Chomutov – Č. Budějovice 2:3 (kon.) | Písek – Slavia 4:3 (2:0 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
HC Motor České Budějovice
Neděle 30.10.2022, 12:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Liga juniorů • 13. kolo
Partner:
    56:00 Jan VOSTIŇÁK - 2:3
     
    56:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Už je to zase úplně jinak. Nahození od modré čáry sklepl šikovně před Kalistou JAN VOSTIŇÁK a svou druhou brankou v utkání tak posílá svůj tým na kontaktní branku – 2:3. Asistence: Jaroslav Sýkora.
    55:26 Adam TUREK - 1:3
     
    55:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    O chvíli později ale přichází další rána v podobě třetího gólu hostů a ti mají zpět svůj dvoubrankový náskok. ADAM TUREK měl před sebou na pravé straně odkrytou klec, kterou poté v pokleku trefil – 1:3. Asistence: Matyáš Humeník a David Putz.
    54:10 Jan VOSTIŇÁK - 1:2
     
    54:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    A o chvilku později se to opravdu povedlo a domácí jsou zpět ve hře o body. Od zadního mantinelu si na pravou stranu sjel JAN VOSTIŇÁK a svižnou ranou pověsil kotouč pod víko hostující klece – 1:2. Asistence: Radim Ibl a Jan Rindoš.
    38:14 Matěj GAJDOLÍN - 0:2
     
    38:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A ve vlastním oslabení udeřili hosté, kteří jdou v závěru druhé třetiny do dvoubrankového náskoku. Od zadního mantinelu poslal kotouč do prostoru mezi kruhy Adam Turek, tam si poté sjel MATĚJ GAJDOLÍN a tvrdou ránou nedal Štěpánu Sukovi sebemenší šanci – 0:2. Asistence: Adam Turek a David Putz.
    10:47 Adam TUREK - 0:1
     
    10:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Rychlá akce hostů a ti jdou do vedení. Otevírají tak tedy účet dnešního zápasu. Do jízdy dostal puk ADAM TUREK, který si nabruslil do prostoru mezi kruhy a táhlou střelou pak propálil vše, co mu stálo v cestě – 0:1. Asistence: Tomáš Březina a David Putz.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 55. Vostiňák (Ibl, Rindoš), 56. Vostiňák (Sýkora) – 11. Turek (Březina, Putz), 39. Gajdolín (Turek, Putz), 56. Turek (Humeník, Putz)


    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Žižka, Hynek (A), Sýkora, Svoboda, Ibl, Filip – Bár, Pospíšil, Starý – Mišovic, Šugár, Kincl – Černý, Klobouček, Vostiňák (C) – Príhoda (A), Rindoš, Vondrášek
    Trenér: Petr Jíra

    HC Motor České Budějovice: Kalista (Schacherl) – Schuppler, Březina (C), Placek, Gřegořek, Gajdolín – Turek, Kotous, Vavřík – Kříž, Hála, Petrásek – Putz, Pitel, Sochor – Humeník
    Trenér: Jan Trummer

    Rozhodčí: Kryštof Ovsík — Jakub Stacho, Jakub Teršíp

    Diváci: 80
    bahis siteleri