou.
     
    40:34
    Ivan Provorov vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry a Carey Price nedokázal puk udržet v lapačce, Kevin Hayes se ale v blízkosti pravé tyče k dorážce nedostal, stejně jako po objetí brány Habs.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 26-26; Zablokované střely: 14-14; Vhazování: 59%-41%; Hity: 10-19; Přesilové hry: 0/1-0/2; Trestné minuty: 6-4.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 3:03.
    Cole Caufield je podobný bývalému jezdci a šampiónovi F1
     
    David Savard mohl v závěru druhé třetiny snížit, když se ocitl před bránou sám a mířil do levého rohu, Martin Jones ovšem zasáhl vyrážečkou a uhájil dvoubrankové vedení Flyers. Hostům vrátil dvoubrankové vedení po skvělé teči Jakea Evanse a jeho vyrovnávacím gólu Oskar Lindblom a Travis Konecny. Skóre po druhé třetině. Montreal Canadiens 2 Philadelphia Flyers 4.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:56
    Brendan Gallagher dostal dvě minuty za sekání, stejně jako Travis Konecny, který se po něm vzápětí ohnal.
     
    38:56
    Brendan Gallagher vystřelil 64 sekund před koncem druhé třetiny z pravého kruhu pro vhazování a připravený Martin Jones sevřel kotouč v náručí.
     
    37:20
    Josh Anderson se ocitl v mezikruží ve slibné střelecké pozici, jenže jeho následná střela zápěstím skončila na ochranném skle, když o hodně minula pravý horní roh.
     
    35:58
    Carey Price zasáhl proti tečované střele levým betonem a o několik okamžiků později zmrazil volný kotouč lapačkou, aby nepustil Flyers do další možné šance.
     
    35:13
    Canadiens dvakrát vystřelili a Martin Jones oba pokusy vyrazil, zatímco na opačné straně Carey Price pak střelu Travise Konecnyho zachytil. Komerční přestávka – 2:4.
    33:02 Travis KONECNY - 2:4
     
    33:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    TRAVIS KONECNY si nyní najel na ose útočného pásma na pěknou přihrávku Ronnieho Attarda od střídaček a od modré čáry si bleskově najel do levého kruhu, odkud nad lapačkou Careyho Price zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Flyers vedou 4:2! Asistence: Ronnie Attard a Ivan Provorov.
     
    32:22
    Alexandr Romanov práskl do puku na vrcholu levého kruhu a jeho rána s příklepem mířila do bližšího horního rohu brány hostí, Martin Jones ale zasáhl vyrážečkou.
     
    31:57
    Canadiens se dostali na pravém křídle k nahození, se kterým neměl bývalý brankář San Jose žádný problém a podržel puk ve své lapačce. Hra znovu přerušena.
     
    31:43
    Montreal je po třetím inkasovaném gólu ve velkém útlumu a vzápětí navíc nemůže střídat, protože podél trestných lavic vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    30:53
    Kevin Hayes vysunul na levém křídle krátkou kolmou přihrávkou Travise Konecnyho, který chtěl zakončovat bekhendem, jenže puk nedokázal dobře trefit. Mimo.
     
    30:20
    Delší dobu se hrálo bez přerušení a Flyers se dostali ke střele, kterou Carey Price udržel v náručí. Po přerušení hry následuje další krátká komerční přestávka. Stav 2:3.
     
    28:14
    Hra byla před pár okamžiky přerušena kvůli hře vysokou holí a vracíme se zpět po krátké reklamní přestávce.
    26:49 Oskar LINDBLOM - 2:3
     
    26:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    OSKAR LINDBLOM nahodil puk z levého kruhu od hrazení směrem na bránu a na přední tyči se od Careyho Price, který nic neviděl, odrazil do sítě – 2:3! Asistence: Zack MacEwen a Linus Högberg.
    25:28 Jake EVANS - 2:2
     
    25:28
    Montreal právě vstřelil branku!
    Jeff Petry vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a před bránou puk ve vzduchu skvěle tečoval JAKE EVANS, když se puk od jeho hole odrazil k levé tyči! Canadiens dokázali vyrovnat a je to 2:2. Asistence: Jeff Petry a Rem Pitlick.
    25:00 Bobby Brink mohl vstřelit svůj první gól v zámořské NHL!
     
    25:00
    Obránce Alexandr Romanov minul puk po zpětné přihrávce na vrcholu levého kruhu a Bobby Brink se hned řítil do přečíslení tři na jednoho, které zakončil sám, a z pravého kruhu zamířil nad!
     
    23:31
    Travis Konecny vystřelil na bodu levého kruhu pro buly, Carey Price ovšem tentokrát zasahovat nemusel, protože jeho střela byla spoluhráči zablokována.
     
    22:15
    Útočník James van Riemsdyk se dostal u pravé tyče k bekhendové střele, Carey Price ale jeho pokus vyrazil, stejně jako jeho následnou dorážku z velké blízkosti.
     
    21:36
    Oskar Lindblom vystřelil na vrcholu levého kruhu a Carey Price puk zachytil, jenže Jeff Petry fauloval a dostal trest za nedovolené bránění. Přesilovka Flyers.
     
    21:02
    Chris Wideman vypálil dobře bez přípravy, Martin Jones ale dokázal jeho pokus zachytit a hra byla přerušena. Canadiens se hodně snaží, ale stále prohrávají – 1:2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 9-7; Zablokované střely: 10-7; Vhazování: 59%-41%; Hity: 4-11; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 2:04.
     
    Hokejisté Philadelphie šli rychle do vedení, když se po chybě Kalea Claguea prosadil dorážkou z nulového úhlu po předchozí vlastní střele James van Riemsdyk a vzápětí navíc skóroval Ivan Provorov. Canadiens poté ale zabrali a kontroverzním gólem po přihrávce rukou snížil Mike Hoffman, který pouhých pět sekund před přestávkou mohl navíc vyrovnat, jeho střela poté ale orazítkovala horní a levou tyč. Skóre po první třetině střetnutí. Montreal Canadiens 1 Philadelphia Flyers 2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:55 Martina Jonese zachránila po střele Habs horní a levá tyč!
     
    19:55
    Mike Hoffman vypálil pět sekund před koncem na vrcholu pravého kruhu a jeho rána bez přípravy se od horní tyče odrazila do levé tyče a poté ven!
     
    19:01
    Travis Sanheim byl vyloučen za faul loktem a Montreal má k dispozici v závěru první části přesilovou hru.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    15:59
    Cole Caufield mohl bleskově vyrovnat na 2:2, když vystřelil na bodu levého kruhu a jeho střela se od horní tyče brány odrazila zpátky do hry!
    15:31 Mike HOFFMAN - 1:2
     
    15:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Martin Jones byl po zákroku úplně mimo bránu u pravé tyče a MIKE HOFFMAN toho po obrovském závaru dokázal využít, když puk po přihrávce rukavicí poslal do prázdné sítě! Kontroverzní gól. Asistence: Brendan Gallagher a Christian Dvorak.
    14:29 Ivan PROVOROV - 0:2
     
    14:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers vyhráli vhazování v útočném pásmu a rychle přenesli hru doleva, IVAN PROVOROV vystřelil na bodu levého kruhu a rychlou střelou zápěstím vymetl nad vyrážečkou Careyho Price přední levý horní roh brány! Flyers odskočili. Asistence: James van Riemsdyk a Bobby Brink.
     
    14:23
    Alexandr Romanov poté zůstal ležet v rohu obranného pásma na ledě a těžko se zvedal. Hra byla přerušena a po přerušení následuje poslední komerční přestávka.
     
    14:01
    Ivan Provorov jel z levé strany sám na bránu a v kruhu pro vhazování se rozhodl pro střelu, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu, jenže Carey Price lapačkou vytáhl puk mimo!
     
    13:10
    Cole Caufield mohl vyrovnat na levém křídle po pěkné zpětné přihrávce a ráně bez přípravy, jenže trefil přímo logo na hrudi hostujícího brankáře Martina Jonese.
     
    11:53
    Oba týmy se během přesilové hry Flyers dostaly do zakončení, ani jeden ale neskóroval a proti Habs se vzápětí pískal ofsajd, po kterém je komerční přestávka.
    10:17 Canadiens jeli během vlastního oslabení tři na jednoho!
     
    10:17
    Hokejisté Montrealu jeli během oslabení tři na jednoho a po protiútoku chtěli vypálit na bodu levého kruhu, jenže jeden z domácích puk minul!
     
    09:49
    Kale Clague zatím nehraje dobrý zápas. Před gólem Flyers udělal chybu v rozehrávce a teď byl vyloučen za hákování, čímž hostům daroval první přesilovou hru.
     
    09:04
    Jeff Petry se vzápětí přece jen dostal do zakončení, jeho střela z pravého kruhu pro vhazování ale byla nepřesná a minula přední pravý horní roh brány hráčů Flyers.
     
    08:42
    Hokejisté Montrealu jeli dva na jednoho a mohli rychle vyrovnat, jenže Rem Pitlick nedokázal přihrávkou z levé strany najít na vzdálenější pravé tyči Jeffa Petryho.
    07:43 James van Riemsdyk - 0:1
     
    07:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Carey Price rozehrával zpoza brány podél hrazení a obránce Kale Clague udělal chybu, když z rohu obranného pásma rozehrával zadovkou naslepo za sebe, čehož využil JAMES VAN RIEMSDYK, když z nulového úhlu dvakrát vystřelil v rychlém sledu a druhý pokus se od výstroje Careyho Price odrazil do sítě! Je to 1:0. Asistence: Bobby Brink.
     
    07:12
    Ronnie Attard nepřesně rozehrál podél střídaček a proti Flyers bylo odpískáno zakázané uvolnění, po kterém se poté vhazovalo po pravici brankáře Martina Jonese.
     
    06:47
    Travis Konecny vystřelil na levém křídle od modré čáry a jeho pokus byl přizvednutý do ochranné sítě. Zatím na gól čekáme a následuje komerční přestávka. Stav 0:0.
     
    05:26
    Ronnie Attard zkusil vystřelit na ose útočného pásma od modré čáry, jeho táhlý pokus zápěstím ale zablokoval domácí Tyler Pitlick, který proti němu dobře vyrazil.
     
    04:31
    Joel Farabee na levém křídle zavážel puk do útočného pásma, vzápětí se ale ocitl v obležení dvou protihráčů a ztratil kontrolu nad pukem. Dobrá práce hráčů Habs.
     
    03:29
    Alexandr Romanov dvakrát vypálil od modré čáry, jeho první pokus z pravého křídla ale skončil na výstroji Martina Jonese a druhý minul levý horní roh brány.
     
    01:23
    Ivan Provorov vystřelil na bodu pravého kruhu a dobře mířil někam pod horní tyč brány, jenže Carey Price byl připravený a zřejmě vyrážečkou puk vyrazil. Zatím 0:0.
     
    01:06
    Cole Caufield vystřelil na levém křídle od modré čáry a jeho pokus byl těsně před přední tyčí tečován, zároveň ale zablokován, takže Martin Jones poté nezasahoval.
     
    00:01
    Jake Evans vyhrál úvodní vhazování zápasu a začalo utkání, ve kterém oba týmy chtějí ukončit sérii šesti porážek v řadě, uspět ovšem muže samozřejmě jeden.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Montreal Canadiens: Price (Montembeault) – D. Savard, A. Romanov, Petry, Edmundson (A), Ch. Wideman, Clague – Josh Anderson, Suzuki (A), Caufield – B. Gallagher (A), Dvorak, M. Hoffman – Poehling, Evans, R. Pitlick – T. Pitlick, M. Perreault, Harvey-Pinard.
    Trenér: Martin St. Louis

    Philadelphia Flyers: M. Jones (Sandström) – Attard, Provorov (A), Sanheim, L. Högberg, Zamula, Yandle – Konecny, K. Hayes (A), Laughton (A) – Brink, Farabee, J. van Riemsdyk – Tippett, Frost, N. Cates – MacEwen, N. Thompson, Lindblom.
    Trenér: Mike Yeo

    Rozhodčí: Brandon Schrader, Eric Furlatt. Čároví: Ryan Daisy, Justin Johnson.
     
    Linus Högberg si odbude proti Montrealu debut v NHL a bude tedy přímým aktérem souboje dvou týmů, které prohráli šestkrát za sebou. Kdo špatnou sérii ukončí?
     
    Philadelphia Flyers

    Čeští hokejisté Radko Gudas a Jakub Voráček si musejí mnout ruce, protože odchodem z Philadelphie si tedy výrazně polepšili. Radko Gudas je součásti souboje o nejlepší tým základní části, když v dresu Floridy bojuje společně se spoluhráči s Coloradem, zatímco Jakub Voráček odešel do Columbusu, který sice úplně nezáří, ale rozhodně je na tom mnohem lépe než tým Flyers.
     
    Montreal Canadiens

    Fanoušci Montrealu musí být hodně smutní, když už se konečně dostanou na tribuny a mohou sledovat nejlepší hokej na světě, tak jejich tým prohrává jeden zápas za druhým. Canadiens prohráli šestkrát za sebou a stejnou sérii mohou mít i v domácím prostředí, pokud nedokáží Philadelphii porazit. Slabšího soupeře už by hledali ve Východní konferenci těžko a ztrácí na něho šest bodů.
     
    Páteční noc bude neskutečně bohatá a zámořská NHL nabídne celkem jedenáct zápasů, z nichž se zaměříme na souboj dvou nejhorších týmů Východní konference. Jedno je před zápasem jisté, jedna ze dvou velmi špatných sérií skončí a jeden tým konečně vyhraje.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. M. Hoffman (B. Gallagher, Dvorak), 26. Evans (Petry, R. Pitlick), 58. Caufield (Ch. Wideman, Suzuki) – 8. J. van Riemsdyk (Brink), 15. Provorov (J. van Riemsdyk, Brink), 27. Lindblom (MacEwen, L. Högberg), 34. Konecny (Attard, Provorov), 56. Frost (N. Cates, Tippett), 57. J. van Riemsdyk


    Montreal Canadiens: Price (Montembeault) – D. Savard, A. Romanov, Petry, Edmundson (A), Ch. Wideman, Clague – Josh Anderson, Suzuki (A), Caufield – B. Gallagher (A), Dvorak, M. Hoffman – Poehling, Evans, R. Pitlick – T. Pitlick, M. Perreault, Harvey-Pinard.
    Trenér: Martin St. Louis

    Philadelphia Flyers: M. Jones (Sandström) – Attard, Provorov (A), Sanheim, L. Högberg, Zamula, Yandle – Konecny, K. Hayes (A), Laughton (A) – Brink, Farabee, J. van Riemsdyk – Tippett, Frost, N. Cates – MacEwen, N. Thompson, Lindblom.
    Trenér: Mike Yeo

    Rozhodčí: Brandon Schrader, Eric Furlatt. Čároví: Ryan Daisy, Justin Johnson

    Diváci: 21105
    bahis siteleri