Finsko – Švýcarsko 6:2 (kon.) | Česko – Německo cz 4:2 (kon.) | Lotyšsko – Švédsko 3:2 (kon.)
Kanada – USA 3:8 (kon.)
konec
Kanada
3:8 (0:2, 3:4, 0:2)
USA
Sobota 23.04.2022, 19:30 • Fanatec Arena, Landshut • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
    50:21 Isaac HOWARD - 3:8
     
    50:21
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    USA bleskově přidávají další branku. A jejím autorem není nikdo jiný než ISAAC HOWER, který si v předbrankovém prostoru počkal na přihrávku z levého křídla a pohotově poslal kotouč nad Dyckův levý beton. Pro Howarda je to čtvrtý gól v dnešním utkání. Asistence: Logan Cooley, Seamus Powell.
    49:15 Cole SPICER - 3:7
     
    49:15
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    COLE SPICER nejprve zblokoval střelu jednoho z kanadských obránců a následně se stal hrdinou svého týmu ještě jednou, když dokázal zužitkovat brejkovou situaci, kterou pro něj vytvořil Devin Kaplan. Spicer se ocitl sám před gólmanem a zakončil do pravého horního rohu. Asistence: Devin Kaplan.
    38:37 Isaac HOWARD - 3:6
     
    38:37
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Šestý gól USA a třetí gól ISAACA HOWARDA, který po přihrávce zpoza branky zakončil mezi gólmanovy betony. Asistence: Frank Nazar, Hunter Brzustewicz.
    34:33 Ryan CHESLEY - 3:5
     
    34:33
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Nazar svým průnikem do pásma nejprve neuspěl, ale mrzet ho to nemusí. Zakončoval také Isaac Howard a právě jeho střela se od gólmana odrazila do prostoru, kde stál RYAN CHESLEY, jenž střelou pod odkrytou horní tyč opět vrací USA dvougólový náskok. Asistence: Bez asistence.
    31:43 Connor BEDARD - 3:4
     
    31:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    CONNOR BEDARD to vzal na sebe, na pravém křídle si našel pozici v ostrém úhlu vzhledem k brance a zakončil do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Nick Moldenhauer, Owen Pickering.
    30:10 Cruz LUCIUS - 2:4
     
    30:10
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Spojené státy navyšují své vedení a jejich náskok na soupeře už je opět dvoubrankový. CRUZ LUCIUS čekal na hranici brankoviště na možnost tečovat letící kotouč, která nakonec přišla. Asistence: Ryan Chesley, Charlie Stramel.
    29:21 Logan COOLEY - 2:3
     
    29:21
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Stalo se ovšem úplně to stejné jako na konci první třetiny, kdy měla Kanada hru pod kontrolou. Dva na jednoho ujeli kanadské obraně LOGAN COOLEY a Cutter Gauthier. Prvně jmenovaný zakončoval z pravého křídla za rozpohybovaného gólmana. Asistence: Cutter Gauthier.
    25:55 Mathew WARD - 2:2
     
    25:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    A MATHEW WARD trestné střílení proměňuje. Před brankovištěm zamíchal s kotoučem a poslal jej mezi gólmanovy betony. Najednou je tak srovnáno.
    24:42 Matthew WOOD - 1:2
     
    24:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    To už ovšem neplatí. MATTHEW WOOD dostal na hranici brankoviště přesnou přihrávku z rohu kluziště a bez přípravy poslal kotouč z první za Augustinova záda. Asistence: Connor Bedard.
    18:52 Isaac HOWARD - 0:2
     
    18:52
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Místo kanadského vyrovnání ovšem přichází druhá branka ISAACA HOWARDA. Americký útočník dokončil přečíslení své formace, když přesně mezi betony poslal dorážku po ledě. Asistence: Gavin Brindley, Frank Nazar.
    04:20 Isaac HOWARD - 0:1
     
    04:20
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tým Spojených států se usadil v předbrankovém prostoru a začal se svižnou kombinací. První pokus k volné levé tyči ISAACU HOWARDOVI nevyšel a americký forvard přestřelil. Druhý pokus ze stejného místa už nepromarnil a dostal kotouč za rozpohybovaného gólmana. Asistence: Lane Hutson.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 25. Wood (Bedard), 26. Ward (TS), 32. Bedard (Moldenhauer, Pickering) – 5. I. Howard (Hutson), 19. I. Howard (Brindley, Nazar), 30. Cooley (Gauthier), 31. Lucius (Chesley, Stramel), 35. Chesley, 39. I. Howard (Nazar, Brzustewicz), 50. Spicer (Kaplan), 51. I. Howard (Cooley, Powell)


    Kanada: Dyck (Lalonde) – Mastrodomenico, Pickering, Dragicevic, Sova, Siepmann, Morden, Collins – Howe, Bedard, Wood – Moldenhauer, Fantilli, Lorenz – Goyette, Ward, Schuurman – Delic, Hvidston, Fimis – Davies.
    Trenér: Nolan Baumgartner

    USA: Augustine (Muszelik) – Hutson, Chesley, Duke, Casey, Powell, Leddy, Brzustewicz – Gauthier, Cooley, Snuggerud – I. Howard, Nazar, Brindley – McGroarty, Stramel, Lucius – Leonard, Spicer, Kaplan – Hejduk.
    Trenér: Adam Nightingale

    Rozhodčí: Magnusson, Suominen – Hautamaki, Nyqvist
    bahis siteleri