Středočeský kraj – Rakousko 9:3 (kon.) | Slovensko – USA 3:1 (kon.) | USA United – Old Boys SVK 3:6 (kon.)
Řecko – Velká Británie 6:1 (kon.) | Kanada – Česko 1:3 (kon.) | Kanada Sask. – Česko 2:1 (2:0 po s.s.)
Česko – USA 4:1 (kon.) | Kanada – Česko 4:0 (kon.) | Kanada Sask. – Středočeský kraj 6:5 (po pr.)
Slovensko – Old Boys SVK 3:1 (kon.)
po prodl.
Kanada Saskatchewan
6:5 (0:2, 0:0, 1:3 - 1:0)
Středočeský kraj
Pátek 09.09.2022, 19:40 • Hokejbalová aréna Kladno • Mistrovství světa Masters mužů • Čtvrtfinále
    39:35 D´ENTREMONT - 6:5
     
    39:35
    Kanada Saskatchewan právě vstřelila branku! Kanaďané využívají přesilovou hru, ve které měli nyní ještě výhodu a postupují do semifinále! Po ráně Basseta zůstal míček v brankovišti, kde si jej jako první našel JUSTIN D´ENTREMONT, který se stává hrdinou tohoto duelu!
     
    32:31
    Středočeský kraj právě vstřelil branku! Neskutečné, hráči v červených dresech během několika sekund dokonce srovnávají stav utkání! Tentokrát se prosadil JAN NÝDL.
    32:24 GOTTHARD - 5:4
     
    32:24
    Středočeský kraj právě vstřelil branku! Máme zaděláno na drama, jelikož i tuto přesilovou hru Středočeši využívají! Lukovu ránu sice gólmana Saskatchewanu vyrazil, ale u míčku byl jako první BOHUMIL GOTTHARD, který kompletuje hattrick!
     
    31:03
    Středočeský kraj právě vstřelil branku! Středočeši využívají početní výhodu a ještě si vykřesali jiskřičku naděje! Nýdl posunul míček na BOHUMILA GOTTHARDA, který překonal jinak skvělého Crosslanda.
    25:08 HARRISON - 5:2
     
    25:08
    Kanada Saskatchewan právě vstřelila branku! Saskatchewan se dnes prosazuje už popáté a je velmi blízko k postupu do semifinále! Thompson našel zpoza branky BROCKA HARRISONA, který ranou z první na přední tyč překonal Bandu.
    21:25 BASSET - 4:2
     
    21:25
    Kanada právě vstřelila branku! Využitá přesilovka Kanaďanů znamená vedení o dvě branky! Thompson našel krásným pasem volného JEFFA BASSETA, který zakončením z první nedal gólmanovi šanci.
    14:36 THOMPSON - 3:2
     
    14:36
    Kanada právě vstřelila branku! Hráči v bílozelených dresech ubránili oslabení a jdou v tomto utkání už podruhé do vedení! JOEL THOMPSON se objevil sám před gólmanem a s touto situací si poradil na jedničku.
    11:45 HARRISON - 2:2
     
    11:45
    Kanada právě vstřelila branku! Kanaďané se ale prosazují v početní nevýhodě! Justin D´Entremont obral Šperla o míček, který ho fauloval. Střelec první branky ovšem posunul míček na střed hřiště, kde byl úplně volný BROCK HARRISON, který z první prostřelil Bandu.
    08:23 GOTTHARD - 1:2
     
    08:23
    Středočeský kraj právě vstřelil branku! Nádherná akce, další využitá přesilová hra a Středočeši otáčejí stav zápasu! Luka prudkým pasem našel před brankou BOHUMILA GOTTHARDA, který jen nastavil hokejku a mohl se jít radovat.
    05:06 LUKA - 1:1
     
    05:06
    Středočeský kraj právě vstřelil branku! Češi využívají přesilovou hru už po třech sekundách a srovnávají stav dnešního zápasu! Šperl vyhrál vhazování přesně na hokejku VLADIMÍRA LUKY, jehož bomba z první se zastavila až v síti.
    00:18 D´ENTREMONT - 1:0
     
    00:18
    Kanada právě vstřelila branku! Tak to je rychlost jako hrom! Kanaďané se prosazují už po osmnácti vteřinách, kdy síťku středočeské branky rozvlnil JUSTIN D´ENTREMONT.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 26. Harrison (Thompson, Piscitelli), 40. D´Entremont (Basset, Thompson) – 1. D´Entremont (Piscitelli, Simonsen), 6. Luka (Šperl), 9. Gotthard (Luka, Rosůlek), 12. Harrison (D´Entremont, Simonsen), 15. Thompson (White), 22. Basset (Thompson, D´Entremont), 32. Gotthard (Nýdl), 33. Gotthard (Luka, Nýdl), 33. Nýdl (Švanda)


    Kanada Saskatchewan: Crossland (Cunningham) – Weslowski, Podhorodeski, Simonsen, Dove, Beattie, Crossland, White, Gammon – Orth, Smith, Bearns, Henschel, Piscitelli, D´Entremont, Kardynal, Thompson, Drake, Cabral, Hancox, Harrison, Basset, White.
    Středočeský kraj: Banda (Heczko, 26. Fukárek) – Český, Chmelina, Bušek, Šperl, Chmel, Nýdl, Střeska, Hrabica, Švanda – Rosůlek, Novák, Gengel, Bálek, Čech, Dvořák, Chmel, Gotthard, Honický, Růžička, Vlach, Luka, Korbel.

    Rozhodčí: Michal Prudík a a Bohumil Řezníček