Michalovce – Cracovia 6:2 (kon.) | Olomouc – Košice 0:0 (zruš.) | Mountfield HK – Vienna Capitals 3:2 (0:2 po s.n.)
Plzeň – K. Vary 4:7 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:5 (kon.) | Slavia – Kolín 2:3 (kon.)
Třebíč – Prostějov 6:5 (po pr.) | Jihlava – Šumperk 2:1 (kon.) | Vsetín – Trenčín 5:3 (kon.)
Sokolov – Litoměřice 2:5 (kon.) | Skalica – Senica 1:2 (po s.n.) | Písek – Klatovy 5:2 (kon.)
Přerov – Zlín 1:2 (kon.) | Pardubice B – Vrchlabí 3:4 (kon.) | Havířov – Opava 3:1 (kon.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 1:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 6:1 (kon.) | Ústí n/L – Mostečtí Lvi 1:3 (kon.)
Spišská N. Ves – Martin 3:1 (kon.) | Děčín – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 0:1 (kon.)
Sokol Karviná – Kopřivnice 2:3 (po s.n.) | Cheb – Chomutov 3:6 (kon.)
konec
HC Stadion Cheb
3:6 (0:3, 0:1, 3:2)
Piráti Chomutov
Úterý 23.08.2022, 19:00 • Zimní stadion Cheb • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších zápasů Chomutova. (21:09:41)
     
    Sledovali jsme utkání, které čtyřicet minut vypadalo celkem jednoznačně. Ovšem v poslední periodě se Cheb střelecky vzchopil a ještě potrápil Piráty, kteří za stavu 4:2 znovu zabrali a dovedli střetnutí do vítězného konce. Svou premiéru mezi muži prožil Onřej Príhoda, který zaznamenal hned dvě trefy.
     
    Konec zápasu.
    59:23 Petr KOŘÁN - 3:6
     
    59:23
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Strýčkovu bombu vyrazil Josef Sluka před sebe, a tak to vyzkoušel ještě Michal Fečo. Také jeho pokus chomutovský brankář vyrazil, avšak na další dorážku PETRA KOŘÁNA už nestačil. Asistence: Michal Fečo a Jan Strýček.
    58:49 Roman CHLOUBA - 2:6
     
    58:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Druhá branka při vlastním oslabení dává ROMAN CHLOUBA, který si skvěle prohodil obránce, čímž se dostal sám před brankáře. Šikovný útočník pak přesně vystřelil nad brankářovu vyrážečku. Asistence: Jakub Chrpa
     
    58:22
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Ondřej Príhoda – 2 min., hákování.
    57:13 Jakub CHRPA - 2:5
     
    57:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Kamil Charousek přihrával na levou stranu, kde si následně obránce o mantinel obhodil JAKUB CHRPA. Chomutovský odchovanec pak od hrazení vystřelil přesně nad brankářovo rameno! Asistence: Kamil Charousek a František Hynek.
     
    55:56
    U pravého mantinelu zůstal zapomenutý Jan Nekvinda, na kterého také mířil kotouč. Následné zakončení Josef Sluka dobře viděl a schoval jej do lapačky.
     
    54:26
    Od modré čáry se napřáhl Ladislav Pohanka, který se snažil znovu změnit stav zápasu. Ovšem Kamil Charousek byl dobře postavený a černou gumu mezi kruhy zastavil.
    52:41 Marek KONÁŠEK - 2:4
     
    52:41
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    František Hynek přihrál na paty Romana Chlouby, a tak se puku zmocnil Jan Nekvinda. Do útočného pásma pak po levé straně vjel MAREK KONÁŠEK, který pokusem na první tyčku překvapil chomutovského gólmana, jenž nestihl reagovat – 2:4. Asistence: Jan Nekvinda.
     
    52:18
    Na levé straně nabral slušnou rychlost Nikita Kirillov, jehož zakončení trefilo Dominika Ferbase. Zpomalený puk mířil na chomutovskou branku, avšak Josef Sluka v pohodě hru přerušil.
     
    51:00
    Z vrcholu kruhu vystřelil Šimon Krutina, jehož pokus se odrazil od zadního mantinelu před branku. Stejný hráč už byl atakován, a tak další pokus byl nepřesný.
     
    50:25
    Zapadočeši se znovu nemohou dostat před chomutovskou branku. Piráti v krátkém sledu třikrát vyhodili do bezpečí.
     
    49:35
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb:
    František Hynek – 2 min., podrážení.
     
    49:19
    Další střelu od modré čáry vyslal chomutovský František Hynek, jehož pokus domácí brankář vyrazil. Stejný hráč Pirátů si poté pomohl nedovolený zákrokem.
     
    48:39
    Chomutovští se usadili v útočném pásmu, a tak Marek Konášek vyhodil za cenu zakázaného uvolnění.
     
    47:50
    Zakončením od modré čáry se předvedl Vít Seemann, jehož pokus zastavil před brankou Dominik Ferbas. Cheb své oslabení ubránil a bude moci znovu zatápět hostující obraně.
     
    46:55
    Chebští hráči vyrazili na zteč a znovu zaměstnali hostujícího brankáře. Následně ihned z vhazování vystřelil Michael Čejka, avšak Slukova lapačka byla znovu připravená.
     
    46:20
    Kotouč od modré čáry nahazoval František Mála a tečí se prezentoval Lukáš Pavlát. Jenomže Jakub Kašpar zasáhl betonem a Cheb poté vyhodil přes všechny čáry.
     
    45:50
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb:
    Petr Kořán – 2 min., vražení na hrazení.
     
    44:56
    Na pravém kruhu ocitl Martin Trapl, který mířil mezi brankářovy betony. Josef Sluka byl znovu pozorný a mezeru včas utěsnil.
    43:56 Václav STEJSKAL - 1:4
     
    43:56
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a dočkal se alespoň čestného zásahu! Těžkou přihrávku přes brankoviště vyslal na zadní tyčku Michal Fečo a jeho snahu zužitkoval rychlou střelou VÁCLAV STEJSKAL. Asistence: Michal Fečo a Nikolai Parshakov.
     
    42:55
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jakub Váchal – 2 min., nedovolené bránění.
     
    42:40
    Zakončením od modré čáry se předvedl Jan Strýček, jehož ránu vyrazil Josef Sluka. Ovšem před brankou Chomutova došlo k nedovolenému zákroku.
     
    41:39
    Jakub Zajíček přihrával mezi kruhy, kam najížděl David Černý, jemuž se nepovedlo vystřelit. Cheb se následně vydal na druhou stranu, ovšem ani chomutovský brankář nemusel zasahovat.
     
    40:30
    Z levé strany za branku se vydal Martin Trapl, kde jej složil k ledu Vít Seemann. Chomutovští následně posunuli hru do středního pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Do druhé periody Cheb zlepšil svou hru, ovšem při vlastní přesilové hře inkasoval. Po krásné akci Jakuba Zajíčka se střelou nad lapačkou zapsal mezi střelce Erik Mežnar. Po čtyřiceti minutách tak vedou Piráti už o čtyři trefy.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:49
    Na levé straně pracoval Petr Rozhon, který prošel přes obránce a přihrával před branku. Avšak chomutovská obrana nebezpečný prostor pokryla a následně vyhodila.
     
    37:44
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Milan Kostourek – 2 min., vysoká hůl.
     
    37:35
    Zatímco Milan Kostourek na branku nevystřelil, a tak na druhou stranu vystartoval Marek Konášek. Jeho pokus mířil na branku, ale Josef Sluka byl na správném místě.
     
    36:29
    Středem k brance postupoval Roman Chlouba, který si puk prohodil mezi bruslemi. Ovšem s tímto řešení počítal obránce, který černou gumu zastavil.
     
    35:15
    Krásnou přihrávku převzal u levé tyče František Mála, který rychle vystřelil na zadní tyčku. Jenomže o kousek chebskou branku minul. Domácí už jsou ve čtyřech!
     
    34:43
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb:
    Ondřej Leština – 2 min., hákování.
     
    34:30
    Milan Kostourek dlouho hledal komu by mohl přihrát, jenomže kotouč před brankou projel a Piráti jej našli až za vlastní bránou.
     
    33:44
    Michael Čajka zaměstnal trojici hostujících hráčů a povedlo se mu také vystřelit. Jeho zakončení ale bylo sražené do ochranné sítě.
     
    33:15
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb:
    Patrik Šťastný – 2 min., nedovolené bránění.
     
    32:56
    Erik Mežnar posunul puk na pravou stranu, odkud Onřej Príhoda mířil pod břevno. Jenomže Jakub Kašpar vyrazil černou gumu ramenem.
     
    31:35
    Na levém kruhu se nacházel najetý Petr Rozhon, který je jasně nejlepším hráčem domácího mužstva. Jeho pumelice mířila na první tyčku, jenomže chomutovský gólman byl znovu připravený zasáhnout.
     
    31:24
    Tvrdou bombu od modré čáry vyslal Ondřej Leština, jehož ránu vyrazil Josef Sluka před sebe. Následně se Kamilu Charouskovi povedlo vyhodit a Cheb se následně dostal do ofsajdu.
    29:22 Erik MEŽNAR - 0:4
     
    29:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Toto pravidlo se znovu potvrdilo a Chomutov dává gól v oslabení! František Hynek zachytil přihrávku a puk posunul do středního pásma, kde e ho zmocnil Jakub Zajíček. Ten si počkal na najetí ERIKA MEŽNARA, jenž si našel místečko nad brankářovou lapačkou. Asistence: Jakub Zajíček a František Hynek.
     
    28:58
    Na pravém kruhu se nacházel zcela osamocený Petr Rozhon, který přihrával před branku, odkud Václav Stejskal tečoval puk těsně vedle.
     
    28:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Milan Kostourek – 2 min., podrážení.
     
    28:22
    Na pravé straně se nacházel Jakub Chrpa, jehož pokus po ledě vyrazil domácí hráč. Stejný útočník pak chtěl ještě přihrávat na zadní tyčku, jenomže Jakub Kašpar byl znovu připravený.
     
    27:34
    Ihned po vhazování vystřelil přes několik hráčů Dominik Mišovic, jehož pokus si pohlídal Jakub Kašpar.
     
    27:29
    Po delší době musel zasahovat také chomutovský brankář. Nikita Kirillov měl trochu prostoru, a tak zaměstnal Josefa Sluku, jehož lapačka byla připravená zasáhnout.
     
    26:54
    Další tvrdou ránu od modré čáry vyslal Lukáš Pavlát, jehož pokus domácí brankář dobře viděl, a tak černou gumu vyrazil.
     
    26:07
    František Hynek se pokoušel nahodit puk tak, aby jej spoluhráč mohl tečovat. Jenomže David Černý podstupoval souboj a puk proletěl jen vedle branky.
     
    25:12
    Od modré čáry se napřáhl Vít Seemann, jehož nepřesný pokus se odrazil od zadního mantinelu před branku. Dorážkou se mohl mezi střelce zapsat Jakub Chrpa, jenž zamířil těsně vedle pravé tyče.
     
    24:09
    Chebští útočníci jeli do přečíslení. Jan Nekvinda přihrával na Martina Trapla, jemuž nevyšlo zpracování, a tak se neúspěšně pokusil obkroužit branku.
     
    23:23
    Chomutovští se znovu hnali za zakončením, jenomže Lukáš Pavlát zůstal v brankovišti, a tak je hra vykázaná do středního pásma.
     
    22:35
    Jakub Kašpar si připisuje další velmi dobrý zákrok, když pokus z mezikruží vyslal proti jeho brance Jakub Zajíček, který mířil do horní části.
     
    22:12
    František Hynek dal nepřesnou přihrávku na pravou stranu, a tak Cheb vyhodil. Za obranou Chomutova číhal jeden s hráčů, ale puk zastavil Kamil Charousek.
     
    21:45
    Podruhé v prostřední třetině mají časoměřiči problém s tabulí za brankou. Nejprve jim nešel spustit čas, tentokrát nenastavili chebský trest. To hodně rozezlilo Kamila Charouska, jenž naštvaně napálil černou gumu do mantinelu.
     
    21:23
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb:
    Andrei Shikut – 2 min., hákování.
     
    21:09
    S vypršením trestu ujel chomutovské obraně Petr Rozhon, který se snažil zavlnit se rameny, ovšem puk mu z čepele hole ujel.
     
    20:35
    Dominik Mišovic nahodil puk za branku, kde čekal až dojde na osobní souboj. Ten neustál, a tak Cheb vyhazuje přes celé kluziště.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Kamil Koláček pro dnešní duel ukázal na omlazenou sestavu, která vzala šanci za pačesy. První trefu v chomutovském dresu zaznamenal Jakub Zajíček, kterého ještě dvakrát napodobil Ondřej Príhoda, pro něhož je to první duel mezi dospělými. Chomutov tak vede po první třetině o tři trefy.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Na levém kruhu dobře pracoval Jakub Zajíček, který musel rychle vystřelit a vybral si místečko u první tyče. Jenomže Jakub Kašpar byl pozorný a puk vyrazil.
     
    19:11
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb:
    Ladislav Pohanka – 2 min., hákování.
    18:32 Ondřej PRÍHODA - 0:3
     
    18:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovské mužstvo se bránilo, ovšem David Černý otočil kormidlem hry. Po Přihrávce Františka Mály se puk odrazil mezi kruhy, kde se znovu nacházel ONDŘEJ PRÍHODA, který zachoval klidnou hlavu a trefuje se podruhé v dnešním střetnutí – 0:3. Asistence: David Černý a František Mála.
     
    18:08
    Michael Čejka se pokoušel o přihrávku na pravou stranu. Jenomže v cestě mu stála dvojice soupeřů a puk tak zamířil do ochranné sítě.
     
    17:24
    Jakub Zajíček se štěstím přihrál před branku, kde obránce černou gumu nezpracoval. A tak se ji chopil Milan Kostourek, jenž se snažil najít mezeru mezi brankářovými betonu. Avšak Jakub Kašpar mezeru utěsnil a zasáhl betonem.
     
    16:30
    Chebské nahození po mantinelu zachytil Josef Sluka, který zpoza brány vyhodil přes celé kluziště. Domácí puk poté nahodili na branku, jenže chomutovský brankář znovu snadno zasahuje.
     
    15:32
    Ladislav Pohanka se štěstím zachytil puk na modré čáře a Cheb pokračoval v přesilovkové kombinaci. Zakončením z mezikruží se představil Jan Nekvinda, jenž nenašel recept na překonání chomutovského gólmana.
     
    14:59
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    František Hynek – 2 min., hákování.
     
    14:25
    Cink! U levého mantinelu se nacházel aktivní Jakub Chrpa, jehož pumelice zamířila do břevna! Rozhodčí byl dobře postavený a okamžitě rozpažil.
     
    13:35
    Na osu hrací plochu se chtěl dostat Jaroslav Vašíček, jehož do střelecké pozice nepustil Lukáš Pavlát. Následně od mantinelu na první tyčku vystřelil Michael Čejka, avšak chomutovský gólman byl připravený.
     
    12:30
    Od mantinelu přihrával na osu hrací plochy Kamil Charousek a František Mála okamžitě vystřelil. Jenomže jeho zakončení zamířilo kousek vedle levé tyče.
    10:34 Ondřej PRÍHODA - 0:2
     
    10:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    David Černý zavezl puk do pásma a po mantinelu jej poslal pod sebe. Zakončením od modré čáry se prezentoval Jakub Váchal, jehož rána domácímu brankáři vypadla. K dorážce se tak dostal ONDŘEJ PRÍHODA, jenž bekhendem zvyšuje vedení Chomutova, když se prosadil v prvním duelu mezi muži. Asistence: Jakub Váchal a David Černý.
     
    09:49
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Vít Seemann, jehož nepřesný pokus se odrazil od zadního mantinelu zpátky před branku. Jenomže Jakub Kašpar byl pozorný a puk schoval pod lapačku.
     
    09:09
    Na pravé straně hledal střeleckou pozici Jakub Chrpa, který chtěl zamířit na zadní tyčku. Ovšem na led se položil Ondřej Leština, od jehož nohy se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    08:30
    Přihrávka Františka Mály byla zachycená Michaelem Čajkou, který se vydal na druhou stranu hrací plochy. Ovšem o černou gumu přišel hned po přejetí do pásma.
     
    08:18
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb:
    Andrei Shikut – 2 min., hákování.
     
    07:45
    Chomutovu se nepovedlo vyhození po mantinelu, a tak puk proti brance nahazoval od modré čáry Václav Stejskal. Avšak Josef Sluka byl znovu pozorný.
     
    06:58
    Na pravé straně přihrával pod sebe Roman Chlouba, který viděl za sebou Jakuba Chrpu. Zakončení druhého jmenovaného srazil za branku bránící hráč.
     
    05:50
    Nahozením Jana Strejčka bylo zastaveno před brankou, kde se rychle otočil jeden z hráčů a po ledě vystřelil. Jeho pokus schoval do výstroje chomutovský maskovaný muž.
     
    05:18
    Při vlastním oslabení pronikl na levou stranu útočného pásma Milan Kostourek, jehož pokus mířil mezi brankářovu ruku a tělo. Jenomže Jakub Kašpar mezeru rychle utěsnil.
     
    04:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Lukáš Pavlát – 2 min., hákování.
     
    04:25
    Na útočné modré čáře ztratil černou gumu Erik Mežnar, a tak do samostatného úniku zamířil Petr Rozhon. Ten se pokoušel kličkou dostat k zadní tyči, ovšem Josef Sluka celou situaci úspěšně vyřešil.
     
    03:00
    Jan Nekvinda se hnal sám do pásma, ovšem přes pirátskou obranu neprošel. Poté se Milan Kostourek schoval za branku a rozhlížel se, komu by přihrál.
    01:19 Jakub ZAJÍČEK - 0:1
     
    01:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejnovější chomutovská akvizice Chomutova dává první branku v novém působišti! Zakončením od modré čáry se prezentoval František Hynek, jehož pokus tečoval mezi brankářovy betony JAKUB ZAJÍČEK. Asistence: František Hynek a Milan Kostourek.
     
    00:39
    Na druhé straně se od modré čáry napřáhl Jakub Chrpa, jehož pokus vypadl domácímu brankáři z lapačky. Ovšem Dmitri Rovda černou gumu odpálil do bezpečí.
     
    00:05
    Domácí celek vyhrál vhazovaná a nahodil puk za chomutovskou branku. Ovšem souboj u zadního hrazení ovládl Dominik Ferbas.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Cheb: Rovda (Kašpar) – Strýček (C), Kořán, Pohanka, Leština, Stejskal, Shikut, Vápeník – Kirillov, Rozhon, Vašíček, Konášek, Nekvida, Parshakov, Fečo, Krutina, Šťastný, Trapl, Čejka, Troška.
    Trenér: Michal Jäger.

    Piráti Chomutov: Sluka (Běhula) – Seemann, Ferbas, Charousek, Hynek, Váchal, Pavlát – Chlouba, Mišovic, Chrpa – Černý, Zajíček (C), Kostourek – Mála, Mežnar, Príhoda.
    Trenér: Kamil Koláček.
     
    Vítám všechny hokejové nadšence u přípravy týmů, které v letošní sezoně budou nastupovat ve druhé lize. Mezi Chebem a Chomutov se bude jednat o druhé vzájemné střetnutí, oba celky si pouze vymění pořadatelství. V minulém týdnu totiž proti sobě týmy nastoupily v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ, kde souboji kralovali Piráti, kteří zvítězili poměrem 6:0. Navíc hattrickem se blýskl Roman Chlouba. Povede se Severočechům znovu zvítězit? Nebo Stadion využije domácího prostředí a pirátskou kocábku potopí? To začneme odtajňovat v úterý od 19 hodin, kdy je naplánované úvodní vhazování.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 44. Stejskal (Fečo, Parshakov), 53. Konášek (Nekvinda), 60. Kořán (Fečo, Strýček) – 2. Zajíček (Hynek, Kostourek), 11. Príhoda (Váchal, Černý), 19. Príhoda (Černý, Mála), 30. Mežnar (Zajíček, Hynek), 58. Chrpa (Charousek, Hynek), 59. Chlouba (Chrpa)


    HC Stadion Cheb: Kašpar (Rovda) – Strýček (C), Kořán, Pohanka, Leština, Stejskal, Shikut, Vápeník – Kirillov, Rozhon, Vašíček, Konášek, Nekvinda, Parshakov, Fečo, Krutina, Šťastný, Trapl, Čejka, Troška.
    Trenér: Michal Jäger

    Piráti Chomutov: Sluka (Běhula) – Seemann, Ferbas, Charousek, Hynek, Váchal, Pavlát – Chlouba, Mišovic, Chrpa – Černý, Zajíček (C), Kostourek – Mála, Mežnar, Príhoda.
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Pastier – Baxa, Motl
    bahis siteleri