Hostivař – Kert Park Praha 2:9 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Letohrad – Prachatice 4:1 (kon.)
Svítkov – Dobřany 9:1 (kon.) | Kladno – Karviná 2:3 (po pr.)
konec
HBC Hostivař
2:9 (1:3, 1:1, 0:5)
HC Kert Park Praha
Sobota 03.09.2022, 11:00CROSSDOCK Extraliga • 1. kolo
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (12:46:01)
     
    Úřadující mistr Kert Park Praha vstoupil do nové sezóny ve velkém stylu, na hřišti Hostivaře zvítězil přesvědčivě 9:2.

    Po druhé třetině přitom nebylo vůbec nic jasné, hosté měli navrch, ale vedli pouze o dva góly. Ve třetí patnáctiminutovce ovšem spustili brankostroj, přidali v ní pět branek a nechybělo moc, aby nalomenému soupeři udělili i dvouciferný počet branek. Nejproduktivnějším hráčem zápasu byl Dalimil Zvonek, jenž k jednomu gólu přidal tři asistence.

    Kert Park dal jasně najevo, že i letos bude bojovat o nejvyšší příčky. Hostivař nicméně první dvě třetiny také nehrála vůbec zle, i ona se rozhodně má od čeho odpíchnout.
     
    Střely na bránu: 16 – 42.
     
    Konec zápasu.
     
    44:51
    Ke střele se ještě dostal Vojtěch Jágr. V tomto případě mohl být Václav Štoural klidný, střelu zblokoval první clonící spoluhráč.
     
    44:23
    V pravém kruhu byl úplně volný Jiří Kruček. Zachoval se nesobecky a přihrával doleva Tomáši Lhotovi, pas zachytil Ondřej Kubeš.
     
    43:44
    Lukáš Komanec vyhodil bez rozmýšlení na zakázané uvolnění. Petr Lehner už se ani nesnažil pokračovat ve hře a míček doběhnout.
     
    43:30
    Cílem Hostivaře teď určitě je neobdržel dvouciferný počet gólů. Kert Park nepolevuje a už je znovu nastěhován v útočném pásmu.
    42:57 Dalimil ZVONEK - 2:9
     
    42:57
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Gólového hody hostů pokračují. Štoural se položil před Rozenbergem, který nezazmatkoval a nahrál po pravé ruce nabíhajícímu DALIMILU ZVONKOVI a mohl se s ním začít radovat, protože spoluhráč bezpečně nasměroval míček do odkryté části brány a ke třem asistencím tak přidal i vstřelený gól. Asistence: David Rozenberg.
     
    42:27
    Zakázané uvolnění hostujícího celku. Patrik Novák vyhazoval po pravém mantinelu, David Rozenberg na míček těsně nedosáhl.
     
    41:50
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Druhý gól v rozmezí jedné minuty. Lukáš Lhota s hlavou nahoře nahrál před bránu VOJTĚCHU JÁGROVI, jenž měl dostatek času k provedení rány, Štoural mohl jen bezmocně rozhodit rukama. Asistence: L. Lhota a Petr Danko.
     
    41:06
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Úřadující mistr si závěr zápasu užívá. Střeleckou listinu rozšiřuje kapitán mužstva DAVID ŠPERL, jehož nahození zleva od modré čáry propadlo gólmanovi výstrojí. Asistence: L. Lhota.
     
    40:38
    Hostivař usilovala o třetí gól, zatím neúspěšně. Situaci dvou proti dvěma řešil Daniel Dušák nahrávkou, tu úspěšně vystihl Jakub Laurinc.
    39:35 Tomáš LHOTA - 2:6
     
    39:35
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Šťastný gól vstřelil TOMÁŠ LHOTA, k němuž se nečekaně odrazil balónek od zadního mantinelu. Nutno ovšem pochválit rychlou reakci a i dobře provedenou střelu k pravé tyči, překvapený Štoural byl bez šance na úspěch. Bez asistence.
     
    39:15
    Hokejbalistům v modrých dresech byla odpískána přihrávka rukou, jejich útočná akce je tak u konce. Vhazování proběhne ve středním pásmu.
     
    38:53
    Hosté přišli o útočné pásmo, což jim ovšem na současné situace nemusí vůbec vadit. Patrik Novák na zádech udržel Josefa Vosátku a posunul balónek doleva na Kovárníka.
     
    38:02
    Dalimil Zvonek naznačil nahrávku do levého kruhu, aby nakonec sám z pravého vystřelil. Václav Štoural míček zpacifikoval nadvakrát.
     
    37:40
    Dlouhým nástřelem chtěl Luboš Novotný vyslat do příležitosti Jaroslava Pátka, jenže protihráče předběhl Jakub Laurinc, píská se tak zakázané uvolnění.
     
    37:12
    Daniel Vaniš s tentokráte počínal výrazně lépe. Přes clonícího protihráče nahodil míček do brankoviště, v tomto prostoru ovšem kraloval David Šperl.
     
    36:52
    David Rozenberg vysokým forčekinkem viditelně rozhodil Daniela Vaniše. Dostal se před soka, v pádu ovšem zakončoval bekhendem vedle levé tyče.
     
    36:21
    Nyní už to budou mít domácí ohromně těžké. Ztrácí tři góly, Jiří Návara navíc neměl v průběhu třetí třetiny ještě žádnou práci.
    35:36 Radomír VANĚK - 2:5
     
    35:36
    Kert Park právě vstřelil branku!
    RADOMÍR VANĚK zapisuje hattrick! Dokonale využil chybnou rozehrávku Hostivaře a hrací předmět dotlačil za brankovou čáru i přes velkou snahu Štourala pátému gólu ve své síti zabránit. Bez asistence.
     
    35:21
    Zdá se, že Kert Park má utkání pevně pod kontrolou. Soupeře k ničemu nepouští, sami hosté si naopak vytvářejí zajímavé střelecké příležitosti.
     
    34:36
    Jiří Kruče doběhl za bránu soupeře. Naznačil její obtočení, nicméně pak hrál zadovku na Vojtěcha Jágra. Štoural měl o situaci skvělý přehled a znovu byl tam, kde měl být.
     
    34:01
    Po pravém mantinelu nabral velkou rychlost Matěj Štefka. Cestu mu ovšem zakřižoval obránce, kolem nějž sice útočník proběhl, ale už bez míčku na hokejce.
     
    33:31
    Domácí brankář si na nedostatek v práce v úvodu třetí třetiny rozhodně stěžovat nemůže. Nyní si pokryl mezeru mezi betony po střele Petra Danka.
     
    33:13
    Téměř z poloviny hřiště vypálil forhendem Pavel Hrdlička. Václav Štoural se překvapit nenechal a hrací předmět vyrazil k Samuelu Kucharčíkovi.
     
    32:50
    Domácí jsou v plném počtu. Hosté se dostali k ještě jedné akci, ovšem avizovaná nahrávka mezi kruhy až k adresátovi nedoputovala.
     
    32:08
    Václav Štoural drží šance Hostivaře na bodový zisk. Pohlídal si prostor u levé tyčky a zakončení Lukáše Lhoty pokryl betonem.
     
    31:48
    Od modré čáry vyzkoušel štěstí Vojtěch Jágr. Ránu vypálil ostrou, jenže přím do středu brány, takže s ní gólman moc práce neměl.
     
    31:29
    Po trpělivé kombinace vypálil tvrdou ránu od pravého mantinelu Dalimil Zvonek. Václav Štoural se přesunul k levé tyči a zakročil lapačkou.
     
    30:46
    Jasný faul Václava Kučera, jenž nezvládl přečíst kličku Dalimila Zvonka, jemuž následně nastavil levou nohu a protihráč přes ni přepadl, jinak by postupoval sám na gólmana.
     
    30:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Domácí chtěli překvapit hostující defenzivu dlouhým pasem za obranu, výsledkem je zakázané uvolnění.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 12:12.
     
    V prostředním dějství oba týmy skórovaly jednou. Oba góly padly v přesilové hře. Domácí přiblížil na kontakt Daniel Vaniš, avšak za hosty dokázal odpovědět Jiří Kruček. Kert Park byl ve druhé třetině aktivnějším týmem, nicméně náskok a Hostivař tedy stále může živit naděje na bodový zisk.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 12 – 24.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:42
    Jakub Laurinc si šikovně hodil míček za vlastní bránu, kde měl prostor k rozehrávce. Po pravém mantinelu nahrál kapitánovi Davidu Šperlovi, ten hru posunul do střední třetiny.
     
    29:06
    Střela Daniela Dušáka o levého mantinelu přišla spíše z nouze. Jiří Návara snadno zakročil, leč na rozehrávku si netroufl.
     
    28:35
    Ihned z vhazování domácí hráč chtěl odpálit míček do bezpečí, jenže ho poslal mimo hrací plochu. Proces buly se proto bude opakovat.
     
    28:12
    Pěkné individuální akci chybělo jen gólové zakončení. Jeden z hostujících hokejbalistů si od pravého mantinelu našel prostor až před bránu, jenže kličku do forhendu protáhl příliš a z těžké pozice již nezakončil gólově.
     
    27:38
    Nakonec přeci jen došlo ke střele, nicméně projektil z hokejky Lukáše Lhoty byl hodně slabý a Václav Štoural s ním neměl problémy.
     
    27:20
    Hostivař se nyní k ničemu nemůže dostat. V obraně ovšem nehraje vůbec zle, výborně protihráče dostupuje a znemožňuje jim tak zakončení.
     
    26:41
    Aktuálně to vypadá, jako kdyby hrál Kert Park přesilovou hru. Dlouho trvající zámek ukončil až nepřesnou nahrávkou Vojtěch Jágr.
     
    26:03
    Míček opustil hrací plochu ve středním pásmu. Vhazování proběhne ve středovém kruhu, k žádnému prohřešku proti pravidlům nedošlo.
     
    25:36
    Pod tlakem utekl Marek Hroch za vlastní bránu. Napadajícího protihráče se nicméně nezbavil, ovšem zvládl rozehrávku přes Jiřího Vaniše.
     
    25:10
    Nyní se Václav Štoural vyznamenal. Roztáhl se na brankové čáře a pravým betonem zastavil střelu Dalimila Zvonka.
    24:33 Jiří KRUČEK - 2:4
     
    24:33
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Početní převahu využil i Kert Park, ten je tak opět napřed o dva góly. Třetí asistenci připisuje na své konto Zvonek, když zadovkou oslovil na vrcholku pravého kruhu připraveného JIŘÍHO KRUČKA, na křižné zakončení byl Štoural krátký. Asistence: Dalimil Zvonek a Vojtěch Jágr.
     
    23:47
    Početní převahu si zahraje i Kert Park. Vyloučeným hráčem z domácích řad je Luboš Novotný. Dvě minuty za napadení.
     
    23:33
    Petr Lehner si při zpracování pomohl rukou, což pozornosti rozhodčích neuniklo a správně přerušili hru. Vhazování v útočném pásmu hostí.
     
    23:20
    A hokejbalisté v bílých dresech jsou psychicky honě nahoře. Daniel Vaniš útočil na druhý úspěch v krátkém časovém sledu, nyní pálil příliš vysoko.
    22:07 Daniel VANIŠ - 2:3
     
    22:07
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita, Hostivař je na dostřel! Marek Hroch si u levého mantinelu párkrát vyměnil míček s Jiřím Vanišem, aby posléze nahrál mezi kruhy volnému DANIELU VANIŠOVI, forhendová rána bez přípravy rozvlnila síť. Asistence: Marek Hroch a Jiří Vaniš.
     
    21:24
    Domácí mají dobrou příležitost ke snížení, zahrají si totiž přesilovou hru. David Rozenberg byl při bránění příliš agresivní, rozhodčí mu odpískali nedovolené bránění.
     
    21:12
    Hostivař přesunula hru do střední třetiny a o chvíli později si dokonce i zaútočila. Samuel Kucharčík pálil z levého kruhu do připraveného gólmana.
     
    20:46
    Z levého kruhu vypálil svižnou střelu zápěstím Lukáš Lhota. Ta ovšem nebyla dobře umístěná, Václav Štoural předvedl snadný zákrok.
     
    20:19
    Před bránu si nabíhal úplně volný hostující hráč. Zakončení mu však vyšlo na bekhend, míček nasměroval poměrně výrazně vedle levé tyče.
     
    19:45
    Další útok hostů zastavilo postavení mimo hru, k němuž došlo po špatné domluvě mezi Matějem Štefkou a Davidem Rozenbergem.
     
    19:24
    V rohu mantinelu srdnatě bojoval Radomír Vaněk, jenž klidně může pomýšlet na hattrick. Nahrávku z otočky na Kručka ale vystihl Kubeš.
     
    18:57
    Hostivař je pod tlakem. Jiří Vaniš sice získal míček, avšak dlouho si jej neužil, obloučkem do středního pásma dopřál sobě a kolegům aspoň chvilku oddechu.
     
    18:29
    Hokejbalisté v modrých dresech už kombinují v útočném pásmu. Jakub Laurinc nabil Dalimilu Zvonkovi, ten pálil těsně nad břevno.
     
    17:40
    Kert Park se snaží hru zklidnit. Jmenovitě Pavel Hrdlička, jenž odběhl za vlastní bránu, odtud čeká na vystřídání spoluhráčů.
     
    17:02
    S návratem Vojtěcha Jágra se rýsovalo přečíslení dvou na nikoho, jenže dobře myšlený pas Petra Danka za posledního beka neprošel.
     
    16:45
    Daniel Vaniš váhal a málem byl potrestán. V obležení tří protihráčů zvládl nahrát Marcelu Malinovi v poslední chvíli.
     
    16:03
    Dobrá práce hostující defenzivy. Ta nejprve zblokovala střelu z pravého kruhu, vzápětí i dorážku z mezikruží. A aby toho nebylo málo, tak ve finále Kovárník bekhendem vyhodil do bezpečí.
     
    15:44
    Z levé strany vypálil od modré čáry Jiří Vaniš. Prudkou ránu vyrazil Jiří Návara vyrážečkou mimo hrací plochu.
     
    15:10
    Druhá třetina je v plném proudu, tak pojďme na ni! Domácí ji začínají v přesilové hře, s koncem první třetiny vyfasoval trest hostující Vojtěch Jágr.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 11:38.
     
    Pražský Kert Park zatím potvrzuje roli favorita a po první třetině vede na hřišti Hostivaře 3:1. Skóre střetnutí otevřel v 5. minutě Lukáš Lhota, na nějž navázal dvěma úspěšnými trefami Radomír Vaněk. Domácí nicméně na snaze neubrali a ve 12. minutě se o snížení postaral Jiří Vaniš.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 8 – 12.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    15:00
    Kert Park nastoupí do druhé třetiny v oslabení. Zbytečného prohřešku se v útočném pásmu dopustil Vojtěch Jágr, přidržení protihráče v dané chvíli vůbec nic neřešilo.
     
    14:46
    Zaútočili si ještě i hosté. Situaci dvou proti dvěma řešil Petr Danko nepřesnou nahrávkou, Daniel Dušák vzápětí vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    14:06
    Na druhé straně se o zakončení pokusil Václav Kučera, ostrý projektil zamířil o pár decimetrů vedle pravé tyče Návarovy svatyně.
     
    13:42
    Po levém mantinelu se rozběhl Matěj Štefka. Natáhl na sebe dva soupeře, načež předal do středu Davidu Rozenbergovi, tomu rána vůbec nevyšla.
     
    13:03
    Kert Park nyní podržel Jiří Návara. Výborně zmenšil střelci z mezikruží střelecký úhel a hrací předmět s přehledem schoval ve výstroji.
     
    12:39
    Buly v útočném pásmu Hostivaři nevyšlo. Jiří Kruček posléze rozběhl do brejku Vojtěcha Jágra, ten v souboji jeden na jednoho neuspěl.
     
    12:28
    Vstřelený gól domácího mužstva samozřejmě probudil i fanoušky, kteří ženou hokejbalisty v bílých dresech za kontaktním gólem.
    11:41 J. VANIŠ - 1:3
     
    11:41
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Lehner bekhendem posunul Malinovu nahrávku od pravého mantinelu za sebe na JIŘÍHO VANIŠE, který uspěl forhendovým zakončením k pravé tyčce. Asistence: Petr Lehner a Marcel Malina.
     
    11:23
    Tlak hostů pokračuje. Alespoň na chvíli jej nicméně otupil hvizd rozhodčího, který odpískal Davidu Rozenbergovi postavení v brankovišti.
    10:50 Radomír VANĚK - 0:3
     
    10:50
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Spolupráce po ose Dalimil Zvonek – RADOMÍR VANĚK zkrátka funguje! Zvonek opět ukázal, že výbornou myšlenku dokáže i perfektně zrealizovat. Od pravého mantinelu vyslal prudký pas na hranu brankoviště, Vaněk uklízel do prázdné brány. Asistence: Dalimil Zvonek a Jiří Kruček.
     
    09:30
    Domácí chtěli přispěchat s rychlou odpovědí. Zakončení už si šteloval Luboš Novotný, v poslední chvíli mu míček vypíchl Lukáš Lhota.
    08:31 Radomír VANĚK - 0:2
     
    08:31
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hosté se vymanili z pod tlaku, a dokonce z následného útoku navýšili svůj náskok! Zvonek podržel míček přesně takovou dobu, po jakou to bylo nutné. Před bránu pak adresoval milimetrově přesnou nahrávku na osamoceně běžícího RADOMÍRA VAŇKA a ten z bezprostřední blízkosti vyzrál na gólmana. Asistence: Dalimil Zvonek.
     
    08:11
    Hosté jsou kompletní. Jiří Kruček okamžitě běží pomoci spoluhráčům do defenzivy, Kert Park zůstává pod tlakem.
     
    07:57
    Konečně se domácí usadili v útočné třetině. Do pravého kruhu dostal nabito Samuel Kucharčík, ostrá rána z první zamířila nad břevno.
     
    07:30
    Výborně zafungoval Vojtěch Jágr. Tělem udržel protihráče na zádech, aby vzápětí střílel z levého kruhu pouze do betonu domácího brankáře.
     
    06:40
    Hráči v modrých dresech se zatím brání bez větších problémů. Vyhodili dvakrát v krátkém časovém sledu, dokonce chvíli hráli v útočném pásmu.
     
    06:11
    První přesilovou hru si zahrají domácí. Menší dvouminutový trest vyfasoval Jiří Kruček, rozhodčí jej poslali na trestnou lavici za podražení.
     
    05:57
    Lukáš Grepl si zkusil obhodit protihráče a oběhnout jej z druhé strany. Bránící Patrik Novák se však nachytat nenechal.
     
    05:20
    Nabuzení hosté pokračují v kombinační hře. Přes protihráče nakonec vypálil Vojtěch Jágr, soka zasáhl do pravé dolní končetiny.
    04:08 Lukáš LHOTA - 0:1
     
    04:08
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Favorit se ujímá vedení! V levém kruhu vybojoval míček Danko, načež přenesl hru do pravého na LUKÁŠE LHOTU, jenž ránou k bližší tyči propálil bezmocného Štourala. Asistence: Petr Danko a Vojtěch Jágr.
     
    04:00
    Po chybné rozehrávce soupeře střílel forhendem z otočky Petr Lehner. Hrací předmět nasměroval jen těsně vedle pravé tyčky.
     
    03:42
    Tvrdá rána Lukáše Lhoty se od zadního mantinelu odrazila před bránu. Václav Štoural výborně zareagoval a míček podržel.
     
    03:11
    Hokejbalisté v modrých dresech pokračují v aktivním pojetí hry. Na teč nastřeloval Jiří Kruček, Petr Danko balónek nasměroval vedle pravé tyče.
     
    02:42
    Závar v předbrankovém prostoru Hostivaře gólem neskončil. Ve změti hokejek se nejlépe zorientoval bránící Jaroslav Pátek.
     
    02:20
    V blízkosti soupeřovy svatyně kombinuje hostující favorit. David Rozenberg střílel z poměrně velkého úhlu, Štourala nezaskočil.
     
    01:38
    Téměř z poloviny hřiště střílel Luboš Novotný. Jiří Návara zasahovat nemusel, práci za něj odvedl jeden ze spoluhráčů.
     
    01:02
    Pod tlakem nevymýšlel kapitán Hostivaře Daniel Dušák žádné velké složitosti, po pravém mantinelu míček vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    00:34
    Po pravé straně se rozběhl Dominik Ilušák. Došlo ovšem k jeho zdvojení, s nímž si domácí obránce neporadil. Hrají hosté.
     
    00:10
    Zápas mezi Hostivaří a pražským Kert Park odstartoval. Na úvodním buly uspěli domácí, kteří podnikají první útok.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HBC Hostivař: Štoural (Majerníček) – Čápek, Dušák (C), Kubeš (A), Kučera, Macek, Novotný, Vodehnal – Grepl, Hroch, Komanec, Kucharčík (A), Lehner, Malina, Pátek, D. Vaniš, J. Vaniš, Vosátka.

    HC Kert Park Praha: Návara (Varga) – Hrdlička, Kovárník, Laurinc, Morrison, Novák, Šperl (C) – Danko (A), Jágr, Kruček, L. Lhota, T. Lhota, Rozenberg (A), Štefka, Vaněk, Zvonek (A).

    Rozhodčí: Cícha, Danylec.
     
    HC Kert Park Praha

    Pražský Kert Park se pokusí o úspěšnou obhajobu titulu. Vysoké ambice naznačil už v základní části, kterou opanoval se ziskem 55 bodů, na druhé Kladno měl k dobru devět bodů. Ve čtvrtfinále v play-off vyřadil ve třech zápasech Ústí nad Labem, porážku nezaznamenal ani v semifinále proti Mostu. V finále došlo k očekávanému měření sil s Kladnem a Kert Park Slavil titul výsledkem 3:1 na zápasy, rozhodující duel ovládl 6:3.
     
    HBC Hostivař

    Hostivař patří k tomu lepšímu, co český hokejbal nabízí. Minulou sezónu obsadila v základní části sedmé místo a pronikla tak do vyřazovací fáze, v níž narazila na druhý nelepší tým, jímž bylo Kladno. Hokejbalisté Hostivaře bojovali statečně, po dvou jasných porážkách dotáhli třetí utkání dokonce do prodloužení, němž ale prohráli a sezóna pro ně tak skončila.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokejbalu přeju krásné sobotní dopoledne. Vítám vás při sledování nové sezóny Extraligy, u zápasu mezi týmy HBC Hostivař a HC Kert Park Praha.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 12. J. Vaniš (Lehner, Malina), 23. D. Vaniš (Hroch, J. Vaniš) – 5. L. Lhota (Danko, Jágr), 9. Vaněk (Zvonek), 11. Vaněk (Zvonek, Kruček), 25. Kruček (Zvonek, Jágr), 36. Vaněk, 40. T. Lhota, 42. Šperl (L. Lhota), 42. Jágr (L. Lhota, Danko), 43. Zvonek (Rozenberg)


    HBC Hostivař: Štoural (Majerníček) – Čápek, Dušák (C), Kubeš (A), Kučera, Macek, Novotný, Vodehnal – Grepl, Hroch, Komanec, Kucharčík (A), Lehner, Malina, Pátek, D. Vaniš, J. Vaniš, Vosátka.
    HC Kert Park Praha: Návara (Varga) – Hrdlička, Kovárník, Laurinc, Morrison, Novák, Šperl (C) – Danko (A), Jágr, Kruček, L. Lhota, T. Lhota, Rozenberg (A), Štefka, Vaněk, Zvonek (A).

    Rozhodčí: Cícha, Danylec

    Diváci: 58