Plzeň – Sparta 8:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
8:2 (1:0, 1:2, 6:0)
HC Sparta Praha
Úterý 23.08.2022, 12:45 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
    57:39 Matyáš ÚBL - 8:2
     
    57:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Demolice Sparty nekončí. MATYÁŠ ÚBL se dostal za záda hostujících obránců a přesnou ranou do pravé šibenice opět nedal gólmanovi Pražanů sebemenší šanci. Asistence: Jakub Hanzák.
    57:24 Tomáš PITTR - 7:2
     
    57:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka závěr zápasu dohrává ve velkém stylu. Od levého mantinelu si do střelecké pozice vybruslil TOMÁŠ PITTR a domácí forward poslal puk přímo pod horní tyčku. Brankář Sádlo má za svými zády již sedm malých trpaslíků. Bez asistence.
    52:50 Petr MAKOVEC - 6:2
     
    52:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sparta již má v brance půltucet branek. Střelu od modré čáry vyrazil Sádlo jen do prostoru, kde stál PETR MAKOVEC, domácímu útočníkovi již posléze nedělalo problém dostat puk do opuštěné branky. Asistence: Jiří Kamas, Tomáš Pittr.
     
    49:48
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Makovec – 2 min., držení.
    48:22 Jiří MATĚJKA - 5:2
     
    48:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, Plzeň střílí druhou branku v jednom oslabení. Sparta nezachytila puk na modré čáře, tentokrát jeli domácí dokonce ve dvou jen na brankáře, celou situaci na sebe vzal JIŘÍ MATĚJKA a ten se přesnou ranou k pravé tyči nemýlil. Bez asistence.
    47:31 Adam BENÁK - 4:2
     
    47:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    I Škodovka dnes skóruje ve vlastním oslabení. ADAM BENÁK se dostal do úniku po pravé straně, dvakrát s kotoučem zamíchal a následně se trefil přesně k pravé tyči. Bez asistence.
     
    47:02
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Pittr – 2 min., krosček.
     
    42:44
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Žemlička – 2 min., krosček.
    40:46 Petr MAKOVEC - 3:2
     
    40:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ukázkový příklad situace nedáš – dostaneš. Plzeň rychle přesunula hru do útočného pásma, na modré čáře napřáhl Tomáš Holubec a jeho ránu skvěle tečoval PETR MAKOVEC. Asistence: Tomáš Holubec.
     
    40:20
    Sparta mohla v zápase udeřit ve vlastním oslabení. Richard Žemlička získal kotouč, s ním se následně dostal do rychlého brejku, jeho nájezd ale vychytal brankář Mařík.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Dvořák – 2 min., podrážení.
    36:02 Alexandr SKURATOV - 2:2
     
    36:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají s Plzní krok ve vlastním oslabení. ALEXANDR SKURATOV se dostal do brejku z levé strany a přesnou střelou ke vzdálenější tyči nedal Maříkovi šanci. Bez asistence.
     
    35:19
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Malinek – 2 min., podrážení.
     
    33:55
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Hašek – 2 min., sekání.
     
    33:54
    Po špatné přihrávce se dostal do brejku hostující Poláček, v situaci dvou na jednoho vzal odpovědnost na sebe, Matyáš Mařík si připisuje na svůj účet důležitý zákrok.
    31:06 ŽEMLIČKA - 2:1
     
    31:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané z protiútoku snižují na rozdíl jediné branky. RICHARD ŽEMLIČKA se dostal před brankou do zakočení, jeho první ránu dokázal Mařík ještě zkrotit, avšak puk následně vyplaval u pravé tyče a poté měl hostující útočník před sebou jen prázdnou bránu. Asistence: Daniel Novotný.
    26:21 Adam BENÁK - 2:0
     
    26:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jak je důležité mýti svého ADAMA BENÁKA. Plzeňský útočník se posléze zmocnil kotouče na pravém kruhu a přesnou střelou k bližší tyči nedal Sádlovi sebemenší šanci. Asistence: Jiří Matějka.
     
    26:07
    Adam Benák naservíroval krásnou přihrávku Jiřímu Kamasovi, ten ale z levého kruhu napálili jen vzdálenější tyč.
     
    25:53
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Novotný – 2 min., hákování.
    18:59 Tomáš SKALA - 1:0
     
    18:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka otevírá účet dnešního utkání a zaslouženě se ujímá vedení. Fábera přihrál na modrou čáru TOMÁŠI SKALOVI, který dokonale schoval puk mezi hráči a brankář Sádlo tentokrát zasáhnout již nestihl. Asistence: Dominik Fábera.
     
    12:32
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Tolar – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Cichoň – 2 min., hrubost.
     
    09:56
    A další brejk Plzně a další velká příležitost. Petr Makovec dojel vyhozený kotouč, následně bekhendem oslovil mezi kruhy Matyáše Beran, avšak ani on rychlou střelou nedostal poprvé puk do sítě.
     
    08:21
    Obrovská šance Škody! Matyáš Úbl v dalším přečíslení našel na brankovišti Antonína Klatovského, proti jeho ráně se nicméně skvěle stačil přesunout brankář Sádlo.
     
    04:32
    Jakab dostal vynikající přihrávku od zadního mantinelu až na útočnou modrou čáru, hostující forward následně jel sám na Maříka, ten ho skvělým zákrokem dokázal vychytat.
     
    03:18
    Hosté podnikli rychlý výpad do třetiny, útočník Poláček byl posléze zcela sám před Maříkem, toho rychlou střelou nicméně nepřekonal.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 19. Skala (Fábera), 27. Benák (Matějka), 41. Makovec (Holubec), 48. Benák, 49. Matějka, 53. Makovec, 58. Pittr, 58. Úbl (Hanzák) – 32. Žemlička (Novotný), 37. Skuratov


    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Prošek, Skala, Kocek, Tolar, Kamas, Holubec, Štulc – Pittr (C), Fábera, Benák, Úbl, Matějka, Makovec, Slačík, Beran, Pavlák, Klatovský, Hanzák.
    Trenér: Petr Kořínek.

    HC Sparta Praha: Sádlo (Vedral) – Byakov, Hašek, Malinek, Mack, Dufek, Poláček – Žemlička, Jakab, Trachta, Marek, Dvořák, Novotný, Adamec, Hlinka, Skuratov, Janský, Cichoň.
    Trenér: František Ptáček.

    Rozhodčí: Turhobr – Moravec, Sýkora.
    bahis siteleri