Buffalo – Chicago 3:2 (po pr.) | Montreal – Florida 10:2 (kon.) | New Jersey – Detroit 3:5 (kon.)
NY Rangers – Washington 3:2 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 5:3 (kon.)
Toronto – Boston 5:2 (kon.) | NY Islanders – Tampa 4:6 (kon.) | St. Louis – Vegas 4:7 (kon.)
Minnesota – Colorado 4:1 (kon.) | Winnipeg – Calgary 3:1 (kon.) | Dallas – Anaheim 4:2 (kon.)
Edmonton – Vancouver 3:2 (1:0 po s.n.) | Seattle – San Jose 3:0 (kon.) | Arizona – Nashville 5:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:2 (0:1, 2:1, 2:0)
Anaheim Ducks
Sobota 30.04.2022, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 4:2
     
    59:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars potvrzují své vítězství střelou do opuštěné klece. Nejprve to chtěl zkusit přes celé kluziště Oettinger, ale jeho pokus byl sražen k Seguinovi, jenž přihrál VLADISLAVU NAMĚSTNIKOVOVI, který se už poté trefil do opuštěné klece. Asistence: Tyler Seguin, Jake Oettinger.
    49:56 Jason ROBERTSON - 3:2
     
    49:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Domácí dlouho kombinovali ve svém útočném pásmu, když nakonec Heiskanen nahrál na pravou stranu JASONU ROBERTSONOVI, jehož střelu tečoval bránící hráč přesně mezi betony Hodgese. Asistence: Miro Heiskanen, Roope Hintz.
    35:41 Troy TERRY - 2:2
     
    35:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Zegrasovi se podařilo vyhrát souboj v rohu kluziště, odkud jej poslal podél mantinelu Henriquovi, jenž následně zpoza klece poslal zpětný pas TROY TERRYMU, jenž poté zasunul puk za Oettingera, který se nechal nachytat a myslel si, že Henrique vyjede s pukem z druhé strany. Asistence: Adam Henrique, Trevor Tegras.
    25:45 Joel HANLEY - 2:1
     
    25:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars otáčejí zápas na svou stranu! Po zisku kotouč od Kiviranty se nejprve do velké šance dostal Faksa, jehož střelu mezi betony Stolarz vyrazil přímo na Radulova, jenž nějakým zázrakem netrefil prázdnou branku, ale v rohu kluziště si následně opět sebral puk Faksa, který ihned nahrál na střed JOELU HANLEYMU, jehož střela už skončila za zády Stolarze. Asistence: Radek Faksa, Jani Hakanpää.
    23:13 Thomas HARLEY - 1:1
     
    23:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars srovnávají stav utkání, když se domácí dostali do rychlého protiútoku, kde nakonec Faksa nahrál do druhé vlny THOMASI HARLEYMU, jenž poté využili toho, že Gurianov bránil ve výhledu Stolarzovi a jeho přesná střela skončila v bráně Anaheimu. Pro Harleyho je to vůbec jeho první branka v NHL! Asistence: Radek Faksa, Joel Kiviranta.
    07:33 Maxime COMTOIS - 0:1
     
    07:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se dostávají do vedení, když hosté vyhráli následné vhazování a kotouč se dostal na modrou čáru k Drysdalovi, jehož následnou střelu nejprve tečoval Steel a poté MAXIME COMTOIS, jenže to stále nebylo vše, protože se kotouč poté ještě odrazil i od obou domácích obránců a poté už skončil za bezmocným Oettingerem. Asistence: Sam Steel, Jamie Drysdale.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 24. Harley (Faksa, Kiviranta), 26. Hanley (Faksa, Hakanpää), 50. J. Robertson (Heiskanen, Hintz), 59. Naměstnikov (Seguin, Oettinger) – 8. Comtois (Steel, Drysdale), 36. Terry (Henrique, Zegras)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – R. Suter, Heiskanen, Lindell, Hakanpää, Hanley, Harley – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Ja. Benn, Seguin, Gurjanov – Raffl, Naměstnikov, Radulov – Kiviranta, Glendening, Faksa.
    Trenér: Rick Bowness

    Anaheim Ducks: J. Gibson (21. – 41. Stolarz, 41. Hodges) – Vaakanainen, Drysdale, Mahura, Shattenkirk, Šustr, Benoit, Drew – Simon, Henrique, Terry – Milano, Zegras, B. Robinson – Aston-Reese, Lundeström, Comtois – Steel, Lettieri.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Hebert, O´Rourke – Pancich, Kovachik

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri