Washington – Arizona 2:3 (kon.) | Toronto – Boston 2:1 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:3 (kon.)
Ottawa – Philadelphia 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Seattle 2:3 (kon.) | Montreal – Vegas 4:6 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (0:1 po s.n.) | Calgary – New Jersey 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 4:5 (2:3 po s.n.)
Los Angeles – Florida 5:4 (kon.) | NY Rangers – Detroit 2:3 (po pr.) | Carolina – Toronto 1:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
Buffalo Sabres
Neděle 06.11.2022, 00:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Nikita KUČEROV - 5:3
     
    59:02
    Tampa právě vstřelila branku! NIKITA KUČEROV definitivně rozhoduje o vítězství Tampy v tomto zápase! Dostal kotouč od Pointa na modré, stáhl si ho kousek dál, dlouho si chystal ránu a nakonec se prosadil střelou do odkryté svatyně Buffala. Asistence: Brayden Point.
    55:05 Nick PERBIX - 4:3
     
    55:05
    Tampa právě vstřelila branku! Tampa znovu přetáčí vedení na svou stranu! Pěkná kombinace vyústila střelou NICKA PERBIXE z mezikruží, který se trefil k pravé tyči a zaznamenal tak svůj vůbec první gól v NHL. Asistence: Nikita Kučerov a Brandon Hagel.
    47:40 Brandon HAGEL - 3:3
     
    47:40
    Tampa právě vstřelila branku! Úplně opačná situace! Po velkém tlaku Buffala skóruje nyní Tampa! Kučerov přejel branku, ale vrátil kotouč před ní na BRANDONA HAGELA. Ten měl štěstí, protože se netrefil do kotouče při první ráně, a následně mohl zavěsit nad brankáře na ledu. Asistence: Nikita Kučerov.
    44:25 Jeff SKINNER - 2:3
     
    44:25
    Buffalo právě vstřelilo branku! Naprosto nečekaně se vedení ujímá Buffalo, které bylo celou tuto třetinu pod obrovským tlakem! JEFF SKINNER ale dostal moc dobrý pas n pravé tyči, popojel si kolem Elliotta, který vyjel z branky asi o půl metr, a zavezl kotouč do svatyně kolem něj. Asistence: Alex Tuch.
    28:34 Casey MITTELSTADT - 2:2
     
    28:34
    Buffalo právě vstřelilo branku! Z přesilovky je znovu srovnáno! CASEY MITTELSTADT krásnou tečí usměrnil dělovku Oerna Powrta. Asistence: Owen Power a Kyle Okposo.
    25:05 Brayden POINT - 2:1
     
    25:05
    Tampa právě vstřelila branku! Bolts využívají přesilovou hru! BRAYDEN POINT najel pásma a kotouč předal doleva Stamkosovi. Ten přehodil krásnou přihrávkou kotouč zpět a Point ho jen přiklepl do branky. Asistence: Steven Stamkos a Nikita Kučerov.
    16:24 Zemgus GIRGENSONS - 1:1
     
    16:24
    Buffalo právě vstřelilo branku! Sabres snižují chvíli po vypršení jejich přesilové hry! EMGUS GIRGENSONS zaznamenal kotouč před brankou, který tam poslal Power. Hlavně ale chyboval Fleury, který ho mohl uklidit, ale místo toho ho netrefil. Girgensons ho už pak jen uklidil za Elliotta. Asistence: Owen Power a Tage Thompson.
    07:07 Nick PAUL - 1:0
     
    07:07
    Tampa právě vstřelila branku! Blesky se dostávají do vedení! Hedman od bočního mantinelu posunul kotouč na NICKA PAULA, který dokázal hezkou střelou Comrieho překonat. Asistence: Victor Hedman a Brandon Hagel.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 8. Paul (Hedman, Hagel), 26. Point (Stamkos, Kučerov), 48. Hagel (Kučerov), 56. Perbix (Kučerov, Hagel), 60. Kučerov (Point) – 17. Girgensons (Power, Ta. Thompson), 29. Mittelstadt (Power, Okposo), 45. J. Skinner (Tuch)


    Tampa Bay Lightning: Elliott (Vasilevskij) – Černák, Hedman (A), Perbix, Sergačjov, Foote, Cole – Kučerov, Point, Hagel – Stamkos (C), Paul, Killorn – Colton, Naměstnikov, Koepke – Perry (A), Bellemare, Maroon.
    Trenér: J. Cooper

    Buffalo Sabres: Comrie (Cra. Anderson) – Dahlin (A), Bryson, Power, Clague, Fitzgerald, Pilut – Tuch, Ta. Thompson, J. Skinner – Peterka, Cozens, Quinn – Olofsson, Mittelstadt, Asplund – Okposo (C), Krebs, Girgensons (A).
    Trenér: D. Granato

    Rozhodčí: W. McCauley, J. Hebert
    bahis siteleri