Japonsko – Ukrajina 8:2 (kon.) | Estonsko – Srbsko 4:2 (kon.)
konec
Japonsko
8:2 (3:0, 3:2, 2:0)
Ukrajina
Sobota 30.04.2022, 16:30 • Stadion Zimowy w Tychach, Tychy, Polsko • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Honba za postupem do I. A divize pokračuje a v sobotu se odehraje jedno z klíčových utkání těchto bojů. Na ledě v polském Tychy se spolu střetne Japonsko a Ukrajina, tedy dva celky, které patřily mezi trio usilujících o postup už před začátkem turnaje.
     
    Japonsko se po pádu z I.A divize v roce 2016 zatím marně snaží dotáhnout zpět do druhé výkonnostní skupiny a jen se slzami v očích vzpomíná na doby, kdy dokonce hrálo mezi elitou. Letos však může toto čekání zlomit, byť to pro něj může být ještě hodně náročné.

    Po dvou odehraných zápasech mají Japonci plný počet 6 bodů se skóre 15-5. Jenže před sebou zápasy s Ukrajinou a posléze i Polskem, tedy konkurenty v boji o postup do I.A divize. V sobotu tuto klíčovou fázi turnaje odstartují soubojem s Ukrajinou, která už prohrála s Polskem a má nejhorší výchozí pozici.

    Japonci zatím vcelku dominují individuálním statistikám. Juširoh Hirano ve dvou zápasech nasázel pět branek a celkem posbíral sedm kanadských bodů. Šogo Nakadžima naopak zaznamenal pět přihrávek a je elitním nahravačem celého turnaje. Třetím v pořadí kanadského bodování turnaje je ještě Šigeki Hitosaho (1+3). I to prozatím dokazuje, nakolik Japonci touží po úspěchu a snaží se hrát hodně útočný hokej.
     
    Ukrajina se usadila v I.B divizi v roce 2017, kdy po letech pendlování definitivně sestoupila z I.A divize a trochu ztratila kontakt s konkurencí, jelikož byla v nadcházejících dvou sezonách dost blízko sestupu dokonce do II.A divize. Nicméně letos zatím předvádí slušný hokej, a tak trochu se dá hovořit o jejich možném vzestupu, byť na postup to s největší pravděpodobností nebude. Stále však o něj mohou usilovat.

    Po úvodní suverénní výhře 7:0 nad Srbskem však přišla těsná porážka 2:3 po nájezdech s favorizovaným Polskem, a nyní tak musí Ukrajinci bezpodmínečně porazit Japonsko, pokud si chtějí uchovat naději na postup. To bude ovšem dost složitý úkol.

    Pomoci by jim v tom měli zejména dvougóloví střelci Vadym Mazur s Olexandrem Peresunkem, či autor už čtyř asistencí a nejlepší nahravač ukrajinského týmu Andri Michnov.
     
    Pokud jde o vzájemné zápasy, a budeme počítat pouze zápasy, ve kterých o něco šlo (tedy bez přátelských zápasů v roce 2012), vše hraje do karet Japonců. Ti na zápasech mistrovství světa nižších divizí či v olympijské kvalifikaci dominují a vyhráli šest posledních střetnutí. Ukrajina se naposledy radovala v roce 2010, kdy v utkání I.A divize zvítězila 2:1. Vůbec poslední souboj se odehrál na MS I.B divize v roce 2019, kdy Japonsko slavilo vítězství 3:2 a bilancí 1+1 se v tomto utkání blýsknul již zmíněný Juširoh Hirano.
     
    Úvodní sestavy:

    Japonsko: Narisawa, Fukufudži – Minošima, Išida, J. Otsu, Denis, Kimura, Halliday, Toko, Kon – Nakajašiki, Osawa, K. Otsu – Hitosato, Nakadžima, Hirano – K. Suzuki, Furuhaši, Miura – Sato, Irikura, M. Suzuki

    Ukrajina: Pysarenko (Kubrickij) – Tolstuško, Merežko, Matusevič, Pangelov-Juldašev, Andrejkiv, Lytvynov, Hrebenyk – Peresunko, Mazur, Michnov – Ljalka, Fadjejev, Korenčuk – Blagy, Nimenko, Čikancev – Vorona, Morozov, Simčuk – Borodaj

    Rozhodčí: Barcelo (FRA), Hurlimann (SUI) – Konc (SVK), Noworyta (POL).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:25
    Ukrajina se krátce usadila v útočném pásmu a Juta Narisawa musel nepříjemnou situaci řešit zákrokem proti střele Čikanceva z mezikruží.
     
    02:10
    Ukrajinský brankář přerušuje hru, bude se vhazovat po jeho levici.
     
    03:55
    Utkání má zatím hodně rychlý průběh, ani jednomu z týmů se ale nedaří vytvořit si stabilní tlak.
     
    04:19
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Teď ale Japonci předvedli precizní přechod středního pásma! Po rozehrávce zpoza vlastní branky se povedlo dostat puk do útoku podél levého mantinelu a MAKURU FURUHAŠI, který útočil středem, přijal přesnou přihrávku a prostřelil Pysarenka. Asistence: Juki Miura, Jiei Halliday.
    04:19 Makuru FURUHAŠI - 1:0
     
    04:52
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Neuběhlo ani půl minuty a Japonsko vede už 2:0! Tentokrát byl na vině ovšem odraz puku od brusle bránícího Ukrajince, který nasměrnil přihrávku Keiga Minošimi za záda smutného Pysarenka. Hrůzný začátek pro Ukrajinu. Bez asistence.
    04:52 Keigo MINOŠIMA - 2:0
     
    06:42
    Kotouč je v obranném pásmu Ukrajiny, která se snaží přes forčekující soupeře dostat alespoň do neutrální zóny. Japonci však po dvou gólech působí v tuto chvíli zcela dominantně.
     
    07:23
    Další práce pro Pysarenka, který tentokrát výpad zakončený Koheiem Satem ustál a podržel kotouč pod lapačkou. Hra je přerušena.
     
    08:02
    Na pozoru se nyní musel mít i brankář japonského týmu, Ukrajincům se ale jejich útok nepovedlo zakončit střelou a o puk přichází.
     
    08:36
    Teď už Narisawa zasahovat musel, kotouč však po střele Michnova bez obtíží drží pod kontrolou.
     
    08:40
    Další rána, okamžitě po buly. Zkoušel to Lytvynov, Narisawa kotouč vyráží betonem.
     
    08:54
    Následuje snaha Ukrajiny o návrat do útočného pásma, jenže pouze za cenu zakázaného uvolnění. Vhazuje se tak před ukrajinskou klecí.
     
    09:08
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Ukrajina nezvládla přechod středního pásma a po skvělém forčekingu soupeře přišla o puk. Toho dokonale využil MAKURU FURUHAŠI, jenž si ve středním pásmu vzal kotouč, přebruslil po pravém křídle do útoku, uvnitř kruhu pro vhazování se stočil na střed a svým zakončením prostřelil Pysarenka. Bez asistence.
    09:08 Makuru FURUHAŠI - 3:0
     
    09:08
    Do branky míří Dmytro Kubrickij, Pysarenko pro dnešek skončil.
     
    09:50
    Poprvé v utkání se vylučuje. Ukrajina měla na ledě o jednoho hráče víc. Trest odpyká Peresunko.
     
    11:02
    Jenže zatímco pokračuje nepříliš úspěšná přesilovka Japonců, hra je přerušena a Kubrickij musí zase z ledu. Má zraněnou ruku a odchází do kabiny. Do brankoviště se tak zase vrací, ač nedobrovolně, Pysarenko...
     
    11:46
    Vyloučení v týmu Ukrajina:
    Pangelov-Juldašev – 2 min., sekání.
     
    11:50
    Zatímco končí první přesilovka, rázem začíná druhá dvouminutovka pro Japonce.
     
    12:35
    A už to vypadá o něco lépe. Došlo i ke střele. Tvrdou ranou od modré provětral beton Pysarenka Kimura. Následně střílená přihrávka Hirana nenašla vedle branky svého adresáta.
     
    13:01
    Ukrajině se povedlo vyhodit kotouč přes všechny čáry.
     
    13:35
    Jakmile si Furuhaši vezme puk ve středním pásmu, hned jsou z toho pro Ukrajince problémy. Tentokrát jej alespoň vytlačili na zadní mantinel, obrat ho ale nedokázali.
     
    13:46
    Ukrajina hraje v plném počtu.
     
    14:24
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    Halliday – 2 min., držení.
     
    14:55
    Střílená přihrávka Merežka přistála v náručí brankáře Narisawy. Následnou přetlačovanou před japonskou brankou vyřešil hodně důrazně Jusei Otsu, čímž způsobil velkou nelibost v řadách Ukrajinců.
     
    15:25
    Po nepřesné střele zpoza kruhů se japonské čtveřici povedlo vyhodit kotouč přes všechny čáry.
     
    15:50
    Ukrajině se nedaří návrat do útočného pásma.
     
    16:19
    Ještě to zkusil Blagy z levého kruhu, to už se ale vrací Halliday z trestné lavice. Narisawa prozatím nekapituloval.
     
    17:19
    Vysoký kotouč od Andrejkiva chytá Narisawa do své lapačky. Ještě jedna komerční pauza.
     
    18:04
    Japonci vypadají, že už v první třetině příliš hrát nechtějí. Nehodlají především útočením otevřít obranu a snaží se co nejvíce držet puk v útoku u mantinelu.
     
    18:26
    Ukrajinský výpad zakončil z pravého kruhu Peresunko, na Narisawu ale recept nenašel. Nepomohla mu ani rychlá clona od přejíždějícího spoluhráče.
     
    18:40
    Vyloučení v týmu Ukrajina:
    Ljalka – 2 min., vražení na hrazení.
     
    18:44
    Ukrajinci zvládli buly a dostali puk do neutrální zóny. Japonci hledají cestu zpět do útočného pásma.
     
    19:20
    Pokus o přihrávku do prostoru mezi kruhy nevyšel. Japonci se musí vracet pro puk do vlastního pásma.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Po siréně oznamující konec úvodní třetiny trochu zbytečně Morozov pelášil za kotoučem a zakončil svůj nájezd na Narisawu, jehož trefil do betonu. To se pochopitelně japonským hráčům nelíbilo a vyrazili směrem k ukrajinskému protihráči, strkanici museli řešit rozhodčí.
     
    20:00
    Za nesportovní chování dostává Felix Morozov desetiminutový trest.
     
    Každopádně, Japonsko mělo skvělý vstup do utkání, vede 3:0 a pokud bude v tomto výkonu pokračovat, i ve spojení s dobrým výkonem Narisawy, jenž úspěšně čelil 13 střelám, bude se o postupujícím do I.A divize rozhodovat v neděli v souboji neporažených Japonska s Polskem.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:22.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci zkraje druhé třetiny využívají svou přesilovku! KENTO SUZUKI překonal Pysarenka po střele z levého kruhu, odkud poslal kotouč na bližší tyč kolem ramene ukrajinského brankáře! Asistence: Makuru Furuhaši, Keigo Minošima.
    20:24 Kento SUZUKI - 4:0
     
    21:03
    První ukrajinský útok ve druhé třetině vyřešil sice na jednu stranu Narisawa, ale také dochází k vyloučení na japonské straně. Kosuke Otsu se provinil sekáním.
     
    22:02
    Šikovně se v levém kruhu snažil uvolnit Peresunko, přehodil si kotouč na bekhend, ale jeho zakončení jen prolétlo kolem brankáře.
     
    23:03
    Bez dalšího zakončení končí ukrajinská přesilovka.
     
    23:52
    Ukrajina se dopouští zakázaného uvolnění.
     
    24:40
    Nadvakrát se Hirano marně pokoušel od modré čáry vystřelit, přesto Ukrajině trvalo až příliš času, než osamoceného hráče Japonska dokázala odstavit.
     
    25:06
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Po vhazování v útočném pásmu se Ukrajina poprvé v utkání střelecky prosadila! Střílenou přihrávku Merežka zaklidil svou tečí za Narisawova záda VITALI LJALKA! Asistence: Igor Merežko, Ilja Korenčuk.
    25:06 Vitali LJALKA - 4:1
     
    25:33
    Po vstřelené brance Ukrajinci ožili a okamžitě se znovu tlačí do útoku.
     
    25:43
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    Jutaka Toko – 2 min., držení.
     
    26:14
    Rozhodně jsou zatím ve druhé třetině ukrajinští hokejisté o poznání nebezpečnější, než byli v úvodní části. Byť posílali na branku Japonců spoustu střel, většina byla neškodných. Tentokrát je to trochu o něčem jiném.
     
    26:52
    Japonci dostali puk ze svého pásma, Ukrajinci se ale okamžitě vrací.
     
    27:14
    Tentokrát bylo vyhození důraznější, puk šel až na zadní mantinel za Pysarenkem.
     
    27:38
    Ljalka si při přechodu modré čáry nepohlídal svou hůl a zasáhl japonského protihráče za sebou do obličeje. Nechtěný faul, ale přesto faul za dvě minuty.
     
    27:43
    Začíná japonská přesilovka, Toko je zpět ve hře.
     
    28:35
    Místo tlaku na Pysarenka jsou však Japonci ve svém pásmu a jsou výborně forčekovaní.
     
    28:55
    Ostrý střet u mantinelu, který odnesl tvrdým pádem Blagy. Vše však bylo čisté.
     
    29:24
    Z této přesilovky pravděpodobně nic nebude. Japonci jsou znovu ve svém pásmu.
     
    29:38
    Ukrajina hraje v plném počtu.
     
    29:52
    Velký tlak na branku Pysarenka, který vleže, obklopen hráči soupeře i vlastními spoluhráči, nějak celou situaci ustál.
     
    Komerční pauza.
     
    Z Blagyho na střídačce, tedy z jeho obočí, teče krev. Mezitím se vrací na střídačku Kubrickij, avšak s prstem zafixovaným. Vypadá to na zlomeninu malíčku...
     
    30:46
    Irikura trefil ramenem na zadním mantinele Ljalku, který se hodně těžce zvedá a drží se za obličej. Jako by jej japonský hráč zasáhl do čelisti, ale opakované záběry tomu nenasvědčují.
     
    31:22
    Rychlý přechod Michnova do útoku, jeho střelu však zastavila noha bránícího protihráče.
     
    31:42
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci opět získávají trochu klidu na své hokejky. KEIGO NAKAJAŠIKI získal puk ve středním pásmu po souboji se soupeřem, projel s ním i s obráncem až do levého kruhu a překonal Pysarenka, který by dnes nejradši už nechytal, ale nemá na vybranou. Bez asistence.
    31:42 Keigo NAKAJAŠIKI - 5:1
     
    32:35
    Pro ukrajinský tým je to jako ledová sprcha. Poté, co byli velmi aktivní a ožili, znovu inkasují, což je znovu sráží psychicky dolů.
     
    33:00
    Hrebenyk jel do útočného pásma na zádech Išidy, kterého nevybíravě narval do mantinelu. Japonský hokejista se svíjí na ledě a drží se za břicho. Mezi jeho tělem a mantinelem se ještě vzpříčila hokejka, což po nárazu na hrazení neskutečně bolí.
     
    33:00
    Vylučovat se ale nebude. Jednalo se o tvrdý, možná nevybíravý, ale na druhou stranu čistý hit, u kterého bolest vytvořila hokejka.
     
    33:26
    Tvrdý střet dvou ukrajinských hokejistů. Korenčuk to v plné rychlosti neúmyslně napral do Fadjejeva, který po chvilce na ledě odchází do kabiny.
     
    34:40
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Stále ale bude o co hrát! Ukrajincům se povedlo prosadit podruhé v zápase a snížit na 2:5, k poměrně velké radosti přítomných diváků. Andrejkiv vypálil zpoza kruhů a OLEXI VORONA protečoval kotouč za záda Narisawy, k čemuž mu dopomohla ještě tyč branky. Asistence: Vitali Andrejkiv, Ivan Lytvynov.
    34:40 Olexi VORONA - 5:2
     
    34:52
    Komerční přestávka.
     
    35:42
    Druhá třetina se pomalu chýlí ke svému konci. Oba týmy se nyní dopustily nepřesností a přišly shodně o kotouč.
     
    36:23
    Postavení mimo hru zastavilo útok japonského týmu. Poslední komerční přestávka.
     
    37:32
    Ukrajinci ještě zkouší vytvořit na soupeře další z řady nátlaků, a odměnou jim bude přesilová hra!
     
    37:32
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    J. Miura – 2 min., sekání.
     
    38:01
    Japonské čtveřici se povedlo poslat kotouč přes všechny čáry do bezpečí.
     
    38:40
    Tato přesilová hra ale ukrajinským hráčům hrubě nevychází. Nedaří se jim držet útočné pásmo, o nějakých nebezpečných střelách ani nemluvě.
     
    39:32
    Japonci jsou v plném počtu.
     
    39:42
    Ještě nápor Japonců ke konci druhé třetiny. Puk je dokonce v japonské brance, ale byl tam dotlačen i s brankářem Narisawou, navíc v brankoviště byl ještě Ljalka a tři Japonci. Rozhodčí branku neuznává, alespoň prozatím. Míří totiž k videu.
     
    39:42
    Ani po prohlédnutí záznamu rozhodčí branku neuznává!
    39:42 Neuznaný ukrajinský gól
     
    39:56
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Naopak přichází úder na druhé straně a v posledních sekundách druhé třetině využil důrazu spoluhráče ŠIGEKI HITOSATO, který čtyři sekundy před koncem propálil Pysarenka po přihrávce aktivně forčekujícího Hirana. Asistence: Juširoh Hirano.
    39:56 Šigeki HITOSATO - 6:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ukrajina sice herně ve druhé třetině ožila a trochu zabrala, díky čemuž se také dvakrát střelecky prosadila, ve výsledku si ale stejně pohoršila. Byť Japonsko vyslalo na Pysarenka ve druhé třetiny jen čtyři (!) střely, hned třikrát se prosadilo a po 40 minutách vede už 6:2.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:17.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:33
    Prudkou ránu od modré se ještě snažil na pravé straně brankoviště dorážet Hirano, ale netrefil odražený puk.
     
    41:11
    Postavení mimo hru zastavilo útočné snahy japonského týmu.
     
    41:19
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    S. Kimura – 2 min., sekání.
     
    41:53
    Ljalka se snažil v rychlosti zakončit útok ukrajinského týmu, když si najížděl k brankovišti středem, ale místo puku skončil v japonské brance sám.
     
    42:15
    J. Otsu vyvezl kotouč mimo japonské pásmo.
     
    42:39
    Šance ukrajinského týmu. Fadjejev ale nepřizvedl puk odražený puk po střele Blagyho nad ležícího Narisawu, který na druhý pokus už kotouč dostal pod svou kontrolu.
     
    43:18
    Japonsko je v plném počtu. Ukrajina zatím setrvává v útočném pásmu.
     
    43:31
    To ale už neplatí.
     
    44:09
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Ukrajinci sice ve svém pásmu vyhráli buly, ale zpoza branky rozehráli jen na hůl Hirana. Ten, místo aby z pravého kruhu rychle vypálil, počkal si na příjezd ŠIGEKIHO HITOSATA, kterému přihrál na levou stranu a Hitosato s přehledem prostřelil Pysarenka. Asistence: Juširoh Hirano.
    44:09 Šigeki HITOSATO - 7:2
     
    45:35
    Japonský tým po další vstřelené brance svědomitě brání a nikam s kotoučem příliš nespěchá. Ví, že toto utkání má plně pod kontrolou a nechává trochu čas plynout.
     
    46:30
    Vedoucí celek vyčkával s rozehrávkou za svou brankou. Po prostřídání se krátce vrátil za svou klec, ale záhy už vyrazil do útoku.
     
    46:59
    Pouze však na otočku, nepovedlo se nahození a ukrajinští hráči mohou ještě zkusit něco s výsledkem udělat. Potřebují ale co nejrychleji skórovat.
     
    47:34
    To se v tuto chvíli zdá ovšem nepravděpodobné. Japonská obranná hráz nic nepropouští.
     
    48:12
    Když se k tomu přičtou ještě nějaké nepřesnosti v ukrajinské rozehrávce, čas rychle plyne a Japonci mohou hrát vesměs v klidu.
     
    48:28
    Posunutá branka za Pysarenkem. Hra je přerušena a přichází komerční pauza.
     
    48:55
    Suzuki zalehnul Pysarenka v brankovišti, když byl postrčen Hrebenykem. Hra je přerušena.
     
    49:32
    Japonci šli ve třech proti dvěma, ale zpětná přihrávka šla až příliš na brusle útočícího hráče. Z šance tak nic nebylo.
     
    51:05
    Zaváhání japonské obrany se před brankovištěm snažil využít Nimenko, jenže se mu puk zamotal mezi nohama a ani zakončit se mu nepovedlo.
     
    52:15
    Japonci, kteří se nyní především bránili, pouze nahozením odevzdali kotouč. Už se opravdu nesnaží o nějaký tlak, spíš se snaží dohrávat.
     
    52:50
    Snad poprvé v tomto utkání končí kotouč mimo ledovou plochu. Diváci si zatím moc suvenýrů neužili. Komerční přestávka.
     
    53:50
    Po delší době se japonský tým na chvilku usadil v útočném pásmu. Jinak především odehrává puky a zápas dohrává.
     
    54:10
    Poslední komerční přestávka v dnešním utkání.
     
    54:36
    Zakázané uvolnění ukrajinského celku. I tento tým se už smířil se svým osudem v probíhajícím zápase.
     
    54:53
    Ke střele se zpoza levého kruhu dostal Jusuke Kon, jeho projektil však zaduněl jen o Pysarenkovu vyrážečku.
     
    55:08
    A Japonci se při snaze o návrat do útočného pásma dopustili zakázaného uvolnění.
     
    56:28
    Pysarenko nahozený kotouč na svou branku rychle rozehrál, nechtěl přerušovat hru.
     
    57:42
    Snaha se Ukrajincům upřít nedá, ale poslední útok byl hodně kostrbatý a místo střely puk pouze doklouzal k Narisawovi, jenž neměl sebemenší potíže. Za tohoto stavu se i ukrajinským hokejistům už jen těžko o něco hraje.
     
    59:01
    Zbývá odehrát poslední minuta utkání. Puk je v ukrajinské obranné třetině u mantinelu.
     
    59:10
    Důrazný průnik Borodaje odnesl Narisawa, jenž byl ukrajinským útočníkem sražen do branky. Borodaj byl tísněn bránicím Tokem, ten ale v tom byl nevinně, a tak dvě minuty dostává ukrajinský útočník.
     
    59:59
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    V poslední sekundě se ještě prosadil střelou z levé strany JUŠIROH HIRANO, který vypálil na bližší tyč kolem Pysarnkovy vyrážečky! Bez asistence.
    59:59 Juširoh HIRANO - 8:2
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepšími hráči zápasu se stali na ukrajinské straně Igor Merežko a na straně Japonska brankář Juta Narisawa.
     
    Japonci dokázali v prvním ze dvou klíčových zápasů turnaje deklasovat Ukrajince 8:2 a v neděli si to díky tomu rozdají v přímém souboji o postup do I.A divize s Polskem. Zatímco Polsko porazilo Ukrajinu až po remíze v základní hrací době, Japonci předvedli skvělý výkon a zvítězili jednoznačně 8:2. Ukrajinci se dokázali herně zvednout ve druhé třetině a dvakrát skórovali, ale jejich soupeři i tak po dvou periodách vedli 6:2 a zápas si bez obtíží pohlídali.
     
    Utkání sledovalo 350 diváků.
     
    Z tohoto přenosu je to vše, díky za pozornost. (18:53:52)

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 5. Furuhaši (Miura, Halliday), 5. Minošima, 10. Furuhaši, 21. Suzuki (Furuhaši, Minošima), 32. Nakajašiki, 40. Hitosato (Hirano), 45. Hitosato (Hirano), 60. Hirano – 26. Ljalka (Merežko, Korenčuk), 35. Vorona (Andrejkiv, Lytvynov)


    Japonsko: Narisawa (Fukufudži) – Minošima, Išida, J. Otsu, Denis, Kimura, Halliday, Toko, Kon – Nakajašiki, Osawa, K. Otsu – Hitosato, Nakadžima, Hirano – K. Suzuki, Furuhaši, Miura – Sato, Irikura, M. Suzuki
    Ukrajina: Pysarenko (10.-12. Kubrickij) – Tolstuško, Merežko, Matusevič, Pangelov-Juldašev, Andrejkiv, Lytvynov, Hrebenyk – Peresunko, Mazur, Michnov – Ljalka, Fadjejev, Korenčuk – Blagy, Nimenko, Čikancev – Vorona, Morozov, Simčuk – Borodaj

    Rozhodčí: Barcelo (FRA), Hurlimann (SUI) – Konc (SVK), Noworyta (POL)

    Diváci: 350
    bahis siteleri