Columbus – Ottawa 1:2 (0:1 po s.n.) | Minnesota – Seattle 6:3 (kon.) | Edmonton – Colorado 6:3 (kon.)
Arizona – Washington 0:2 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 5:3 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:7 (kon.)
New Jersey – Carolina 2:3 (po pr.) | Boston – NY Rangers 3:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:7 (1:2, 1:3, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Sobota 23.04.2022, 18:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Jevgenij MALKIN - 2:7
     
    59:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Brankový stav ještě mění JEVGENIJ MALKIN tvrdou trefou na vzdálenější tyč, po zadovce Zuckera zpoza branky. Asistence: Jason Zucker.
     
    48:50
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Brian Dumoulin – 2 min., vysoká hůl).
    45:38 Danton HEINEN - 2:6
     
    45:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Snad první střela ve třetí části a hned branka. Letang stáhl hru vedle levé tyče a průnikovou přihrávkou skrz hranici brankoviště dostal do gólové příležitosti DANTONA HEINENA, jenž svou šanci využil. Asistence: Kris Letang a Jeff Carter.
     
    40:01
    Střídání v týmu Detroit Red Wings: ze hřiště odchází Thomas Greiss, přichází Alex Nedeljkovic.
    36:23 Jevgenij MALKIN - 2:5
     
    36:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A branka platí! Hosté tak využívají přesilovou hru a vedou o tři branky. Po střele Guentzela neměl Greiss kotouč pod kontrolou a to ještě před pádem hráče Pittsburghu. Vyklouzlý puk doklepl do odkryté branky JEVGENIJ MALKIN. Asistence: Jake Guentzel a Sidney Crosby.
    36:23 Krosček Staala.
     
    36:23
    Rychlá sehrávka na Guentzela a úplně nesmyslný krosček Staala a dohrávka Greisse, který v tu chvíli pochopitelně nevěděl, že ho na něj Staal strčil.
     
    35:45
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Danny DeKeyser – 2 min., hákování).
    31:37 Kris LETANG - 2:4
     
    31:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Po obrovské šanci domácích se ale radují Pens. KRIS LETANG nic nevymýšlel a využil drobné clony před Greissem. Nic o to, že se trefil skvěle pod horní tyč na vzdálenější část branky. Asistence: Brian Dumoulin.
    27:44 Rickard RAKELL - 2:3
     
    27:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Individuální práce RICKARDA RAKELLA, který si objel položeného hráče, hodil si puk na forhend a s odrazem o ruku brankáře skóruje. Asistence: Michael Matheson.
     
    22:26
    Veleno u pravé tyče přistrčil puk před branku, kde zůstal Bertuzzi! Ten puk netrefil ideálně a DeSmith proti dvěma protihráčům opět zaúřadoval!
     
    22:08
    Carter se protáhl a projel těsně kolem brankoviště! Jeho pokus z těsně blízkosti ale zastavil Greiss.
    20:17 Michael RASMUSSEN - 2:2
     
    20:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Bleskový nástup do druhé třetiny a je srovnáno. MICHAEL RASMUSSEN rozjet přečíslení dva na jednoho, které se rozhodl po naznačení přihrávky zakončit individuálně a povedlo se.
    16:36 Jakub VRÁNA - 1:2
     
    16:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí snižují. Bertuzzi dostal puk skrz pásmo na pravý kruh, odkud pálil z první JAKUB VRÁNA a od něj kotouč proletěl skrz teploměr DeSmitha. Asistence: Tyler Bertuzzi a Moritz Seider.
    15:18 Sidney CROSBY - 0:2
     
    15:18
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Další branka a hosté navyšují vedení! SIDNEY CROSBY si přiklepl puk s Rakellem, který dlouhou přihrávkou před levou tyč dostal do gólovky kapitána Pens. Asistence: Rickard Rakell a Kris Letang.
    13:44 Chad RUHWEDEL - 0:1
     
    13:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pens se čtvrtou střelou na branku skórují. Po souboji v levém rohu vyškrábal kotouč Blueger, který přihrávkou skrz brankoviště pobídl na pravém křídle osamoceného CHADA RUHWEDELA, jenž střelou po ledě našel malinkou škvírku pod betonem Greisse. Asistence: Teddy Blueger a Brock McGinn.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 17. J. Vrána (Bertuzzi, Seider), 21. M. Rasmussen – 14. Ruhwedel (Blueger, B. McGinn), 16. Crosby (Rakell, Letang), 28. Rakell (Matheson), 32. Letang (Dumoulin), 37. Malkin (Guentzel, Crosby), 46. D. Heinen (Letang, J. Carter), 60. Malkin (Zucker)


    Detroit Red Wings: Greiss (41. Nedeljkovic) – DeKeyser, Seider, M. Staal, Hronek, G. Lindström, Walman, Oesterle – Bertuzzi, Veleno, L. Raymond – Gagner, P. Suter, J. Vrána – Erne, M. Rasmussen, Sundqvist – Stephens, Zadina.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Domingue) – Dumoulin, Letang, M. Pettersson, Marino, Matheson, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Rakell – Rodrigues, Malkin, Rust – D. Heinen, J. Carter, Kasperi Kapanen – Blueger, Boyle, B. McGinn – Zucker.
    bahis siteleri