Philadelphia – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Florida – Tampa 4:8 (kon.) | Washington – Toronto 3:4 (1:2 po s.n.)
Winnipeg – Colorado 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 3:5 (kon.) | Nashville – Minnesota 4:5 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 3:6 (kon.) | Vegas – San Jose 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
Montreal Canadiens
3:5 (0:2, 1:2, 2:1)
Boston Bruins
Pondělí 25.04.2022, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Patrice BERGERON - 3:5
     
    59:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto. Domácí neudrželi pásmo, Marchand od levého mantinelu přihrál na volného PATRICE BERGERONA a ten už snadno trefil prázdnou branku – 3:5. Asistence: Brad Marchand.
     
    59:05
    Montembeault je zase na střídačce, domácí jsou v šesti!
     
    57:40
    Montembeault je na střídačce, je tu power-play Montrealu!
    47:19 Nick SUZUKI - 3:4
     
    47:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    A už je to pouze o jedinou branku! Domácí předvedli v útočném pásmu účinný forčekink, z rohu vylétla přihrávka mezi kruhy na NICKA SUZUKIHO a ten střelou z první nedal Swaymanovi šanci na zákrok – 3:4. Asistence: Mathieu Perreault, Michael Pezzetta.
    43:13 Mike HOFFMAN - 2:4
     
    43:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla opravdu bleskově využitá přesilovka! Hned po buly putoval puk k modré čáře, kde od Petryho dostal nabito MIKE HOFFMAN a svým golfákem prostřelil Swaymana. Celá akce trvala pouhé tři sekundy a je to 2:4. Asistence: Jeff Petry, Christian Dvorak.
     
    43:10
    Přesilovka pro Montreal. Marc McLaughlin vyhodil puk přes plexi a dostal dvě minuty za zdržování hry.
    38:09 Charlie MCAVOY - 1:4
     
    38:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté utíkají do tříbrankového náskoku. Bergeron vyhrál v útočném pásmu buly, posunul puk na CHARLIEHO MCAVOYE a ten rychlou střelou zápěstím překvapil Montembeaulta. Ten toho navíc mnoho neviděl a stav je už 1:4. Asistence: Patrice Bergeron.
     
    36:12
    Bude se zase vylučovat na obou stranách, dvě minuty za krosček dostane domácí Josh Anderson a dvě minuty za sekání zase hostující Brad Marchand.
     
    25:47
    Další vyloučení na straně Bostonu, dvě minuty za podrážení dostal Matt Grzelcyk.
     
    25:16
    Vylučuje se na obou stranách. Hostující Erik Haula zastavil rodící se akci faulem, dostal dvě minuty za nedovolené bránění, zároveň byl ale vyloučen i domácí Jake Evans za nafilmováný pád, nebo přehrávání.
    24:04 Erik HAULA - 1:3
     
    24:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    Už je to zase o dva góly! Domácí propadli ve středním pásmu, po přechodu přes modrou čáru přihrál Nosek na levou stranu, kde se ERIK HAULA snadno dostal přes Caufielda a sklepl nabízený pas za Montembeaulta – 1:3. Asistence: Tomáš Nosek, Connor Clifton.
    21:51 Josh ANDERSON - 1:2
     
    21:51
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to nakonec domácí zvládli a snížili. Do volného prostoru na pravé straně si najel Petry, jeho nahození s lehkou Gallagherovou tečí gólman Swayman pouze vyrazil a JOSH ANDERSON si už věděl rady. Bekhendem po ledě poslal puk za brankovou čáru a upravil na 1:2. Asistence: Brendan Gallagher, Jeff Petry.
     
    20:00
    Po siréně se do sebe ještě pustili Petry a Frederic, rozhodčí je museli rychle roztrhnout. Každopádně hostující Trent Frederic dostal dvě minuty za nesportovní chování.
     
    18:52
    Ve středním pásmu nachytal domácí Petry Bergerona, tvrdým bodyčkem jej poslal k ledu a Brad Marchand se ihned vydal spoluhráče pomstít. Vykoledoval si však pouze dvouminutový trest za hrubost. Montreal si tak zahraje první přesilovku.
    18:03 Erik HAULA - 0:2
     
    18:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    ERIK HAULA tak dostal druhý pokus, při rozjezdu minul puk, vracel se pro něj, svůj nájezd pak ale zakončil přesnou střelou, na kterou Montembeault nezvládl zareagovat – 0:2.
     
    18:03
    Haula vystihl Hoffmanovu přihrávku, hnal se do sóla a Hoffman jej zastavil sekáním. Rozhodčí neváhal a nařídil trestné střílení!
    15:03 Patrice BERGERON - 0:1
     
    15:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté udeřili jako první! Velký kus práce odvedl Marchand, který dokázal za brankou vybojovat puk, ten se pak dostal k DeBruskovi, jehož pokus Montembeault vyrazil před sebe a PATRICE BERGERON to měl už jednofuché. Trefil odkrytou branku a je to 0:1. Asistence: Jake DeBrusk, Brad Marchand.
     
    10:55
    Následovala krátká potyčka, po které domácí Josh Anderson a hostující Derek Forbort dostali dvouminutové tresty za hrubost. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    06:23
    Je tu první vyloučení zápasu, přesilovku si zahraje Boston. Dvě minuty za podrážení obdržel Joel Edmundson.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 22. Josh Anderson (B. Gallagher, Petry), 44. M. Hoffman (Petry, Dvorak), 48. Suzuki (M. Perreault, Pezzetta) – 16. Bergeron (DeBrusk, B. Marchand), 19. Haula (TS), 25. Haula (T. Nosek, Clifton), 39. McAvoy (Bergeron), 60. Bergeron (B. Marchand)


    Montreal Canadiens: Montembeault (Primeau) – D. Savard, A. Romanov, Petry, Edmundson (A), Harris, Lagesson – M. Hoffman, Suzuki (A), Caufield – B. Gallagher (A), Evans, R. Pitlick – Josh Anderson, Dvorak, Pezzetta – T. Pitlick, Dauphin, M. Perreault.
    Trenér: Martin St. Louis

    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy (A), Grzelcyk, Carlo, M. Reilly, Clifton, Forbort – DeBrusk, Bergeron (C), B. Marchand (A) – T. Nosek, Haula, T. Hall – Craig Smith, Coyle, Frederic – McLaughlin, Lazar, N. Foligno.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Rozhodčí: Hanson, Pochmara – Fournier, Nansen

    Diváci: 21 105
    bahis siteleri