Brno – Slovácko 2:2 (kon.) | Ostrava – Olomouc 0:3 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 0:0 (kon.)
Teplice – Plzeň 2:2 (kon.)
konec
FC Zlín
0:0 (0:0)
FK Mladá Boleslav
Sobota 30.07.2022, 16:00 • Stadion Letná, Zlín • FORTUNA:LIGA • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Domácí Martin Cedidla si pomohl při bránění rukama. Za to dostal žlutou kartu.
     
    90
    Žlutá karta pro Jakuba Koláře.
     
    89
    Domácí mohli rozhodnout! Z pravé strany centroval Joss Didiba a brankář Polaček na jeho padající list nedosáhl. Na zadní tyči se tak dostal k hlavičce Jan Silný, jenž trefil právě jen přesouvajícího se gólmana soupeře!
     
    85
    Po rohovém kopu Čanturišviliho měl na hlavě gól Jakub Kolář. Mířil po pravé ruce brankáře Polačeka, ale scházela tomu razance a strážce mladoboleslavské brány si tak stačil pro balón doskočit!
     
    78
    Kouč hostí Pavel Hoftych stahuje Daniela Marečka. Možná k tomu přispěla právě i situace, kdy si hostující obránce málem vstřelil ukázkového vlastňáka. Nahrazuje jej Antonín Vaníček.
     
    76
    Hosté si málem dali vlastní gól! Centr Jana Silného našel Daniela Marečka, který chtěl zřejmě odkopnout míč do zámezí, ale vůbec mu to na levačku nesedlo. Obránce Mladé Boleslavi tak orazítkoval pravou tyč vlastní brány!
     
    74
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav:
    ze hřiště odchází Lukáš Mašek, přichází Ladislav Krobot.
     
    73
    Hodně nebezpečný centr Tomáše Ladry! Nabíhající Lukáš Mašek míč nezasáhl a ten směřoval přímo na bránu. Dostál reagoval na poslední chvíli a byl rád, že hrací předmět vyrazil alespoň na roh.
     
    72
    Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
    ze hřiště odchází Lamin Jawo, přichází Jakub Janetzký.
    65. Škoda měl na noze první gól, Dostála však nepřekonal!
     
    65
    Obrovskou příležitost měl hostující Milan Škoda! Ten se vřítil do mezery mezi obránci a už byl sám před Dostálem. Ten však vyrazil střelu zkušeného útočníka na roh! Tohle si bude Škoda asi hodně vyčítat.
     
    63
    Právě Vukadin Vukadinović opouští hrací plochu. Nahrazuje ho host z Jablonce Jan Silný.
     
    63
    Tentokrát to byl Vukadin Vukadinović, který zfauloval Marka Suchého. I domácí útočník si prohlédl žlutou kartu. Následně se přišel Suchému sportovně omluvit.
     
    61
    Marek Suchý poslal na trávník Vukadinoviće. Sudí jeho zákrok ohodnotil žlutou kartou.
     
    52
    Ševci jsou teď lepší. Čanturišvili se dobře uvolnil na levém křídle a po zaseknutí odcentroval na přední tyč, kam si seběhl Martin Fillo. Ten byl při hlavičce zcela neobsazen, mířil však nad.
     
    50
    Lukáš Bartošák zahrál rohový kop na hlavu nabíhajícího Lamina Jawa. Jeho zakončení by bylo pro Polačeka asi hodně nebezpečné, ovšem balón trefil jednoho z bránících hráčů na malém vápně! Následně byl domácím odpískán útoční faul na Šimka.
     
    46
    Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
    ze hřiště odchází Youba Dramé, přichází Martin Fillo.
     
    18
    Marek Matějovský poslal skvělý míč do šestnáctky na hlavu Lukáše Maška. Jeho hlavička však nebyla dostatečně přesná na to, aby překonala brankáře Stanislava Dostála. Ten ztlumil míč v rukavicích.
    5. Překvapivá střela Jawa skončila na tyči
     
    5
    Na pravém křídle pracoval s míčem Lamin Jawo. Nakonec se pokusil překvapit Polačeka nečekanou ranou z ostrého úhlu a málem se mu to podařilo. Balón totiž skončil na bližší tyči!

    Martin Augustin

    Branky:

    Karty:   63. Vukadinović (ZLN), 90. J. Kolář (ZLN), 90+2. Cedidla (ZLN) – 61. Suchý (MBL)


    Rohy: 5:6.
    FC Zlín: S. Dostál – Cedidla, Simerský, V. Procházka (C), Bartošák – J. Kolář, Didiba, Čanturišvili, Y. Dramé (46. Fillo) – Vukadinović (63. Silný), Jawo (72. Janetzký).
    Náhradníci: Rakovan – Bobčík, Hrdlička, J. Hellebrand, Číž.

    Trenér: Jan Jelínek

    FK Mladá Boleslav: Polaček – Mareček (78. Vaníček), D. Šimek, Suchý, Karafiát – Pech, Dancák, Mašek (74. Krobot), Ladra – Matějovský (C) – Mil. Škoda.
    Náhradníci: Šeda – Fulnek, Donát, Stránský, Darmovzal.

    Trenér: Pavel Hoftych

    Rozhodčí: Starý – Horák, Vodrážka

    Diváci: 2754
    bahis siteleri