Francie – Česko 3:2 (kon.) | Česko – Itálie 2:1 (kon.)
konec
Francie
3:2 (0:2, 3:0)
Česko
Pátek 29.07.2022, 09:00 • Valladolid, Španělsko • ME v inline hokeji U18
Partner:
     
    39:15
    Gólman André Lequin odjel na střídačku, Češi zkouší štěstí v šesti! Navíc pokračuje přesilová hra, takže se hraje šest na čtyři.
     
    37:50
    S blížícím se závěrem základní hrací doby si Češi vyzkouší první přesilovku. Na trestnou lavici odjel Santiago Bonneaud, provinil se krosčekem.
     
    30:00
    Francouzská přesilová hra bude pokračovat, a to klidně další dvě minuty. Zrušil se totiž trest Žmoly, při němž padl gól, na trestnou lavici místo něj usedl Filip Žaba za podrážení, tento trest byl signalizován v době třetího francouzského gólu.
    30:00 Mesona MARTIN - 3:2
     
    30:00
    Francie právě vstřelila branku!
    Obrat dokonán, Francie vede! PAUL MESONA MARTIN dostal v předbrankovém prostoru českého mužstva příliš mnoho prostoru. André Lequin odolával statečně, ale po třetí dorážce už kapituloval. Bez asistence.
     
    28:42
    Také třetí vyloučení míří do českých řad. Proti pravidlům hrál Jakub Žmola, který za vlastní bránou zastavil Didiera jen za cenu podrážení.
    25:12 Nathan CLOUPEAU - 2:2
     
    25:12
    Francie právě vstřelila branku!
    Jankovo vyloučení Francouzi potrestali, je vyrovnáno! NATHAN CLOUPEAU si na pravé straně vyměnil puk se svým jmenovcem Jeanmartem, načež překvapil Lequina ránou z úhlu na přední tyč. Asistence: Nathan Jeanmart.
     
    23:34
    Další dvouminutový trest pro Česko. Holbu doplňuje na lavici hanby Kryštof Janek, důvodem je vražení na hrazení.
     
    21:51
    Komplikace pro české mužstvo, které se bude muset bránit v oslabení. Menší dvouminutový trest za krosček vyfasoval Martin Holba.
    20:16 Nathan CLOUPEAU - 1:2
     
    20:16
    Francie právě vstřelila branku!
    Skvělý start Francouzů do druhého poločasu, jsou na dostřel! NATHAN CLOUPEAU si klepl o nahrávku před bránu a od Venina ji dostal, forhendovým zakončením pak zamířil nechytatelně k pravé tyči. Asistence: Angus Venin.
    16:08 Jan HANÁK - 0:2
     
    16:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už je to o dva góly! Na pravé straně získal puk Tomáš Šťastný, který nezazmatkoval, zkontroloval situaci a přes obránce přihrál před bránu JANU HANÁKOVI, ten z bezprostřední blízkosti uspěl střelou z první mezi brankářovy betony. Asistence: Tomáš Šťastný.
    11:44 Daniel DUNDA - 0:1
     
    11:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! DANIEL DUNDA se z pravé strany natlačil až před gólmana. Střela mu nesedla, čehož však vůbec nemusel litovat, protože to byl bránící Dumond, kdo smolně nasměroval kotouč za záda vlastního gólmana. Bez asistence.
     
    11:33
    A Francie znovu v úniku. Tentokráte Jean Desson, který již mířil mezi tři tyče, ale André Lequin včas zareagoval a zakročil pravým betonem.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 21. Cloupeau (Venin), 26. Cloupeau (Jeanmart), 30. Mesona Martin – 12. Dunda, 17. Hanák (Šťastný)


    Francie: Dufeutrelle (Tierno) – Desson, Jeanmart (A), Mesona Martin, Dupuis, Cloupeau (A), Bonneaud (C), Didier, Carraz, Venin, Romanaz, Dumond.
    Česko: Lequin (Brada) – Žaba, Dunda (C), Komínek, Novotný, Zapletal, Hanák, Šťastný, Holba, Janek (A), Žmola, Novák, Hamrla.

    Rozhodčí: Stromberg, Herrero de Pablos
    bahis siteleri