Česko U19 – Švédsko U20 1:5 (kon.)
konec
Česko U19
1:5 (1:0, 0:4, 0:1)
Švédsko U20
Středa 09.11.2022, 18:00 • RT TORAX ARENA, Ostrava • Turnaj pěti (U20)
Partner:
     
    58:17
    Vyloučení v týmu Česko U19:
    Šimon Němec – 2 min., držení.
     
    57:40
    Boje za brankou vyhrávají Švédové. Sjöberg posílá puk mezi kruhy, kde je na střelu připraven Stjernborg. Vopravil kryje betony.
     
    52:14
    Vyloučení v týmu Česko U19:
    Chvátal – 2 min., držení.
     
    49:33
    Vyloučení v týmu Česko U19:
    Šimon Němec – 2 min., vysoká hůl.
     
    48:22
    Norénova střela zasahuje gólmanovu masku. Hra ovšem pokračuje a tak má možnost střílet z levé strany (pravé křídlo) Dower Nilsson.
     
    42:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    No a vyhraná bule dostává Švédy do luxusního vedení, když ALBERT SJÖBERG napálil kotouč nad ledem k druhé tyči. Asistence: Anton Olsson.
     
    36:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Born bleskově nahrál na střed hřiště, kde stál FABIAN WAGNER, jenž napálil okamžitě puk na bránu. Vopravil si na puk sáhl lapačkou, ale přes hranu mu přeletěl za brankovou čáru. Asistence: Isac Born.
     
    30:35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Do konce přesilovky zbývalo osm vteřin, když tlak v brankovišti a četné dorážky ukončil OSKAR PETTERSON. Volný odražený puk dopravil do odkryté poloviny brány, když Vopravil ležel v brankovišti na břiše a snažil se kotouč uzmout a schovat pod sebe. Nepovedlo se! Asistence: Milton Oscarson a Liam Dower Nilsson.
     
    28:43
    Vyloučení v týmu Česko U19:
    Polák – 2 min., podrážení.
     
    27:41
    I na druhé straně se udála nebezpečná akce! Šimon Němec se dostal za obranu, sjel si na střed hřiště a zakončil dělovkou přímo do gólmana.
     
    27:08
    Hodně důležitý zákrok předvedl Vopravil při střele Dower Nilssona. Puk sice neměl v moci, ale i dorážky Oscarsona a Borna dokázal vykrýt a puk v leže schovat pod sebe. Následně se ještě udála šarvátka.
     
    23:57
    Vyloučení v týmu Švédsko U20:
    Elias Petterson – 2 min., držení.
     
    21:51
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    FABIAN WAGNER se zřejmě inspiroval Virtouchem, protože otáčí stav utkání stejně dosaženým gólem. Střela z levého křídla pod horní tyč kolem pravého ramene brankáře.
     
    20:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Asplund zachytil puk na modré, vyjel si skoro do rohu a nahrál mezi kruhy LUDWIGU PERSSONOVI, který poslal puk bez přípravy na bránu. Asistence: Oskar Asplund.
     
    19:56
    Česko U19 právě vstřelilo branku!
    Po získání puku Češi rychle přenáší hru na druhou stranu o střela od střídačky Švédů v podání kapitána MICHALA VITOUCHA končí nad pravým gólmanovým ramenem. Puk vymetl pavučiny pod horní tyčí a vypadnul na druhé straně brány do hřiště. Asistence: Alexandr Remeš.
     
    18:40
    Tůma najíždí do pásma ve chvíli, kdy puk míří mezi kruhy zpoza brány. Střela končí na betonech a rychle zformovaná švédská obrana odváží puk do levého rohu.
     
    17:56
    Po neúspěšné útočné misi se k odraženému kotouči dostal Jonáš Jungwirth a na levém křídle se dostal do samostatného úniku. Kličkou vyprovokoval gólmana k pohybu, aby rychle zabrzdil a jednoruč zakončil do odkrytého prostoru. To mu ale Lindbom přečetl a včas nastavil levý beton.
     
    14:35
    Dělovka Vovsíka končí na pravém betonu a dorážka Jungwirtha je vytěsněna do levého rohu.
     
    09:42
    Lindsbom musel hodně důrazně držet pozici na levé tyči, když se u ní ocitnul kotouč po střele Remeše. Vitouch byl u brankoviště a snažil se dorážet volný puk. Nakonec se dostal za bránu, kde dál domácí borci bojovali o jeho držení a stříleli i zpoza brány s možností odrazu od betonů.
     
    09:30
    Vyloučení v týmu Švédsko U20:
    Asplund – 2 min., nedovolené bránění.
     
    05:00
    Vyloučení v týmu Švédsko U20:
    Sjöholm – 2 min., držení.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 20. Vitouch (Remeš) – 21. Persson (Asplund), 22. Wagner, 31. Oskar Petterson (Oscarson, Dower Nilsson), 37. Wagner (Born), 43. Sjöberg (Olsson)


    Česko U19: Vopravil (Irgl) – Krajčík, Chvátal, Vovsík, F. Němec, Burian, Tůma, Houdek, Š. Němec – Remeš, Vitouch, Ramik – Jungwirth, Jobánek, Skuhrovec – Soukup, Svoboda, Polák – Hrabík, Přibyl, Strnad
    Trenér: Pavel Geffert

    Švédsko U20: Lindbom (Blomquist) – Asplund, Sjöholm, Odelius, Olsson, E. Petterson, Norén, Jansson – Persson, Stjenrnborg, Sjöberg – Robertsson, Oscarson, O. Petterson – Born, Wagner, Dower Nilsson – Öhgren, Lekkerimäki
    Trenér: Magnus Hávelid

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Hanzlík, Rožánek
    bahis siteleri