Columbus – Ottawa 1:2 (0:1 po s.n.) | Minnesota – Seattle 6:3 (kon.) | Edmonton – Colorado 6:3 (kon.)
Arizona – Washington 0:2 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 5:3 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:7 (kon.)
New Jersey – Carolina 2:3 (po pr.) | Boston – NY Rangers 3:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Washington Capitals
Sobota 23.04.2022, 04:30 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 John CARLSON - 0:2
     
    59:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak tady je zřejmě hotovo! JOHN CARLSON z vlastního obranného pásma zamířil do prázdné branky, kterou přes celé hřiště dokázal trefit. Asistence: Nic Dowd, Conor Sheary.
     
    58:31
    Domácí to zkoušejí se šesti hráči v poli!
     
    57:31
    Gostisbeherovo nahození změnilo těsně před Vaněčkem směr a bylo dílem obrovského štěstí Caps, že kotouč zůstal nějakým způsobem zaklíněn pod gólmanem.
     
    51:14
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Alex Galchenyuk – 2 min., podrážení).
     
    46:34
    Ze svojí oblíbené přesilovkové pozice na levém kruhu vyslal další z pověstných dělovek Alexandr Ovečkin, Vejmelka ale kotouč skvěle schoval do lapačky.
     
    45:08
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Phil Kessel – 2 min., sekání).
     
    43:58
    Ani přečíslení tři na jednoho nestačí Kojotům ke gólu! Do druhé vlny dostal puk Alex Galchenyuk, který měl před Vaněčkem spoustu času na gólové zakončení. Přesto napálil puk přímo do míst, kde se nacházel právě český gólman ve službách Caps.
     
    42:32
    Jevgenij Kuzněcov se úplně sám řítil na Vejmelku, český gólman ale proti jeho bekhendové kličce neuvěřitelně rychle vykopl levý beton a manévru zamezil.
     
    37:38
    Schultzovu nenápadnou střelu z pravé strany tečoval Nicklas Bäckström, což pořádně vylekalo Karla Vejmelku, který ale skvělým reflexivním zákrokem udržel Kojoty na dostřel.
     
    35:10
    Přečíslení 3 na 1 zazdil Andrew Ladd, jenž trefil právě jediného bránícího hráče.
    32:55 Neuznaný gól Washingtonu
     
    32:55
    Caps teď po obrovském tlaku a sérii velkých šancí dostali puk do branky, gól ale neplatí, neboť Trevor van Riemsdyk ho trefil vysokou holí!
     
    21:57
    Dělovka jednoho z hráčů Washingtonu z pravé strany rozezněla tyč!
     
    20:55
    Kojoti se dostali do přečíslení 2 na 1, v němž měli spoustu času. Velkou šanci ale zazdil Jack McBain, který poslal svému spoluhráči naprosto nezpracovatelnou přihrávku.
     
    20:08
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Kyle Capobianco – 2 min., nedovolené bránění).
    11:33 Conor SHEARY - 0:1
     
    11:33
    Washington právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Tato hokejová poučka nyní zafungovala více než dobře. Střelu z pravého mantinelu Vejmelka jen vyrazil, čehož skvěle využil CONOR SHEARY a dorazil puk do branky. Asistence: Nicklas Bäckström, Justin Schultz.
     
    11:01
    Tak tohle byla obrovská gólovka! Úplně sám byl na pravém kruhu s pukem Jack McBain, jenž mířil na vzdálenější tyč. Polovina arény už se radovala, ale ne, gól to není, McBain trefil tyč!
     
    07:36
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Michael Carcone – 2 min., sekání).
     
    07:02
    Nicklas Bäckström hledal z levého mantinelu střílenou přihrávkou Johanssona, jenž najížděl na brankoviště. Nakonec se mu podařilo rychlý puk usměrnit na branku, vylámal si zuby až na Vejmelkovi.
     
    04:11
    Anton Strälman vyslal od modré čáry tvrdou střelu, kterou Vaněček jen vyrazil. Následně dorážel Travis Boyd, z bezprostřední blízkosti trefil ale jen českého gólmana.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 12. Sheary (Bäckström, J. Schultz), 60. Carlson (N. Dowd, Sheary)


    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Säteri) – Gostisbehere, Capobianco, J. Moser, Strälman (A), Koljačonok, Dineen – N. Schmaltz, Hayton, Ladd (A) – Kessel, N. Smith, Carcone – T. Boyd, Jack McBain, Roussel – L. Eriksson, Galchenyuk.
    Trenér: André Tourigny

    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, T. van Riemsdyk – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Sheary, Bäckström (A), Marcus Johansson – Oshie, Eller, Mantha – Hathaway, N. Dowd, Johan Larsson.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Lambert – Galloway, Brisebois

    Diváci: 14053
    bahis siteleri