Velká Británie – Slovensko 0:9 (kon.) | Česko White – Česko Red 1:3 (kon.) | Česko Red – Velká Británie 13:0 (kon.)
Slovensko – Česko White 2:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Česko White
Sobota 02.07.2022, 18:30 • Polabiny, Pardubice • Alpa European Cup (U16)
    44:30 Marek ŠŤÁSTKA - 2:3
     
    44:30
    Česko White právě vstřelilo branku!
    Třicet vteřin před koncem střílí čeští junioři s největší pravděpodobností vítězný gól! Po zakončení Svatoně z otočky ztratil Sebestyén o míčku přehled. Toho na jedničku využil MAREK ŠŤÁSTKA, který zametl hrací předmět za dezorientovaného brankáře bez větších problémů. Asistence: Vojtěch Svatoň a Jiří Popp.
     
    38:31
    Krátce po vyrovnání se Slováci budou muset bránit ve čtyřech. Na trestnou lavici již usedl střelec prvního slovenského gólu Markus Saxa.
    37:54 Šimon KALNICKÝ - 2:2
     
    37:54
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    První gól při hře pět na pět obstaral ŠIMON KALNICKÝ. Vůbec se nerozpakoval a ránou z voleje kousek za pravým kruhem propálil Fleischmana, jenž proti dělovce na přední tyč reagoval příliš pozdě. Asistence: Marko Mitra.
    33:59 Jakub CHÁN - 1:2
     
    33:59
    Česko White právě vstřelilo branku!
    Také třetí gól padl v přesilové hře, Češi jsou znovu o krok napřed! Vojtěch Šimůnek pro změnu v roli nahrávače nabil do levého kruhu JAKUBU CHÁNOVI, jehož dělovka z první napnula síťku za Sebestyénovými zády. Asistence: Vojtěch Šimůnek a Daniel Kumpan.
     
    33:13
    Další početní převaha pro české mužstvo. Dnes podruhé si vysloužil menší trest aktivní slovenský útočník Maxim Piško.
     
    30:39
    V pěti se ale dlouho nehrálo. Fauloval slovenský zadák Michal Rokos, jenž nezachytil pohyb konkurenta, proto si pomohl jeho přidržením.
    29:23 Markus SAXA - 1:1
     
    29:23
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, máme vyrovnáno! Od levé strany nahodil Dávid Králik a byl to MARKUS SAXA, kdo míček nechytatelně ztečoval mimo dosah Fleischmana. Asistence: Dávid Králik.
     
    29:16
    Češi míří v závěru druhé třetiny do čtyř. Trest vyfasoval Patrik Číž, obránce zastavil rozběhnutého konkurenta jenom za cenu sekání.
     
    19:51
    Přesilová hra čeká na české hokejbalisty. V útočném pásmu fauloval Dominik Fiedor, rozhodčí jeho prohřešek vyhodnotili jako podražení.
     
    17:24
    Slovensko bude mít k dispozici přesilovku. Za faul u pravého mantinelu byl vyloučen obránce Radim Houška na dvě minuty za sekání.
     
    13:00
    Jen co skončila slovenská přesilovka, tak si početní výhodu zahrají i Češi. Proti pravidlům hrál Simon Semančík, který si proti soupeři pomohl podražením.
     
    10:53
    Slováci mají možnost vyrovnat v přesilové hře. Menší dvouminutový trest vyfasoval Jiří Křivánek, který si poslušně odešel sednout na trestnou lavici.
    03:58 Vojtěch ŠIMŮNEK - 0:1
     
    03:58
    Česko White právě vstřelilo branku!
    Favorit se ujímá vedení! VOJTĚCH ŠIMŮNEK si od pravého mantinelu sběhl na osu hřiště, odkud vyslal svižnou ránu ze zápěstí, gólman Sebestyén nedokázal prudkou střelu udržet před brankovou čárou. Asistence: Tomáš Koudela.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 30. Saxa (Králik), 38. Kalnický (Mitra) – 4. Šimůnek (Koudela), 34. Chán (Šimůnek, Kumpan), 45. Šťástka (Svatoň, Popp)


    Slovensko: Sebestyén – Pätoprstý, Hanus, Rokos, Kalnický, Králik, Bartok, Semančík – Piško, Mitra, Pavlák, Lašš, Harabín, Candrák, Fiedor, Gajdica, Štefaňák, Saxa, Franek, Duľa, Pečner.
    Česko White: Fleischman – Číž, Puzder, Křivánek, Kumpan, Malý, Koudela, Kliment, Houška – Svatoň, Trajer, Dráb, Šimůnek, Vacek, Stoulil, Hlaváček, Popp, Kučera, Šťástka, Halouzka, Chán.
    bahis siteleri