USA – IPH Team 10:1 (kon.) | Kanada – Česko 4:1 (kon.)
konec
Kanada
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Česko
Středa 28.09.2022, 19:00 • RT TORAX ARENA, Ostrava • International Para Hockey Cup • Semifinále
Partner:
    38:54 Dominic COZZOLINO - 4:1
     
    38:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Oslabení Češi ubránili a jen uběhly dvě vteřiny, už lovil Kudela puk z brány po střele DOMINICA COZZOLINA. Asistence: James Dunn a Tyler McGregor.
    36:05 Michal GEIER - 3:1
     
    36:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rychlý přesun hry přes střední pásmo, které jsme viděli dnes už mockrát se tentokrát podařilo přetavit v gól! MICHAL GEIER se zbavil obránce a střelou k druhé tyči maže nulu na světelné tabuli. Asistence: Pavel Kubeš a Pavel Doležal.
    23:34 Corbyn SMITH - 3:0
     
    23:34
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jakobs-Webb počkal na nahrávku Dunna zpoza brány a pak posunul na pravé křídlo CORBYNU SMITHOVI, který namířil střelu nad Kudelova ramena. Asistence: Anton Jacobs-Webb a James Dunn.
    14:54 Dominic COZZOLINO - 2:0
     
    14:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Při signalizovaném vyloučení českého hráče, který se dopustil prohřešku ve středním pásmu, získal kotouč DOMINIC COZZOLINO a z mezikruží poslal střelu levou rukou do brány. Kudelovi puk prosvištěl pod pravou paží, když se snažil rychle zalehnout šíři brankoviště. Asistence: Liam Hickey.
    09:02 Tyler MCGREGOR - 1:0
     
    09:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hickey v nahrávce podklouznul, ale blízko byl TYLER MCGREGOR, jenž prostě vystřelil na bránu. Kudela se po kotouči natahoval, ale prošel mu pod loktem Asistence: Liam Hickey.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 10. McGregor (Hickey), 15. Cozzolino (Hickey), 24. Smith (Jacobs-Webb, Dunn), 39. Cozzolino (Dunn, McGregor) – 37. Geier (Kubeš, Doležal)


    Kanada: Huneault (Kingsmill, Rietveld) – Halbert, Lavin, Henry, Kovacevich, Crane – Cozzolino, Hickey, McGregor – Boily, Jacobs-Webb, Dunn – Leliévre, Smith, Messaoudi – Swafford, Leblanc, Auclair
    Trenér: Herrington Russ

    Česko: Kudela (Vápenka) – Zelinka, Wágner, Kubeš, Doležal – Novotný, Ohar, Veselý – Krupička, Sedláček, Hečko – Hábl, Palát, Geier
    Trenér: Bříza Jiří

    Rozhodčí: Rapák – Hus, Oswold
    bahis siteleri