Hostivař – Kert Park Praha 2:9 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Letohrad – Prachatice 4:1 (kon.)
Svítkov – Dobřany 9:1 (kon.) | Kladno – Karviná 2:3 (po pr.)
konec
HBC Hostivař
2:9 (1:3, 1:1, 0:5)
HC Kert Park Praha
Sobota 03.09.2022, 11:00CROSSDOCK Extraliga • 1. kolo
    42:57 Dalimil ZVONEK - 2:9
     
    42:57
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Gólového hody hostů pokračují. Štoural se položil před Rozenbergem, který nezazmatkoval a nahrál po pravé ruce nabíhajícímu DALIMILU ZVONKOVI a mohl se s ním začít radovat, protože spoluhráč bezpečně nasměroval míček do odkryté části brány a ke třem asistencím tak přidal i vstřelený gól. Asistence: David Rozenberg.
     
    41:50
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Druhý gól v rozmezí jedné minuty. Lukáš Lhota s hlavou nahoře nahrál před bránu VOJTĚCHU JÁGROVI, jenž měl dostatek času k provedení rány, Štoural mohl jen bezmocně rozhodit rukama. Asistence: L. Lhota a Petr Danko.
     
    41:06
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Úřadující mistr si závěr zápasu užívá. Střeleckou listinu rozšiřuje kapitán mužstva DAVID ŠPERL, jehož nahození zleva od modré čáry propadlo gólmanovi výstrojí. Asistence: L. Lhota.
    39:35 Tomáš LHOTA - 2:6
     
    39:35
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Šťastný gól vstřelil TOMÁŠ LHOTA, k němuž se nečekaně odrazil balónek od zadního mantinelu. Nutno ovšem pochválit rychlou reakci a i dobře provedenou střelu k pravé tyči, překvapený Štoural byl bez šance na úspěch. Bez asistence.
    35:36 Radomír VANĚK - 2:5
     
    35:36
    Kert Park právě vstřelil branku!
    RADOMÍR VANĚK zapisuje hattrick! Dokonale využil chybnou rozehrávku Hostivaře a hrací předmět dotlačil za brankovou čáru i přes velkou snahu Štourala pátému gólu ve své síti zabránit. Bez asistence.
    24:33 Jiří KRUČEK - 2:4
     
    24:33
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Početní převahu využil i Kert Park, ten je tak opět napřed o dva góly. Třetí asistenci připisuje na své konto Zvonek, když zadovkou oslovil na vrcholku pravého kruhu připraveného JIŘÍHO KRUČKA, na křižné zakončení byl Štoural krátký. Asistence: Dalimil Zvonek a Vojtěch Jágr.
    22:07 Daniel VANIŠ - 2:3
     
    22:07
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita, Hostivař je na dostřel! Marek Hroch si u levého mantinelu párkrát vyměnil míček s Jiřím Vanišem, aby posléze nahrál mezi kruhy volnému DANIELU VANIŠOVI, forhendová rána bez přípravy rozvlnila síť. Asistence: Marek Hroch a Jiří Vaniš.
    11:41 J. VANIŠ - 1:3
     
    11:41
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Lehner bekhendem posunul Malinovu nahrávku od pravého mantinelu za sebe na JIŘÍHO VANIŠE, který uspěl forhendovým zakončením k pravé tyčce. Asistence: Petr Lehner a Marcel Malina.
    10:50 Radomír VANĚK - 0:3
     
    10:50
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Spolupráce po ose Dalimil Zvonek – RADOMÍR VANĚK zkrátka funguje! Zvonek opět ukázal, že výbornou myšlenku dokáže i perfektně zrealizovat. Od pravého mantinelu vyslal prudký pas na hranu brankoviště, Vaněk uklízel do prázdné brány. Asistence: Dalimil Zvonek a Jiří Kruček.
    08:31 Radomír VANĚK - 0:2
     
    08:31
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hosté se vymanili z pod tlaku, a dokonce z následného útoku navýšili svůj náskok! Zvonek podržel míček přesně takovou dobu, po jakou to bylo nutné. Před bránu pak adresoval milimetrově přesnou nahrávku na osamoceně běžícího RADOMÍRA VAŇKA a ten z bezprostřední blízkosti vyzrál na gólmana. Asistence: Dalimil Zvonek.
    04:08 Lukáš LHOTA - 0:1
     
    04:08
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Favorit se ujímá vedení! V levém kruhu vybojoval míček Danko, načež přenesl hru do pravého na LUKÁŠE LHOTU, jenž ránou k bližší tyči propálil bezmocného Štourala. Asistence: Petr Danko a Vojtěch Jágr.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 12. J. Vaniš (Lehner, Malina), 23. D. Vaniš (Hroch, J. Vaniš) – 5. L. Lhota (Danko, Jágr), 9. Vaněk (Zvonek), 11. Vaněk (Zvonek, Kruček), 25. Kruček (Zvonek, Jágr), 36. Vaněk, 40. T. Lhota, 42. Šperl (L. Lhota), 42. Jágr (L. Lhota, Danko), 43. Zvonek (Rozenberg)


    HBC Hostivař: Štoural (Majerníček) – Čápek, Dušák (C), Kubeš (A), Kučera, Macek, Novotný, Vodehnal – Grepl, Hroch, Komanec, Kucharčík (A), Lehner, Malina, Pátek, D. Vaniš, J. Vaniš, Vosátka.
    HC Kert Park Praha: Návara (Varga) – Hrdlička, Kovárník, Laurinc, Morrison, Novák, Šperl (C) – Danko (A), Jágr, Kruček, L. Lhota, T. Lhota, Rozenberg (A), Štefka, Vaněk, Zvonek (A).

    Rozhodčí: Cícha, Danylec

    Diváci: 58