Uh. Brod – IHC Prague Rats 7:3 (kon.) | IHC Dynamo Pardubice – IHC Přerov 1:3 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Dynamo Pardubice 5:12 (kon.)
Uh. Brod – IHC Přerov 7:6 (kon.)
konec
IHC Dynamo Pardubice
1:3 (0:2, 1:1)
IHC Night Birds Přerov
Sobota 25.06.2022, 11:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    Duel je u konce. Přerov po boji poráží Pardubice 3:1 a ve finále Finálového turnaje JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje si to rozdá s Uherským Brodem. Night Birds ve druhé půli ustáli nápor soupeře a udrželi těsné vedení. Devadesát sekund před koncem pak přidal důležitý pojišťující gól Dominik Šindler, který v zápase skóroval podruhé. Dynamo čeká utkání o třetí místo proti Prague Rats. (12:02:33)
     
    Konec zápasu.
     
    29:45
    V oslabení si na pravý kruh najel Hanzlík, jeho prudká střela proletěla nad horní tyčkou přerovské branky.
     
    29:14
    Vyloučení v týmu IHC Dynamo Pardubice:
    Florián – 1,5MIN, krosček.
     
    29:08
    Dynamo si ještě vytvořilo krátký útočný nápor, jeho další snahu ale zastavuje krosček a vyloučení.
     
    28:30
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Minutu a půl před koncem druhého poločasu je zřejmě rozhodnuto. Veselá z levé strany útočné poloviny uvolnila DOMINIKA ŠINDLERA. Ten byl na středu hřiště zcela sám, najel si až před Šmída a pak zakončil nad jeho vyrážečku. Pro Šindlera jde o druhou trefu v utkání. Asistence: Natálie Veselá.
     
    27:45
    Na jedné straně bekhendem z levé strany nepřesně zakončoval Peluha. Na opačném konci hřiště pak přišla velká šance Andrejka, Gajdušek ale zblízka vytáhl zákrok levým betonem a drží těsný náskok svého týmu.
     
    26:50
    Mana se manévrem u vlastní branky zbavil soupeře a poté přihrál Veselé, která na útočné polovině pošetřila pro Night Birds momentálně cenné vteřinky.
     
    26:29
    Oddechový čas pro tým IHC Dynamo Pardubice.
     
    26:06
    Hanzlíkova rána příklepem zdálky nadělala přerovskému brankáři problémy. Gajdušek zřejmě viděl letící kotouč až na poslední chvíli, přesto proti němu dokázal vkleče zakročit, a to pomocí k zemi přitisknutého betonu.
     
    25:13
    Dynamo má nyní více ze hry. Na první tyč to zkusil z pravé strany Florián, Gajdušek našel puk v lapačce a ještě stačil rozehrát.
     
    24:18
    Mana sice vyjel z ideální střelecké pozice, přesto ale po zemi nasměroval kotouč na Šmída. Ten ho pouze lehkým dotekem poslal na spoluhráče před sebou.
     
    23:34
    Obratný Král obešel na levé straně útočné poloviny soupeře a vystřelil na bližší tyč. Gajdušek prudký pokus vkleče zastavil na betonu, následně pokryl i dorážku v podání Andrejse.
     
    23:00
    Gajduškovi nyní po střele z levé strany vypadl puk z výstroje, obránci před ním mu ale pomohli situaci vyřešit.
     
    22:08
    Jeden z hráčů Pardubic vyzkoušel Gajduškovu pozornost střelou na bližší tyč. Přerovský brankář máchl lapačkou, kterou zastavil puk letící někam do pravého horního rohu jeho branky.
     
    21:12
    Pavlica vyhrál osobní souboj s Hanzlíkem a za brankou Dynama udržel kotouč pro Night Birds. Výsledkem přerovské akce byla střela Many, jenž obdržel nahrávku do prostoru mezi kruhy. Za Šmídem zazvonila pravá tyč!
     
    20:16
    Po levém křídle útočné poloviny pronikl Mana, dvojice vracejících se hráčů Dynama jeho křížný pokus zablokovala. Kotouč skončil u zadního mantinelu.
     
    19:44
    Král si najel do míst nad levým kruhem, odkud kotouč nasměroval o kousek vedle vzdálenějšího horního rohu přerovské branky.
     
    18:16
    Andrejko je hodně při chuti. U středového kruhu vystihl přerovskou rozehrávku, posadil Pavlicu na zadek a vydal se vstříc Gajduškovi. Nakonec vystřelil ze střední vzdálenosti, Gajdušek vkleče hrudí vyrazil puk před sebe a případné dorážky hbitou reakcí nedopustil.
     
    17:11
    Krásná akce v podání přerovského Peluhy. Obránce Night Birds si na útočné polovině prakticky stejnou fintou obhodil dva soupeře a pak si středem hřiště najel před bránu. Zakončoval mezi betony, ty ale Šmíd sklapl k sobě včas.
     
    16:04
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Východočeši jsou za aktivní vstup do druhé půle odměněni snížením, přesněji kontaktní brankou. Andrejko posunul kotouč ŠIMONU PROCHÁZKOVI, jehož křížný pokus zapadl za vzdálenější, pravou tyč přerovské branky. Asistence: Lucas Andrejko.
     
    15:45
    Teď už Andrejko vystřelil a byla z toho šance Dynama. Hostující útočník se proháčkoval z levé strany před branku, ovšem poté zamířil nad horní tyčku.
     
    15:07
    Andrejko ihned po buly prosvištěl po pravém křídle útočné poloviny, přes dvojici bránících soupeřů ale nakonec nezakončil.
     
    15:01
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce, Přerov po něm vede nad Pardubicemi 2:0. Night Birds nejprve udeřili v přesilovce díky individuální akci Denise Many. Podruhé se zástupci hanáckého inline hokeje prosadili po brejku dvou proti jednomu, který přesně zakončil Dominik Šindler.
     
    15:00
    První poločas skončil.
     
    14:51
    Pardubice na konci poločasu ještě operovaly na útočné polovině, Gajduška ale prakticky neohrozily.
     
    14:01
    Oharek střílel z pravé strany. Šmídovi kotouč ve stoje u bližší tyče vypadl z výstroje, a tak se přerovský útočník pokoušel ještě dorážet. Brankář Pardubic byl ale rychlejší a kotouč na zemi rychle přikryl pod výstroj.
     
    13:29
    Šindler jel sám na Šmída, bekhendový blafák ale do úspěšného konce nedotáhl. To byla obrovská šance Night Birds!
     
    12:56
    Pavlica zakončil příklepem zdálky, kotouč skončil vedle levé tyče pardubické branky.
     
    12:03
    Dynamo zahrozilo při vlastním oslabení. Andrejko zachytil odražený kotouč a udělal manévr do středy hřiště. Poté vymyslel prudkou střelu do středu brány, kterou Gajdušek zastavil v pokleku na betonech.
     
    11:47
    Už v přesilovce dorážel jeden z Přerovanů u pravé tyče, Šmíd si s pomocí své lapačky zvládl poradit.
     
    10:49
    Vyloučení v týmu IHC Dynamo Pardubice:
    Procházka – 1,5MIN, podrážení.
     
    09:25
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    Šindler – 1,5MIN, podrážení.
     
    09:14
    Sovičky opět zahrozily a opět v tom měl prsty Šindler. Přerovský útočník nepovedenou střelou obelstil na levé straně útočné poloviny protihráče. Kotouč vyslaný z jeho hokejky se pak poodrážel a skončil těsně vedle branky Šmída.
     
    08:28
    Oddechový čas pro tým IHC Dynamo Pardubice.
     
    08:28
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Druhá trefa Přerova v utkání. Tentokrát Hanákům vyšla situace dvou proti jednomu. Pavlica přihrál z pravé strany DOMINIKU ŠINDLEROVI, který dokázal trefit volný prostor, do něhož se Šmíd nestačil včas přemístit. Asistence: Michael Pavlica.
     
    07:46
    Hanzlík si vytvořil prostor mezi přerovskými bránícími hráči a vystřelil do horní části branky. Gajdušek kotouč mířící do pravého horního růžku škrtl hřbetem lapačky a připsal si tak úspěšný zákrok.
     
    06:51
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Krásná individuální akce, kterou v přesilovce předvedl DENIS MANA. Přerovský útočník nejprve kličkou doprava oklamal tři protihráče. Poté se natlačil před branku, položil si Šmída a během zlomku sekundy poslal puk do sítě. Bez asistence.
     
    06:24
    Nad pravým kruhem vypálil příklepem Mana. Šmíd měl zakrytý výhled, přesto kotouč vkleče zvládl zkrotit ve výstroji.
     
    06:00
    Vyloučení v týmu IHC Dynamo Pardubice:
    Hanzlík – 1,5MIN, hákování.
     
    05:37
    Přerov hraje v plném počtu, Šindler je na ploše.
     
    05:00
    Přerov se zatím v oslabení úspěšně brání. Dynamo sice vyprodukovalo razantní střelecký pokus, ten ale pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    04:22
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    Šindler – 1,5MIN, krosček.
     
    04:22
    Šindler dvakrát v krátkém časovém sledu dorážel u pravé tyče, klečícího Šmída ale nepřekonal. Skóre tak zůstává bezgólové.
     
    03:42
    Hanzlík měl před sebou na levé straně útočné poloviny přesilu soupeřů, takže zakončovat nemohl. Udělal proto manévr blíže k mantinelu a s kotoučem se vrátil více ke středovému kruhu.
     
    02:55
    Andrejko převzal kotouč poměrně daleko od přerovské branky, poté si však najel daleko blíže k ní. Z levé strany mířil mezi Gajduškovy nohy, přerovský brankář ale tento prostor dokázal svými betony včas ucpat.
     
    01:59
    Omámik se rozhodl zakončit švihem nad pravým kruhem, mířil ale nad horní tyč pardubické branky.
     
    01:37
    Dynamo se pokusilo odpovědět, také střela jednoho z jeho útočníků byla nepřesná.
     
    00:57
    Veselá se probila až k pravé tyči pardubické branky, odkud ovšem vzdálenější kout Šmídovy branky minula.
     
    00:04
    Úvodní buly utkání vyznělo pro Pardubice.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Pardubice, vedené v zápase jako domácí tým, nastoupí v bíločerných dresech. Přerov oblékl černočervené dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    IHC Dynamo Pardubice: Šmíd – Florián, Hanzlík (A), Fiala (C), Král, Andrejs – Pospíchal, Andrejko, Procházka, Hašek
    Trenér: Lukáš Andrejs

    IHC Night Birds Přerov: Gajdůšek (Shejbal) – Peluha, Kozák, Mozr – Grapl, Veselá, Benešová, Oharek, Omámik, Zelinka, Pavlica (C), Šindler (A), Mana, Strejček, Černošek
    Trenér: Patrik Škandera

    Rozhodčí: Novotný, Novotná.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 17. Procházka (Andrejko) – 7. Mana, 9. Šindler (Pavlica), 29. Šindler (Veselá)


    IHC Dynamo Pardubice: Šmíd – Florián, Hanzlík (A), Fiala (C), Král, Andrejs – Pospíchal, Andrejko, Procházka, Hašek
    Trenér: Lukáš Andrejs

    IHC Night Birds Přerov: Gajdůšek (Shejbal) – Peluha, Kozák, Mozr – Grapl, Veselá, Benešová, Oharek, Omámik, Zelinka, Pavlica (C), Šindler (A), Mana, Strejček, Černošek
    Trenér: Patrik Škandera

    Rozhodčí: Novotný, Novotná
    thejrc.org