Česko – Kanada Sask. 5:6 (kon.) | Slovensko – Kanada 3:0 (kon.)
konec
Česko
5:6 (2:2, 1:3, 2:1)
Kanada Saskatchewan
Neděle 11.09.2022, 11:15 • Hokejbalová aréna Kladno, Česko • Mistrovství světa Masters mužů • O 3. místo
    32:32 David TYBUREC - 5:6
     
    32:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Drama pokračuje! DAVID TYBUREC znovu ukázal svou exkluzivní ránu příklepem, tohle snad ani nejde chytat. Spolupráce v přesilovce s Ondřejem Kejřem navázala na předchozí dějství a znovu se oba muži radují z gólu. Jenže stíhací jízda Česka ještě není dokonána, domácí potřebují alespoň jednu další branku. Asistence: Ondřej Kejř a Michal Dědič.
     
    29:16
    Kanada Saskatchewan právě vstřelila branku!
    To je škoda! Nad kanadským týmem se stahovala mračna, Češi se tlačili do branky, jenže soustředění na útok, nechali za sebou RICCA PISCITELLIHO. Nejúspěšnější střelec dosavadního průběhu uzavírá svůj hattrick v samostatném úniku, kdy pohodlně prostřelil Šupíka. A znovu poklona pro Brocka Harrisona, který dnes dominuje čtyřmi asistencemi. Asistence: Brock Harrison a Mike Henschel.
    24:56 Martin SEIDL - 4:5
     
    24:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obránce na útočném výletu a je z toho trefa. MARTIN SEIDL si trpělivě v mezikruží počkal na to, kam se brankář Crossland pohne, a pak jako zkušený mazák zamířil přesně tam, kam bylo potřeba. V souboji kapitánů nechce ztrácet Pavel Kubeš a přidal druhou asistenci v utkání. O držiteli bronzu ještě není rozhodnuto. Asistence: Pavel Kubeš a Ondřej Kejř.
    19:57 Robbie WHITE - 3:5
     
    19:57
    Kanada Saskatchewan právě vstřelila branku!
    S minutovým odstupem se Saskatchewan prosazuje znovu, tentokrát zakončil po zemi ROBBIE WHITE. Vyzdvihnout je třeba také přihrávku Jasona Bearnse, který už několikrát v prostřední části ukázal, že umí narýsovat přesný pas. Tentokrát za to Češi pykají a rázem ztrácí dva góly. Asistence: Jason Bearns a Ruben Beattie.
    18:57 Ricco PISCITELLI - 3:4
     
    18:57
    Kanada Saskatchewan právě vstřelila branku!
    Při chuti je v bronzovém klání RICCO PISCITELLI, naneštěstí pro Česko. Útočník kanadského výběru se prodral před Šupíka a podél jeho nohy dokázal zakončit přesně k pravé tyči. A to zároveň znamená třetí bod pro kapitána Harrisona. Asistence: Brock Harrison a Justin D'Entremont.
    14:25 Daniel HNÍZDIL - 3:3
     
    14:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Svižná útočná akce končí parádní trefou DANIELA HNÍZDILA. Ten si počkal na pas z hole Pavla Kubeše a pak zamířil do volného prostoru na přední tyči, kam míček zapadnul přímo dokonale. Češi by evidentně potřebovali více ran příklepem, které jim v tomto utkání vycházejí enormním způsobem. Asistence: Pavel Kubeš.
    12:55 Ryan ORTH - 2:3
     
    12:55
    Kanada Saskatchewan právě vstřelila branku!
    Po šanci Česka přichází nepříjemná facka. Dlouhý míček se snažil odpálit brankář Šupík, ale RYAN ORTH ukázal velký přehled i skvělou techniku a na dlouhou ruku dokázal prohodit muže s maskou. Míček se pomalu došoural do sítě, což Šupík jen bezmocně sledoval. Kanada se znovu vyšvihla do vedení. Asistence: Jeff Basset a Joel Thompson.
     
    10:59
    Kanada Saskatchewan právě vstřelila branku!
    Od počátku početní převahy šli Kanaďané tvrdě do brány a elitní formace Saskatchewanu se znovu prosazuje. Střelec JUSTIN D'ENTREMONT využil dobré přihrávky z hole kapitána Brocka Harrisona, který se tak podepisuje i pod druhým kanadským gólem. Je znovu srovnáno a javorové listy se vrací do hry. Asistence: Brock Harrison a Ricco Piscitelli.
    07:59 Ondřej KEJŘ - 2:1
     
    07:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrat a další využitá přesilová hra. Tentokrát si oba úderní hráči v českém týmu role prohodili. David Tyburec nahrával a ONDŘEJ KEJŘ dalším exkluzivním příklepem překlopil skóre na stranu Česka, které tak v souboji o bronz poprvé vede a těží z velké nedisciplinovanosti Kanaďanů. Asistence: David Tyburec.
    07:27 David TYBUREC - 1:1
     
    07:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    První gól pro český tým, jeho přesilovka pět na tři navíc bude pokračovat. DAVID TYBUREC udělal z pavouků v pravém horním rohu bezdomovce, jeho rána se povedla náramně. Skvěle mu nabil Ondřej Kejř, následná bomba tak měla potřebnou razanci. Asistence: Ondřej Kejř a Pavel Kubeš.
     
    05:32
    Kanada Saskatchewan právě vstřelila branku!
    Kanaďané se prosazují. Výborně to udělal kanadský kapitán Brock Harrison, který prošel celým útočným pásmem s míčkem na holi, aby ho pak dokonale předložil před RICCA PISCITELLIHO. Ten už neměl problém se zakončením z pohodlné pozice a posílá Kanadu do vedení. Asistence: Brock Harrison.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 8. Tyburec (Kejř, Kubeš), 8. Kejř (Tyburec), 15. Hnízdil (Kubeš), 25. Seidl (Kubeš, Kejř), 33. Tyburec (Kejř, Dědič) – 6. Piscitelli (Harrison), 11. D'Entremont (Harrison, Piscitelli), 13. Orth (Basset, Thompson), 19. Piscitelli (Harrison, D'Entremont), 20. White (Bearns, Beattie), 30. Piscitelli (Harrison, Henschel)


    Česko: Šupík (Sup) – Seidl, Kosina, Dědič, Drenko, Čížek, Kamaryt, Zeman, Voženílek – R. Mašík, Kastner, Procházka, Švancar, Kubeš, Ruda, Urban, Hnízdil, Loskot, O. Kejř, J. Mašík, J. Kejř, Tyburec
    Kanada Saskatchewan: J. Crossland (Cunningham) – Podhorodeski, Dove, Beattie, D. Crossland, H. White, Gammon – Weslowski, Orth, Simonsen, Smith, Bearns, Henschel, Piscitelli, D'Entremont, Kardynal, Thompson, Drake, Cabral, Hancox, Harrison, Basset, R. White

    Rozhodčí: Krist, Šimbera