Žilina – Slovan Bratislava 4:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
4:1 (3:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Neděle 06.11.2022, 17:30 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Slovan dal gól!
    Slovan predviedol rýchlu akciu na jeden dotyk, Pauschek prihral zo strany voľnému Čavričovi do stredu šestnástky, ten dával z prvej, nastrelil ANDREIA STOJCHEVSKIHO, ktorý si strieľa vlastný gól.
     
    81
    Žilina dala gól!
    Žiline vyšiel rýchly protiútok, Jambor posunul loptu napravo ADRIÁNOVI KAPRÁLIKOVI, ktorý si zasekol brániaceho hráča a prudkou strelou k bližšej žrdi prepálil Chovana. One man show v podaní Kaprálika a 4:0 pre Žilinu.
     
    35
    Žilina dala gól!
    Hattrick ADRIÁNA KAPRÁLIKA! Zbavil sa Lovata, vnikol do pokutového územia, síce mal proti sebe hráča, no to mu nevadilo a zakončil prudko na bližšiu žrď. Chovan po tretíkrát vyťahuje loptu zo svojej brány.
     
    21
    Žilina dala gól!
    Žilinčania sa jednoduchou kombináciou na jeden dotyk na pravom krídle dostali do výhodnej pozície, Rusnák prihral do pokutového územia ADRIÁNOVI KAPRÁLIKOVI, ktorý z prvej zakončil do pravej časti brány.
     
    6
    Žilina dala gól!
    Veľmi rýchly gól Žiliny, ktorá sa ujíma vedenia po kombinácii po rohovom kope. Prvú strelu Slovanisti zblokovali, no odrazená lopta sa dostala k ADRIÁNOVI KAPRÁLIKOVI, ktorý nebol pod tlakom a spoza šestnástky vystrelil do ľavej žrde, odkiaľ sa lopta odrazila do brány.

    Daniela Mesíková

    Branky: 6. Kaprálik, 21. Kaprálik (Rusnák), 35. Kaprálik, 81. Kaprálik (Jambor) – 88. Stojchevski (vla.)

    Karty:   45. Nemčík (ZIL) – 23. Pauschek (SBA), 37. Kankava (SBA), 67. E. Ramírez (SBA)


    MŠK Žilina: Ľ. Belko – Leitner, Stojchevski, Nemčík (C) – Rusnák, Myslovič (82. Gidi), Iľko (82. Sauer), Bari – Kaprálik (89. Galčík), Ďuriš – Jambor (89. Jibril).
    Náhradníci: Belaník, Volešák – Anang, Kopas, Kopásek.

    ŠK Slovan Bratislava: Chovan – Pauschek, Kašia, Morlacchi, Lovat (46. Čavrić) – Kankava, Kucka (76. Hrnčár) – Zmrhal, Mustafič (46. E. Ramírez), Weiss (C) (82. Šaponjić) – Green (46. Čakvetadze).
    Náhradníci: Hrdina – Abena, Agbo, Voet.

    Rozhodčí: Ziemba – Poláček, Jekkel

    Diváci: 3 116
    bahis siteleri