Japonsko – Ukrajina 8:2 (kon.) | Estonsko – Srbsko 4:2 (kon.)
konec
Estonsko
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Srbsko
Sobota 30.04.2022, 20:00 • Stadion Zimowy w Tychach, Tychy, Polsko • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Djumić z trestného střílení kontaktní gól nevstřelil.
     
    59:35
    Mirko Djumić hattrick nezavršil! Právě on si vzal na starost trestné střílení. Koitmaa mu na naznačení kličky do bekhendu neskočil a poté, co si Djumić stáhl kotouč na forhend, zasáhl levým betonem.
     
    59:35
    Vyloučení v týmu Estonsko:
    Silver Kerna – TS, podrážení.
     
    59:35
    Trestné střílení pro Srbsko! Kerna podrazil ujíždějícího marka Dragoviće...
     
    59:05
    Rooba ukořistil puk a napravo se s ním vydal dopředu. Jeho střelu na prázdnou branku však Srbové zblokovali!
     
    58:31
    Branka Srbska je prázdná!
    57:32 Mirko DJUMIĆ - 4:2
     
    57:32
    Srbsko právě střelilo branku!
    Tak pozor! Srbové snižují na rozdíl dvou gólů. Marko Dragović zavezl puk do pásma podél levého mantinelu a následně poslal před branku přihrávku, která prošla skrze bránící hráče až na MIRKA DJUMIĆE. Ten si kotouč zpracoval bruslemi a pověsil ho mimo dosah přesouvajícího se Koitmy – 4:2. Asistence: Marko Dragović a Mateja Popović.
     
    53:46
    Nyní trefil Robert Arrak z pravého kruhu tyčku!
     
    52:23
    Dušan Janković srazil zásahem ramenem na hlavu k ledu Klause Kaspara Jõgiho. Rozhodčí to vyhodnotili jako faul loktem. Další přesilovka pro Estonsko.
     
    50:51
    Přihrávku do slotu dostal Robert Rooba, který trefil brankáře Rankoviće! Ten pak pokryl také dorážku Silvera Kerny.
     
    50:37
    Další rána Roberta Arraka už byla mnohem lepší. Skončila na bližší tyčce Rankovićovi svatyně!
     
    50:19
    Rooba hledal křížným pasem před bránu sjíždějícího Roberta Arraka, kterému střela nesedla ideálně!
     
    49:09
    Za držení je vyloučen Nikola Pušać. Přesilovka pro Estonce.
     
    47:53
    Srbové sice bojují, na obrat ale asi nemají síly. Hrozí jen občas, většinu energie pak musejí věnovat spíše bránění. Navýšit náskok Estonska mohl Alexej Sibircev. Ten se z levé strany natlačil až před Rankoviće, který jeho forhendovou kličku stopl levým betonem!
     
    44:54
    Za zdržování hry je vyloučen Lazar Pejčić. Uvidíme estonskou přesilovku.
    44:17 Kevin PARRAS - 4:1
     
    44:17
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Estonska vedou už o tři góly! Srbové vyváželi kotouč dopředu, ovšem ten jim ve středním pásmu sebral KEVIN PARRAS. Ten si pak vystačil sám, když přesnou ranou zápěstím přes obránce vymetl Rankovićův pravý horní růžek. Bez asistence.
     
    33:47
    Srbové se snaží hrozit. Po vyhraném souboji v rohu se puk dostal k Račićovi, který vtipnou zadovkou našel před brankou číhajícího Nemanju Vučureviće. Villem-Henrik Koitmaa však odolal a kotouč zalehl ve svém brankovišti!
     
    30:52
    Srbové nyní přečíslili obranu soupeře! Nemanja Vučurević řešil přečíslení 2 na 1 střelou z pravé strany, která minula vzdálenější tyčku!
     
    29:07
    Vyloučení v týmu Estonsko:
    Marcus Appelberg – 2 min., nedovolené bránění.
    28:08 Robert ROOBA - 3:1
     
    28:08
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    ROBERT ROOBA zase potvrdil, jak je pro Estonce důležitý! Jednoznačně nejlepší hráč své země si najel na levém křídle na dlouhý pas od Kulinceva. Následně ukázal velkou trpělivost, když několikrát naznačil střelu, ale místo ní si s kotoučem i přes bránícího hráče vybruslil až mírně doprava a odsud překonal ranou na bližší tyčku Rankoviće. Asistence: Daniil Kulincev a Lauri Lahesalu
     
    23:17
    Vyloučení v týmu Estonsko:
    Saveli Novikov – 2 min., držení.
     
    23:17
    Srbové teď rozpoutali před brankou soupeře poměrně ojedinělý závar! Estonci leželi před svým brankářem, Andrija Račić ani Dušan Janković nedokázali tento val přetlačit! Bude se ale vylučovat.
     
    15:38
    Vyloučení v týmu Srbsko:
    Marko Dragović – 2 min., nedovolené bránění.
     
    10:58
    Srbové ujeli do přečíslení 2 na 1! Djumić nahrál před branku Markovi Dragovićovi, který sám před Koitmou zamířil vedle pravé tyčky!
     
    10:48
    Po reklamní přestávce si zahrají přesilovku Estonci. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Mateja Popović.
    05:46 Mirko DJUMIĆ - 2:1
     
    05:46
    Srbsko právě střelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka Srbů! Marko Dragović našel křížným pasem MIRKA DJUMIĆE, který střílel z levého kruhu do poloodkryté branky. Koitmaa se nestačil včas natáhnout ke své pravé tyčce – 2:1. Asistence: Marko Dragović a Pavle Podunavac.
     
    05:37
    Vyloučení v týmu Estonsko:
    Kristjan Kombe – 2 min., nedovolené bránění.
    05:29 Daniil KULINCEV - 2:0
     
    05:29
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Teď už to je o dva góly! Estonci získali puk v obranném pásmu a vyrazili do rychlého protiútoku. Ten sehráli velmi dobře. Kristjan Kombe našel z druhé vlny najíždějícího obránce DANIILA KULINCEVA, který z mezikruží skóroval střelou k levé tyčce – 2:0. Asistence: Kristjan Kombe a Robert Arrak.
     
    04:53
    Další velká šance Estonska! Robert Rooba poslal kotouč do jízdy Eduardovi Slessarevskimu, který najížděl jako obránce sám na branku soupeře. Také jeho zakončení ale končí v rychlé lapačce Rankoviće.
     
    03:41
    Zvýšit domácí vedení mohl Robert Arrak! Ten najížděl sám na Rankoviće a zkusil bekhendový blafák. Srbský brankář to ale přečetl a puk skončil v jeho lapačce!
    01:32 Vadim VASJONKIN - 1:0
     
    01:32
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Estonci se bleskově ujímají vedení! Nahození Silvera Kerny od modré čáry bylo zřejmě hned dvakrát tečováno. Finální dotek s kotoučem si připsal před brankou clonící VADIM VASJONKIN a Ranković nestačil zareagovat. Asistence: Andre Linde a Silver Kerna.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Vasjonkin (Linde, Kerna), 6. Kulincev (Kombe, Arrak), 29. Rooba (Kulincev, Lahesalu), 45. Parras – 6. Djumić (Dragović, Podunavac), 58. Djumić (Dragović, Popović)


    Estonsko: Koitmaa (Virro) – Kulincev, Lahesalu (A), Kerna, Ossipov (A), Slessarevski, Novikov, Kookmaa – Kombe, Arrak, Rooba (C) – Linde, Sibircev, Vasjonkin – Klaus Kaspar Jõgi, Parras, Puzakov – Rozinko, Appelberg, Hast – Kristofer Jõgi.
    Trenér: Jussi Tupamäki (FIN)

    Srbsko: Ranković (Beaton) – Novaković, Podunavac (A), Tomašević, Pejčić, Mladenović, Spanjević, N. Pušac, Anić – Popović, Dragović, Djumić (A) – Savić, Vučurević (C), Subotić – Janković, Grković, Račić – Mitrović, Kravljanac, M. Pušac.
    Trenér: Spiros Anastasiadis (CAN)

    Rozhodčí: Baca (SVK), Kiča (UKR) – Bucki (POL), Ozolinš (LAT)

    Diváci: 110
    bahis siteleri