Plzeň – Sparta 8:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
8:2 (1:0, 1:2, 6:0)
HC Sparta Praha
Úterý 23.08.2022, 12:45 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku úterního večera se s vámi loučím a u dalších zápasů z plzeňské LOGSPEED CZ Arény se opět budu těšit, na shledanou. (17:31:56)
     
    Je dobojováno. Škodovka fantasticky zvládla třetí třetiny, Spartě nasypala rovnou šest branek a výsledkem toho je pro Pražany debakl 2:8. Dvě branky vstřelili Adam Benák a Petr Makovec. Indiáni se tak skvěle naladili na nový ročník Extraligy dorostu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Utkání se dohrává, díky fantastické třetí třetině ho nakonec Plzeň doslova ovládla.
     
    59:01
    Matyáš Beran se dral za vyhozeným kotoučem, zakázané uvolnění se nakonec pískat nebude.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:39 Matyáš ÚBL - 8:2
     
    57:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Demolice Sparty nekončí. MATYÁŠ ÚBL se dostal za záda hostujících obránců a přesnou ranou do pravé šibenice opět nedal gólmanovi Pražanů sebemenší šanci. Asistence: Jakub Hanzák.
    57:24 Tomáš PITTR - 7:2
     
    57:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka závěr zápasu dohrává ve velkém stylu. Od levého mantinelu si do střelecké pozice vybruslil TOMÁŠ PITTR a domácí forward poslal puk přímo pod horní tyčku. Brankář Sádlo má za svými zády již sedm malých trpaslíků. Bez asistence.
     
    56:19
    Vojtěch Tolar nastřelil protihráče, čímž se Sparta dostala do brejku, domácí obránce ale svou chybu dokonale napravil, když soupeře dobruslil a následně ho o puk i připravil.
     
    55:29
    Puk opět zašlápnutý za brankou Sparty, hlavní rozhodčí zase hráčům zdůrazňuje, že hru přerušovat nebude.
     
    54:08
    A další rána, Plzeň je nyní v laufu. Svou první trefu v zápase chtěl vstřelit i obránce Tomáš Holubec, vzdálenější tyč ale o malý kousek minul.
    52:50 Petr MAKOVEC - 6:2
     
    52:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sparta již má v brance půltucet branek. Střelu od modré čáry vyrazil Sádlo jen do prostoru, kde stál PETR MAKOVEC, domácímu útočníkovi již posléze nedělalo problém dostat puk do opuštěné branky. Asistence: Jiří Kamas, Tomáš Pittr.
     
    52:36
    Tomáš Skala je dnes hodně střelecky aktivní, nyní si domácí obránce našel prostor na vrcholu levého kruhu, jeho prudkou ránu vyrazil Sádlo svým betonem.
     
    51:48
    Domácí v plném počtu.
     
    51:33
    Puk mimo mantinely, vhazovat se bude ve středovém kruhu.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 19. Skala (Fábera), 27. Benák (Matějka), 41. Makovec (Holubec), 48. Benák, 49. Matějka, 53. Makovec, 58. Pittr, 58. Úbl (Hanzák) – 32. Žemlička (Novotný), 37. Skuratov


    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Prošek, Skala, Kocek, Tolar, Kamas, Holubec, Štulc – Pittr (C), Fábera, Benák, Úbl, Matějka, Makovec, Slačík, Beran, Pavlák, Klatovský, Hanzák.
    Trenér: Petr Kořínek.

    HC Sparta Praha: Sádlo (Vedral) – Byakov, Hašek, Malinek, Mack, Dufek, Poláček – Žemlička, Jakab, Trachta, Marek, Dvořák, Novotný, Adamec, Hlinka, Skuratov, Janský, Cichoň.
    Trenér: František Ptáček.

    Rozhodčí: Turhobr – Moravec, Sýkora.
    thejrc.org