Plzeň – Motor ČB 4:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 29.08.2022, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá v zápase další početní výhodu a dělá velký krok k dnešní výhře. Meyer tentokrát našel na modré čáře PETRA ZÁMORSKÉHO, jehož projektil skončil až v brance. Asistence: Nicolai Meyer.
     
    38:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka zdvojnásobuje své vedení. Martin Baránek zavezl kotouč do pásma, jeho rána se odrazila k volnému Janu Schleissovi, jenž ještě viděl volného PETRA KODÝTKA na brankovišti a ten měl před sebou posléze již prázdnou bránu. Asistence: Jan Schleiss, Martin Baránek.
     
    21:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla blesková akce domácího celku po vhazování ve středním pásmu. Nocolai Meyer dostal puk na levý kraj útočného pásma, následně přihrál puk přes celou šíři pásma na ALEKSIHO REKONENA, který z voleje dokázal prostřelit Hrachovinu. Asistence: Nocolai Meyer, Tomáš Mertl.
     
    16:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tomu se říká comeback na plzeňský led. FILIP PŘIKRYL zachytil ve středním pásmu nepovedenou domácí rozehrávku, s pukem se následně dostal až před Svobodu, kterému puk prostrčil mezi betony. Bez asistence.
     
    07:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A úvodní přesilovou hru zápasu Škodovka po půl minutě hry využívá. Na modré čáře napřáhl Petr Zámorský a jeho ránu těsně před Hrachovinou tečoval SAMUEL BITTEN. Asistence: Petr Zámorský.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 8. Bitten (Zámorský), 22. Rekonen (Meyer, Mertl), 39. Kodýtek (Schleiss, Baránek), 58. Zámorský (Meyer) – 17. Přikryl


    HC Škoda Plzeň: Svoboda (Pavlát) – Piskáček, Zámorský, Houdek, Kaňák, Budík, Baránek, Kvastnička, Vitaloš – Rekonen, Mertl, Meyer, Suchý, Kodýtek, Schleiss, Blomstrand, Bitten, Dvořák, Malát, Hrabík, Sedlák.
    Trenér: Václav Baďouček, Miloš Říha.

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Kalista) – Percy, Šenkeřík, Štencl, Vráblík, Kachyňa, Hovorka, Doudera – Přikryl, Pech, Gulaš, Vopelka, Hanzl, Valský, Dzierkals, Drančák, Doležel, Kříž, Toman, Tomeček.
    Trenér: Jaroslav Modrý.

    Rozhodčí: Valenta, Jechoutek – Frodl, Hnát.
    thejrc.org