Montreal – Philadelphia 3:6 (kon.) | New Jersey – Buffalo 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:0 (kon.)
Florida – Detroit 5:2 (kon.) | Carolina – Winnipeg 4:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:6 (kon.)
Minnesota – Vancouver 6:3 (kon.) | Tampa – Toronto 8:1 (kon.) | Calgary – Dallas 4:2 (kon.)
Los Angeles – Chicago 4:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 1:3 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:6 (1:2, 1:2, 1:2)
Philadelphia Flyers
Pátek 22.04.2022, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:33 Cole CAUFIELD - 3:6
     
    57:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    COLE CAUFIELD zamíchal s pukem v pravém kruhu a jeho střela zápěstím k překvapení všech prošla mezi betony stojícího Martina Jonese do sítě! Asistence: Chris Wideman a Nick Suzuki.
    56:56 James van Riemsdyk - 2:6
     
    56:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Rem Pitlick propadl ve středním pásmu a JAMES VAN RIEMSDYK zakončil samostatný únik gólem, když z levého kruhu zamířil nad vyrážečkou Careyho Price do levého horního rohu brány! Flyers už vedou o čtyři branky. Bez asistence.
    55:36 Morgan FROST - 2:5
     
    55:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostující MORGAN FROST si najel před bránu na bekhendové nahození Noaha Catese z pravého kruhu a z blízkosti usměrnil puk přesně mezi betony Careyho Price! Flyers zřejmě rozhodují – 2:5. Asistence: Noah Cates a Owen Tippett.
    33:02 Travis KONECNY - 2:4
     
    33:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    TRAVIS KONECNY si nyní najel na ose útočného pásma na pěknou přihrávku Ronnieho Attarda od střídaček a od modré čáry si bleskově najel do levého kruhu, odkud nad lapačkou Careyho Price zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Flyers vedou 4:2! Asistence: Ronnie Attard a Ivan Provorov.
    26:49 Oskar LINDBLOM - 2:3
     
    26:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    OSKAR LINDBLOM nahodil puk z levého kruhu od hrazení směrem na bránu a na přední tyči se od Careyho Price, který nic neviděl, odrazil do sítě – 2:3! Asistence: Zack MacEwen a Linus Högberg.
    25:28 Jake EVANS - 2:2
     
    25:28
    Montreal právě vstřelil branku!
    Jeff Petry vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a před bránou puk ve vzduchu skvěle tečoval JAKE EVANS, když se puk od jeho hole odrazil k levé tyči! Canadiens dokázali vyrovnat a je to 2:2. Asistence: Jeff Petry a Rem Pitlick.
    15:31 Mike HOFFMAN - 1:2
     
    15:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Martin Jones byl po zákroku úplně mimo bránu u pravé tyče a MIKE HOFFMAN toho po obrovském závaru dokázal využít, když puk po přihrávce rukavicí poslal do prázdné sítě! Kontroverzní gól. Asistence: Brendan Gallagher a Christian Dvorak.
    14:29 Ivan PROVOROV - 0:2
     
    14:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers vyhráli vhazování v útočném pásmu a rychle přenesli hru doleva, IVAN PROVOROV vystřelil na bodu levého kruhu a rychlou střelou zápěstím vymetl nad vyrážečkou Careyho Price přední levý horní roh brány! Flyers odskočili. Asistence: James van Riemsdyk a Bobby Brink.
    07:43 James van Riemsdyk - 0:1
     
    07:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Carey Price rozehrával zpoza brány podél hrazení a obránce Kale Clague udělal chybu, když z rohu obranného pásma rozehrával zadovkou naslepo za sebe, čehož využil JAMES VAN RIEMSDYK, když z nulového úhlu dvakrát vystřelil v rychlém sledu a druhý pokus se od výstroje Careyho Price odrazil do sítě! Je to 1:0. Asistence: Bobby Brink.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. M. Hoffman (B. Gallagher, Dvorak), 26. Evans (Petry, R. Pitlick), 58. Caufield (Ch. Wideman, Suzuki) – 8. J. van Riemsdyk (Brink), 15. Provorov (J. van Riemsdyk, Brink), 27. Lindblom (MacEwen, L. Högberg), 34. Konecny (Attard, Provorov), 56. Frost (N. Cates, Tippett), 57. J. van Riemsdyk


    Montreal Canadiens: Price (Montembeault) – D. Savard, A. Romanov, Petry, Edmundson (A), Ch. Wideman, Clague – Josh Anderson, Suzuki (A), Caufield – B. Gallagher (A), Dvorak, M. Hoffman – Poehling, Evans, R. Pitlick – T. Pitlick, M. Perreault, Harvey-Pinard.
    Trenér: Martin St. Louis

    Philadelphia Flyers: M. Jones (Sandström) – Attard, Provorov (A), Sanheim, L. Högberg, Zamula, Yandle – Konecny, K. Hayes (A), Laughton (A) – Brink, Farabee, J. van Riemsdyk – Tippett, Frost, N. Cates – MacEwen, N. Thompson, Lindblom.
    Trenér: Mike Yeo

    Rozhodčí: Brandon Schrader, Eric Furlatt. Čároví: Ryan Daisy, Justin Johnson

    Diváci: 21105
    bahis siteleri