Finsko – Japonsko 4:0 (kon.)
konec
Finsko
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Japonsko
Středa 09.11.2022, 17:00 • Teplice, Sport Aréna Teplice - Zimák • Turnaj tří (ženy U18)
Partner:
     
    53:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Trvalo to přesně 60 vteřin a o vítězi je nejspíš rozhodnuto! SINNA VARJONEN poslala nahození na Takenakaovou ve správný čas. Před japonskou gólmankou projížděla dvojice hráček a puk tak čistě zaplaval až k pravé tyči. 4:0. Asistence: Sara Suhonen a Eveliina Kitula.
     
    52:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Trpělivost se vyplácí! Rychlá Aina Palosaariová zavezla kotouč po levé straně kluziště až do rohu, odkud poslala pas před branku na TILLI KERÄNENOVOU, která jemnou tečí usměrnila kotouč k bližší tyči. 3:0. Asistence: Aino Palosaari.
     
    43:05
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    Ayana Homma – 2 min., hákování.
     
    37:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita! Velmi nenápadné nahození SINNY VARJONENOVÉ skončilo až za zády Takenakaové, která měla přes několik clonících hráček naprosto zakrytý výhled. 2:0. Asistence: Tilli Keränen a Pauliina Salonen.
     
    35:50
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    Natsuki Okumura – 2 min., hákování.
     
    33:37
    Do úniku dvě na jednu se dostaly Japonky, které také dokázaly svou protihráčku obehrát, ale Saarinenová předvedla proti bekhendu Tadaové z bezprostřední blízkosti sebejistý zákrok levým betonem.
     
    26:42
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Heidi Kokora – 2 min., krosček.
     
    26:34
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky se ve vlastním oslabení dostávají do vedení! Kotouč se v útočném pásmu šťastně odrazil k TILLI KERÄNENOVÉ, která střelou z první propálila Takenakaovou mezi betony. 1:0. Asistence: Julia Schalin.
     
    25:25
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Sofia Kari – 2 min., nedovolené bránění.
     
    21:37
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Tuuli Tallinen – 2 min., sekání.
     
    13:48
    Skvěle se přes bránící Finku ve středním pásmu prosmýkla Matsumotová, která svůj únik zakončila nebezpečnou ranou zápěstím na lapačku. Ještě se v pádu snažila zasáhnout následně odražený puk, ale celou situaci vyřešila finská defenziva.
     
    07:48
    Vysoko vyjetá Takenakaová si myslela, že má puk pod betony, jenže ten zůstal ležet vedle ní. Nakonec se ve zmatku nejlépe zorientovaly obránkyně v černém.
     
    06:12
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    Sarasa Kishibe – 2 min., hákování.

    Štěpán Navrátil

    Branky a nahrávky: 27. Keränen (Schalin), 38. Varjonen (Keränen, Salonen), 53. Keränen (Palosaari), 54. Varjonen (Suhonen, Kitula)


    Finsko: Saarinen (Kuja-Hakola) – Berg, Varjonen, Ojala, Krook, Tallinen, Kanerva – Tammela, Siekkinen, Schalin, Salonen (A), Keränen (C), Kitula, Suhonen, Korhonen, Lehmus (A), Kari, Kokora, Palosaari, Lappalainen, Hakala
    Trenér: Kuisma Mira

    Japonsko: Takenaka (Iwashita) – Sato (C), Kishibe, Terauchi, Chujo, Hashinaga, Okumura, Tada R. – Matsumoto (A), Sawada, Odermatt, Ito, Tanabe, Tada I. (A), Umemori, Fukuyama, Numabe, Homma, Gotoh
    Trenér: Kasahara Yujiro

    Rozhodčí: Svobodová – Hájková, Bublová
    bahis siteleri