Středočeský kraj – Rakousko 9:3 (kon.) | Slovensko – USA 3:1 (kon.) | USA United – Old Boys SVK 3:6 (kon.)
Řecko – Velká Británie 6:1 (kon.) | Kanada – Česko 1:3 (kon.) | Kanada Sask. – Česko 2:1 (2:0 po s.s.)
Česko – USA 4:1 (kon.) | Kanada – Česko 4:0 (kon.) | Kanada Sask. – Středočeský kraj 6:5 (po pr.)
Slovensko – Old Boys SVK 3:1 (kon.)
konec
Řecko
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
Velká Británie
Pátek 09.09.2022, 10:35 • Nové Strašecí • Mistrovství světa Masters mužů • Skupina B
     
    30:59
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Podruhé v řadě zafungovala spolupráce mezi Argirisem a zakončujícím ANASTASIOSEM BOZINAKOSEM, který z levého kruhu přidal šestou řeckou branku! Asistence: Mario Argiris a Carl Gingras.
     
    23:36
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Argiris v tuto chvíli volil přihrávku na modrou čáru, míček po tvrdé ráně ANASTASIOSE BOZINAKOSE zapadl až za záda Bennetta! Asistence: Mario Argiris.
     
    20:55
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Totožná situace také na druhé straně hřiště. Jediným rozdílem bylo, že MARIO ARGIRIS zakončoval z delší vzdálenosti na pravé straně, ale ani Bennett nejspíše vůbec nic neviděl. Asistence: Carl Gingras.
     
    20:07
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Z pozice za kruhem to švihem zkusil MATUS MORAVCIK. Míček skončil za zády Spyridonakose, který toho pravděpodobně moc neviděl. Asistence: David Hirst.
     
    16:18
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Argiris vyslal křižnou přihrávku na levý kruh, MICHAEL FREESTONE střelou z první překonal přesouvajícího se Bennetta. Asistence: Mario Argiris a Petros Doulis.
     
    10:23
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka, dnes podruhé se prosadil MICHAEL FREESTONE, který těsně před brankou zužitkoval prudkého pasu Bozinakose. Asistence: Anastasios Bozinakos a Carl Gingras.
     
    00:45
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Rychlý řecký start do utkání, z levého kruhu se po křižné přihrávce od Del Gaudia prosadil MICHAEL FREESTONE, který zakončoval ihned poté, co si balónek zpracoval rukavicí. Asistence: Marco Del Gaudio a Mario Argiris.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 1. Freestone (Gaudio, Argiris), 11. Freestone (Bozinakos, Gingras), 17. Freestone (Argiris, Doulis), 21. Argiris (Gingras), 24. Bozinakos (Argiris), 31. Bozinakos (Argiris, Gingras) – 21. Moravcik (Hirst)


    Řecko: Spyridonakos (31. Tzouvadakis), Sanoudakis)) – Papadatos, Angelis, Doulis, Koutsogiannopoulos, Barbas, Fiore, Del Gaudio – Tsatsaronis, Argiris, Pantelis, Bolanakis, Bozinakos, Pololos, Freestone, Lapointe, Tolis, Kontitsis (C), Karigiannis, Baltzis, Vouloumanos, Ginras
    Velká Británie: Bennett (Elliott) – Binch, Hehir, Clayton (A), Francis (A), Wood, Robinson, Hamrlik – Hirst, Machota, Taylor, Tetreau, Harwood, Moravcik, Ward, Wilding, Boustead, Kelly, Donoghue (C), Clark, Slack, Seetal

    Rozhodčí: Koskuba – Krist

    Diváci: 234