Středočeský kraj – Rakousko 9:3 (kon.) | Slovensko – USA 3:1 (kon.) | USA United – Old Boys SVK 3:6 (kon.)
Řecko – Velká Británie 6:1 (kon.) | Kanada – Česko 1:3 (kon.) | Kanada Sask. – Česko 2:1 (2:0 po s.s.)
Česko – USA 4:1 (kon.) | Kanada – Česko 4:0 (kon.) | Kanada Sask. – Středočeský kraj 6:5 (po pr.)
Slovensko – Old Boys SVK 3:1 (kon.)
konec
Slovensko
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
Old Boys Slovensko
Pátek 09.09.2022, 19:40Mistrovství světa Masters mužů • Čtvrtfinále
     
    Utkání je za námi! Výběr Slovenska nakonec bez větších komplikací postupuje do semifinálových bojů! Old Boys dnes přece jenom tahali za kratší konec provazu a v útoku byli vidět mnohem méně než jejich dnešní soupeř. (20:56:04)
     
    Konec zápasu.
     
    35:42
    Jaroslav Straka mohl z rychlého protiútoku skórovat! Dostal se do úniku z pravé strany, jenže následně zblízka nepřehodil již ležícího Drvára! Ten si nakonec stačil poradit.
     
    35:10
    Milan Šoltys nepřebral přihrávku na pomezí středního pásma tak, jak bylo potřeba, a o míček přišel. Slovensko se znovu osvobozuje a za chvíli již bude v plném počtu.
     
    35:00
    Z třetí třetiny zbývá odehrát poslední minuta!
     
    34:54
    Old Boys zatím na přesilovku ze druhé třetiny, ve které vstřelili jejich jedinou dnešní branku, zatím nenavázali. Výběr Slovenska se bez větších problémů již dvakrát osvobozuje.
     
    34:20
    Old Boys nyní mají dobrou možnost, jak ještě zápas zdramatizovat. Nyní mají míček ve svém držení a snaží se najít v útoku vhodnou pozici ke střele.
     
    33:26
    Vyloučení v týmu Old Boys Slovensko:
    Drábik – 2 min., vražení na hrazení.
     
    32:30
    Martin Špoták nyní využil nepřesné soupeřovy rozehrávky a mohl tak v pohodě vyhodit míček do středního pásma, kde už se k němu opět dostává soupeř. Formace Old Boys tak alespoň stihla vystřídat.
     
    31:30
    Ofenzinvní počínání Old Boys nevydrželo příliš dlouho, Slovensko už je znovu před Drvárem, který tak musí dávat pozor.
     
    30:55
    Nyní mají míček na svých hokejkých po delší době Old Boys, zatím s ním ale nemohou přejít přes střední pásmo a vytvořit si jakýkoli soustavnější tlak.
     
    29:40
    Miroslav Behúl si šikovně nabíhal na zakončení do prázdné branky, jenže míček netrefil v pravý čas, jak by potřeboval.
     
    28:23
    Old Boys stále ztrácejí dvě branky. Zatím ale v této třetině neměli výraznější příležitosti, která by jim pomohla gólově se na soupeře dotáhnout.
     
    27:40
    Výběr Slovenska si nyní vytvořil velmi dobrou pasáž, ve které je aktivní a obstřeluje Drvárovu branku ze všech možných pozic.
     
    26:43
    O další dobrou šanci se postaral tentokrát Branislav Thron, který zakončoval zblízka. Drvár proti němu předvedl ale jistý zákrok a udržel míček ve výstroji.
     
    26:10
    Slavomír Javorka dostal dobrou přihrávku a mohl se rozeběhnout směrem k brance, jeho následná střela po zemi ale neprošla.
     
    25:34
    A na opačné straně se dostal do poměrně dobré střelecké pozice Robert Bartaloš, který utekl jednomu z obránců. Ani on ale brankáře nepřekonal.
     
    25:10
    Peter Pirošík vyhrál vhazování na Lukáše Lajčiaka, který zkusil střelu od modré čáry. Ta ale našla jen připravenou výstroj soupeřova brankáře.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 5. Greňo (Behúl, Thron), 11. Simon (Minárik), 24. Pirošík (Lajčiak) – 20. Zelenák (Miko, Šoltys)


    Slovensko: Jurošek (Lohnický) – DOskočil, Vannay, Javorka, Minárik, Greňo, Surňák, Szaráz, Giba – Pirošík, Lajčiak, Thron, Rampáček, Straka, Sloboda, Drábik, Behúl, Križan, Blazsek, Kašša, Seriš, Polák, Simon
    Old Boys Slovensko: Drvár (Vlček) – Pribela, Rehák, Špoták, Kollár, Rochl, Miko, Zelenák, Roháčik – Bartaloš, D. Štefan, B. Štefan, Kochan, Alföldy, Šoltys, Zemeš, Komínek, Lipár, BajtalaKopecký, Stanko, Roháčik