Montreal – Philadelphia 3:6 (kon.) | New Jersey – Buffalo 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:0 (kon.)
Florida – Detroit 5:2 (kon.) | Carolina – Winnipeg 4:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:6 (kon.)
Minnesota – Vancouver 6:3 (kon.) | Tampa – Toronto 8:1 (kon.) | Calgary – Dallas 4:2 (kon.)
Los Angeles – Chicago 4:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 1:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:2 (3:1, 1:1, 1:0)
Detroit Red Wings
Pátek 22.04.2022, 01:07 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:11
    Panteři si zahrají další početní výhodu. Moritz Seider zahákoval na pravé straně v obranném pásmu pronikajícího Gustava Forslinga a dostává dvě trestné minuty.
     
    40:25
    Oskar Sundqvist dostává trest a sudí se jdou poradit s videem o jeho výši, protože je tu možnost na vyloučení do konce zápasu. Útočník Detroitu totiž ťal holí v obou rukách do rukou střílejícího Lucase Carlssona. A je to tak. Forvard Red Wings dostává trest na pět minut a do konce utkání! Trest odpyká Chase Pearson.
     
    37:57
    Přesilovka pro Detroit, který má šanci vrátit se do zápasu. Jonathan Huberdeau najel v brankovišti Detroitu do Alexe Nedeljkovice a dostává dvě minuty za nedovolené bránění gólmanovi.
     
    28:22
    Máme tu bitku! Michael Rasmussen nejprve vrazil do Sergeje Bobrovskiho za klecí Panthers, čehož si samozřejmě všiml Radko Gudas, který natlačil soupeře do rohu hrací plochy a počastoval ho několika slušnými údery pěstí. Oba borci vyfasují tresty na 2+2 minuty, Gudas za hrubost, Rasmussen za hrubost a nedovolené bránění brankáři.
     
    17:33
    Přesilovku si poprvé v utkání zkusí také Florida. Michael Rasmussen se za vlastní klecí ohnal rukama po Brandonu Montourovi a dostává trest na dvě minuty za hrubost.
     
    09:31
    Noel Acciari však krátce poté, co vstřelil vyrovnávací gól, také fauluje. Nyní podrazil Gustava Lindströma a zaslouženě fasuje dvě trestné minuty.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 10. Acciari (Montour, J. Thornton), 19. Barkov (Duclair, Huberdeau), 20. Marchment, 37. Weegar (Marchment, Hörnqvist), 44. S. Reinhart (S. Bennett, Huberdeau) – 5. Gagner (P. Suter), 27. Bertuzzi (P. Suter, G. Lindström)


    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Weegar, Chiarot, Montour, Forsling, Gudas, Lucas Carlsson – S. Reinhart, Barkov (C), Huberdeau (A) – Duclair, S. Bennett, Giroux – Hörnqvist (A), A. Lundell, Marchment – Acciari, Luostarinen, J. Thornton.
    Trenér: Andrew Brunette.

    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Greiss) – Seider, DeKeyser (A), Hronek, M. Staal (A), G. Lindström, Walman, Oesterle – L. Raymond, Veleno, Bertuzzi – P. Suter, J. Vrána, Sundqvist – M. Rasmussen, Erne, Gagner – Stephens, Pearson.
    Trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Rooney, Rank – Alphonso, Fournier.

    Diváci: 16 238
    bahis siteleri