Japonsko – Estonsko 7:5 (kon.) | Ukrajina – Polsko 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Japonsko
7:5 (4:2, 1:3, 2:0)
Estonsko
Čtvrtek 28.04.2022, 16:30 • Stadion Zimowy w Tychach, Tychy, Polsko • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:07 Juširoh HIRANO - 7:5
     
    55:07
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Země vycházejícího slunce navíc odskakuje na rozdíl dvou gólů! Jeden z japonských hráčů posílal puk před branku z pravé strany. Nešťastný obranný zákrok si připsal Vasjonkin, jenž kotouč zastavil pro JUŠIROHA HIRANA a ten ho zblízka uklidil za bezmocného Koitmu – 7:5. Bez asistence.
    45:45 Juširoh HIRANO - 6:5
     
    45:45
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci strhávají vedení na svou stranu! Výbornou práci odvedl Šoko Nakadžima, který zavezl puk do útočného pásma, u mantinelu ho udržel a nakonec předal JUŠIROHOVI HIRANOVI, jenž se z levého kruhu trefil ke vzdálenější tyčce – 6:5. Asistence: Šogo Nakadžima a Jusej Ocu.
    36:54 Robert ROOBA - 5:5
     
    36:54
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Gól platí! Estonci, kteří dnes prohrávali už 1:4, srovnávají na 5:5! Hattrick dovršuje ROBERT ROOBA. Ten šel důrazně za kotoučem, který zůstal stát u levé tyčky japonské branky a nakonec ho dokázal protlačit přes beton brankáře Narisawy až za brankovou čáru. Asistence: Robert Arrak.
    28:28 Silver KERNA - 5:4
     
    28:28
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    A je to zase o jediný gól! Estonci těžili z dobrého forčekinku, kdy donutili Japonce v jejich obranném pásmu ke ztrátě. Kotouč se pak dostal k SILVEROVI KERNOVI, jenž se do něj kousek za levým kruhem opřel a ranou k pravé tyčce propálil Narisawu. Bez asistence.
    26:43 Jusej OCU - 5:3
     
    26:43
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci ze svého náporu v posledních minutách vytěžili pátý gól! Nahození JUSEJE OCUA od modré čáry nešťastně tečoval bruslemi bránící Kerna a kotouč zapadl za záda brankáře Koitmy. Asistence: Juširoh Hirano a Šigeki Hitosato.
    20:48 Robert ROOBA - 4:3
     
    20:48
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Kontaktní gól Estonců hned na začátku druhé třetiny! Kristijan Kombe nahrál doprava Eduardovi Slessarevskimu. Ten poslal před branku střílenou přihrávku, do které vložil hůl ROBERT ROOBA, jemuž se podařilo tečovat kotouč mezi betony brankáře Narisawy – 4:3. Asistence: Eduard Slessarevski a Kristjan Kombe.
    19:49 Robert ROOBA - 4:2
     
    19:49
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Pobaltská země snižuje 11 sekund před přestávkou! Kristjan Kombe převzal puk ve středním pásmu a zavezl ho do útočné třetiny. Tam nahrál před branku najíždějícímu ROBERTOVI ROOBOVI a nejlepší estonský hokejista současnosti našel mezírku mezi betony Narisawy – 4:2. Asistence: Kristjan Kombe a Daniil Kulincev.
    14:08 Tajga IRIKURA - 4:1
     
    14:08
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci zatím školí svého soupeře! Kimura posunul puk od pravého mantinelu na osu, kde byl TAJGA IRIKURA. Ten vystřelil zápěstím a kotouč, který se možná ještě lehce otřel o bránícího hráče, zapadl k pravé tyčce z pohledu Koitmy – 4:1. Asistence: Šunta Kimura.
    12:47 Šigeki HITOSATO - 3:1
     
    12:47
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Zástupci asijského hokeje vedou už 3:1! Estonský obránce Slessarevski se nechal obrat při rozehrávce před vlastní brankou. Puk se dostal k Juširohovi Hiranovi, jenž ho ještě posunul k lépe postavenému ŠIGEKIMU HITOSATOVI a ten se zblízka trefil nad lapačku bezmocného Koitmy. Asistence: Juširoh Hirano a Šogo Nakadžima.
    09:45 Jiei HALLIDAY - 2:1
     
    09:45
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci dnes podruhé vedou! Šigeki Hitosato přihrál zpoza branky JIEIOVI HALLIDAYOVI, který se z levého kruhu trefil švihem naprosto přesně. Asistence: Šigeki Hitosato a Šoko Nakadžima.
    06:04 Vadim VASJONKIN - 1:1
     
    06:04
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Estonci se prosazují těsně po skončení své přesilovky. Alexej Sibircev nahrál doleva VADIMOVi VASJONKINOVI, který z ostrého úhlu našel místečko u bližší tyčky Narisawovy branky – 1:1. Asistence: Alexej Sibircev a Alexandr Ossipov.
    03:19 Kosuke Ocu - 1:0
     
    03:19
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci se ujímají vedení! Ránu estonského obránce Slessarevskiho zablokoval Riku Išida. Ten následně poslal do samostatného úniku KOSUKEHO OCUA. Už se zdálo, že se japonský útočník dostal do problémů a svou akci gólově nezakončí, ovšem v pádu dokázal najít mezírku mezi betony brankáře Koitmy. Asistence: Riku Išida.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. K. Ocu (Išida), 10. Halliday (Hitosato, Nakadžima), 13. Hitosato (Hirano, Nakadžima), 15. Irikura (Kimura), 27. J. Ocu (Hirano, Hitosato), 46. Hirano (Nakadžima, J. Ocu), 56. Hirano – 7. Vasjonkin (Sibircev, Ossipov), 20. Rooba (Kombe, Kulincev), 21. Rooba (Slessarevski, Kombe), 29. Kerna, 37. Rooba (Arrak)


    Japonsko: Narisawa (Fukufudži) – Minošima, Išida, J. Ocu, Denis (A), Toko, Halliday, Kimura, Kon – Nakajašiki, Osawa, K. Ocu – Hitosato, Nakadžima (C), Hirano (A) – K. Suzuki, Furuhaši, Miura – Sato, Irikura, M.Suzuki.
    Trenér: Richard Carriere (CAN)

    Estonsko: Koitmaa (Virro) – Slessarevski, Lahesalu (A), Kulincev, Ossipov (A), Kerna, Novikov, Kookmaa – Kombe, Arrak, Rooba (C) – Puzakov, Sibircev, Vasjonkin – Hast, Parras, Linde – Klaus Kaspar Jõgi, Appelberg, Kristofer Jõgi – Rozinko.
    Trenér: Jussi Tupamäki (FIN)

    Rozhodčí: Baca (POL), Hurlimann (SUI) – Charaberjuš (UKR), Noworyta (POL)
    bahis siteleri