Hr. Králové B – Brozany 2:1 (kon.) | Teplice B – Chlumec n/C 1:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové B
2:1 (2:0)
SK Sokol Brozany
Neděle 06.11.2022, 10:15 • SA Slavia HK • Česká fotbalová liga (B) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    50
    Brozany právě vstřelily branku! Po standardní situaci se míč odrazil před vápno, kde se nejrychleji zorientoval DAVID SCHETTL a pohotovou střelou k tyči snižuje na 1:2!
     
    45+2
    Tým Hr. Králové B právě vstřelil branku! Domácí z ničeho nic přidávají druhou branku! Skvělou práci odvedl Kosař, který vybojoval míč a připravil skvělou přihrávku pro LUKÁŠE HÁJKA, který se ocitl za obranou Brozan a střelou k levé tyči překonal Havránka podruhé.
     
    17
    Tým Hr. Králové B právě vstřelil branku! Domácí se dostávají do vedení. Na pravé straně dobře zakombinoval Mahr s Kosařem, druhý jmenovaný poté dal míč pod sebe na DAVIDA DOLEŽALA, který se nemýlil.

    Jiří Zabilanský

    Branky: 17. Doležal, 45+2. Hájek – 50. Schettl

    Karty:   17. Doležal (HKB), 45. Hodač (HKB), 48. Holovatskiy (HKB) – 17. Krátký (BRO), 19. Šup (BRO), 45+2. Miškovič (BRO)


    FC Hradec Králové B: Bajza – Baloun, Hypšman (70. Šípek), Mahr, Kadrmas , Hodač, Hlaváč, Kosař, Holovatskyi, Doležal, Hájek
    Náhradníci: Schmoranz, Šípek, Houdek, Zengler, Březák, Boniš, Hrnčíř

    Trenér: Čvančara

    SK Sokol Brozany: Havránek – Soungole, Hasil, Schettl, Hruštinec, Krátký, Miskovič (78. Kasse), Strada, Bechyně, Šup, Jindráček
    Náhradníci: Kasse, Sláma, Čížek, Němec

    Trenér: Němec

    Rozhodčí: Vít – Jansa, Klír

    Diváci: 120
    bahis siteleri