Francie – Česko 3:2 (kon.) | Česko – Itálie 2:1 (kon.)
konec
Francie
3:2 (0:2, 3:0)
Česko
Pátek 29.07.2022, 09:00 • Valladolid, Španělsko • ME v inline hokeji U18
Partner:
    30:00 Mesona MARTIN - 3:2
     
    30:00
    Francie právě vstřelila branku!
    Obrat dokonán, Francie vede! PAUL MESONA MARTIN dostal v předbrankovém prostoru českého mužstva příliš mnoho prostoru. André Lequin odolával statečně, ale po třetí dorážce už kapituloval. Bez asistence.
    25:12 Nathan CLOUPEAU - 2:2
     
    25:12
    Francie právě vstřelila branku!
    Jankovo vyloučení Francouzi potrestali, je vyrovnáno! NATHAN CLOUPEAU si na pravé straně vyměnil puk se svým jmenovcem Jeanmartem, načež překvapil Lequina ránou z úhlu na přední tyč. Asistence: Nathan Jeanmart.
    20:16 Nathan CLOUPEAU - 1:2
     
    20:16
    Francie právě vstřelila branku!
    Skvělý start Francouzů do druhého poločasu, jsou na dostřel! NATHAN CLOUPEAU si klepl o nahrávku před bránu a od Venina ji dostal, forhendovým zakončením pak zamířil nechytatelně k pravé tyči. Asistence: Angus Venin.
    16:08 Jan HANÁK - 0:2
     
    16:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už je to o dva góly! Na pravé straně získal puk Tomáš Šťastný, který nezazmatkoval, zkontroloval situaci a přes obránce přihrál před bránu JANU HANÁKOVI, ten z bezprostřední blízkosti uspěl střelou z první mezi brankářovy betony. Asistence: Tomáš Šťastný.
    11:44 Daniel DUNDA - 0:1
     
    11:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! DANIEL DUNDA se z pravé strany natlačil až před gólmana. Střela mu nesedla, čehož však vůbec nemusel litovat, protože to byl bránící Dumond, kdo smolně nasměroval kotouč za záda vlastního gólmana. Bez asistence.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 21. Cloupeau (Venin), 26. Cloupeau (Jeanmart), 30. Mesona Martin – 12. Dunda, 17. Hanák (Šťastný)


    Francie: Dufeutrelle (Tierno) – Desson, Jeanmart (A), Mesona Martin, Dupuis, Cloupeau (A), Bonneaud (C), Didier, Carraz, Venin, Romanaz, Dumond.
    Česko: Lequin (Brada) – Žaba, Dunda (C), Komínek, Novotný, Zapletal, Hanák, Šťastný, Holba, Janek (A), Žmola, Novák, Hamrla.

    Rozhodčí: Stromberg, Herrero de Pablos
    bahis siteleri