Trnava – Žiar nad Hronom 1:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:3 (kon.) | Třinec – HC Slovan 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Moser Medical Graz 99ers 7:3 (kon.) | Kolín – HC Slovan B 3:4 (kon.) | Vlci Žilina – Havířov 6:3 (kon.)
Chomutov – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Litoměřice – Slavia 3:1 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:0 (kon.)
Znojmo – Třebíč 2:3 (1:2 po s.n.) | Prostějov – Pardubice B 0:3 (kon.) | Přerov – Trenčín 0:4 (kon.)
Písek – Milevsko 7:3 (kon.) | Kopřivnice – Opava 6:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.)
Kladno – K. Vary 2:5 (kon.) | Humenné – Košice 2:4 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:4 (0:2 po s.n.)
Jablonec n/N – Vrchlabí 1:2 (0:3 po s.n.) | Zvolen – Poruba 2011 6:3 (kon.) | Kobra – Klatovy 5:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Zlín 3:6 (kon.) | SHKM Hodonín – Vyškov 6:5 (kon.) | Black Wings Linz – Tábor 2:4 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
5:3 (2:0, 0:2, 3:1)
HC Klatovy
Čtvrtek 25.08.2022, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:48
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tak pozor, možná přeci jen ještě není konec! Relativně klidný závěr utkání v Braníku nenápadnou střelou z poměrně velké vzdálenosti STANISLAV VAJNER, jehož projektil se od Ondríkovy rukavice odrazil do sítě – 5:3! Asistence: Aleš Kvasnička.
     
    51:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    MARTIN PETRÁK sice nebezpečnou tečí z hranice brankoviště neuspěl, nemusel ale zoufat příliš dlouho. Puk se k němu totiž jen o několik sekund později vrátil zásluhou Dominika Nováka a domácí útočník následně bezmocného Koláře překonal zakončením přesně pod víko – 5:2! Asistence: Dominik Novák.
     
    43:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak teď už to Západočeši budou mít hodně těžké, pokud si z Prahy stále ještě chtějí odvézt vítězství! Prudkou ranou z mezikruží Kolářovi čtvrtý černý puntík do výkazu udělal DOMINIK NOVÁK, Kobra znovu vede o dva góly – 4:2! Asistence: Martin Petrák, Viktor Martínek.
     
    41:59
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí si na své konto připisují třetí zásah! Martínek nahrál na hranici pásma připravenému DOMINIKU NĚMEČKOVI, který následně Koláře překvapil zakončením přesně do vzdálenějšího horního růžku – 3:2! Asistence: Viktor Martínek, Dominik Novák.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    37:44
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno, obrana Kobry pyká za svou chvilkovou nedůslednost! Mrazivá branická hala viděla únik, který VLASTIMIL KVASNIČKA zakončením ke vzdálenější tyči přetavil ve druhý západočeský gól – 2:2! Asistence: Adam Ženíšek, Jan Brtník.
     
    37:01
    Z hokeje jsme si nyní udělali malou odbočku k MMA, po nepřehledné situaci před brankovištěm se po sobě vrhli Viktor Martínek (KOB) a Tomáš Pánek (KLT). Oba aktéři dostávají menší trest za hrubost.
     
    35:36
    Petrák se jako blesk z čistého nebe ocitl úplně sám před Kolářem, místo zakončení se ale poněkud nepochopitelně rozhodl pro nepřesný pas na stranu! Velká škoda pro domácí.
     
    29:04
    Přesilovka pro Pražany, Jan Brtník (KLT) míří na trestnou za držení. Zich se tam sice ještě hádal, jeho spoluhráč se ale pobytu mimo hru nevyhne.
     
    25:34
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Braník hlásí sníženo, kontaktní gól je na světě! Po souhře s Beníškem se na střeleckou listinu zapisuje ALEŠ KOSNAR, Klatovy v Praze znovu prohrávají jen o jedinou trefu – 2:1! Asistence: Jiří Beníšek.
     
    23:12
    Na trestnou si jedou zchladit hlavy Dominik Novák (KOB) a Richard Šeba (KLT), oba na dvě minuty za hrubost.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:38
    Znovu nebylo ke gólu daleko! Šťastný se Koláře pokusil vymíchat a uklidit puk mezi jeho beton a brankovou konstrukci, gólman Klatov ho měl nicméně přečteného!
     
    18:27
    Kvalitní šance domácích! Martínek hledal krátkou přihrávkou nikým nehlídaného spoluhráče u vzdálenější tyče, ale akce Kobře nevyšla!
     
    15:10
    Pozor, jen těsně po konci přesilovky si Klatovy vyzkouší další oslabení. Za podrážení jde ven ze hry Aleš Matoušek (KLT).
     
    12:52
    Jako první je dnes z pražských řad vyloučen Viktor Martínek (KOB), a to za vysokou hůl.
     
    09:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané se zničehonic ujímají dvoubrankového vedení! Klatovy si zapomněli pohlídat VÁCLAVA ZÍDKA, který svým zakončením donutil Koláře vylovit z klece další kotouč – 2:0! Asistence: Maxim Havrda.
     
    06:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí zkraje sedmé minuty odskakují do vedení! Na pravém kruhu se uvolnil DOMINIK ŠTEINER, který následně Koláře překvapil prudkou ranou ke vzdálenější tyči. Kotouč cestou do sítě cinkl o brankovou konstrukci – 1:0! Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    01:44
    Kobra si zahraje přesilovku, za podrážení se na trestnou lavici přesouvá Aleš Kosnar (KLT).
     
    00:28
    Hned zkraje utkání se do velké šance dostal hostující Šeba, který tečí z hranice brankoviště prověřil reflexy domácího Ondríka!

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 7. Šteiner (Šťastný), 10. Zídek (Havrda), 42. Němeček (Martínek, Novák), 44. Novák (Petrák, Martínek), 52. Petrák (Novák) – 26. Kosnar (Beníšek), 38. Kvasnička (Ženíšek, Brtník), 58. Vajner (Kvasnička)


    HC Kobra Praha: Ondrík (Sochůrek) – Steiner, Straka, Knesl, Holý, Svach, Pelant, Němeček, Matějka – Šťastný, Kolda, Jedlička, Zídek, Havrda, Míšek, Novák, Petrák, Martínek, Ksandr.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    HC Klatovy: Kolář (Mečl) – Brtník, Zich, Pánek, Vajner, Kovařík, Houdek – Roubal, Čech, Šeba, Matoušek, Ženíšek, Kvasnička, Kosnar, Benišek, Sabiniok.
    Trenér: Michal Straka.

    Rozhodčí: Zeliska – Flegl, Kučera.
    bahis siteleri