Bayern – Mohuč 6:2 (kon.) | RB Lipsko – Leverkusen 2:0 (kon.) | Stuttgart – Augsburg 2:1 (kon.)
Wolfsburg – Bochum 4:0 (kon.) | Frankfurt – Dortmund 1:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
6:2 (3:1)
1. FSV Mohuč 05
Sobota 29.10.2022, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Bayern právě vstřelil branku!
    Osmý gól v zápase, šestý pro Bayern. Kingsley Coman přihrál míč v šestnáctce hostů MAXIMU CHOUPO-MOTINGOVI, a ten přesnou střelou uklidil míč do branky Zentnera – 6:2!
     
    82
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Hosté trestají chybu gólmana Ulreicha, který tedy dnes zavinil dá se říci oba góly Mohuče. Hráči hostů dobře zachytili jeho přihrávku a k míči se dostal Burgzorg, který předložil míč MARCUSOVI INGVARTSENOVI, který ještě s tečí od jednoho z hráčů Bayernu dostal míč do sítě – 5:2!
     
    79
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen to MATHYSOVI TELOVI vyšlo. Tento útočník si převzal přihrávku ve střední vzdálenosti, poté se dostal na hranici pokutového území Mohuče a jeho sražená střela doskákala za záda brankáře Zentnera – 5:1!
     
    58
    Bayern právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché. Bayern si bere zpět tříbrankový náskok po přesné kombinaci. Sadio Mané odcentroval z levé strany do šestnáctky Mohuče, kam si ve správný moment nabíhal LEON GORETZKA, který hlavičkou přesně zamířil – 4:1!
     
    45+4
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Přeci jen se hosté radují z gólu. Rohový kop byl totiž skvěle zahrán do malého vápna Bayernu, kde míč propadl až ke SILVANOVI WIDMEROVI, který hlavičkou poslal míč do levé části brány – 3:1!
     
    43
    Bayern právě vstřelil branku!
    Rozehrávku pokutového kopu si vzal právě faulovaný SADIO MANÉ a zvyšuje na 3:0. Zentner sice jeho pokus z penaltového puntíku chytil, ovšem Mané míč do branky úspěšně dorazil – 3:0!
     
    28
    Bayern právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového náskoku. Skvělá kombinace hráčů v červených dresech znamená druhý gól. Maxim Choupo-Moting podržel míč na kopačkách a poté ho předložil JAMALOVI MUSIALOVI, který zamířil přesně k pravé tyči – 2:0!
     
    5
    Bayern právě vstřelil branku!
    A máme tady rychlý úvodní gól. Sadio Mané dostal přihrávku na levou stranu vápna hostů, odkud míč poslal doprostřed šestnáctky, kde se nacházel SERGE GNABRY, a ten pohotově uklidil míč do branky – 1:0!

    Filip Novák (KAM)

    Branky: 5. Gnabry (Mané), 28. Musiala (Choupo-Moting), 43. Mané, 58. Goretzka (Mané), 79. Tel (Sabitzer), 86. Choupo-Moting (Coman) – 45+4. Widmer (Martín), 82. Ingvartsen (Burgzorg)

    Karty:   88. Pavard (BAY) – 34. Fernandes (MAI)

    Neproměněná penalta: 43. Mané (BAY), brankář Zentner zneškodnil – 45+4. Burkardt (MAI), brankář Ulreich zneškodnil


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 13:8. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:11.
    Bayern Mnichov: Ulreich – Mazraoui, Upamecano, de Ligt (46. Pavard), Davies – Kimmich (C), Goretzka (60. Sabitzer) – Gnabry (60. Coman), Musiala (72. Gravenberch), Mané (76. Tel) – Choupo-Moting.
    Náhradníci: Schenk – Stanišić.

    Trenér: Julian Nagelsmann

    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Fernandes (67. Bell), Hack, Caci – Widmer (C), Stach (62. Barkok), Barreiro, I Če-song (62. Fulgini), Martín – Burkardt (62. Ingvartsen), Onisiwo (76. Burgzorg).
    Náhradníci: Dahmen – Tauer, Shabani, Bobzien.

    Trenér: Bo Svensson

    Rozhodčí: Zwayer – Achmüller, Gorniak

    Diváci: 75 000
    thejrc.org