USA – Česko 6:1 (kon.)
konec
USA
6:1 (0:0, 4:1, 2:0)
Česko
Středa 09.11.2022, 01:00 • USA Hockey Arena, Plymouth • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    58:35
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak to byla paráda! AUSTIN BURNEVIK ukázal dokonalé krytí puku, když nabruslil podél kruhu až před Dybala. Ten neměl ideální postavení u své tyče. Toho americký snajpr využil, když brankáře nachytal ranou nad rameno u jeho bližší tyče. Asistence: Alex Weiermair.
     
    51:21
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Páty gól v české síti. KAI JANVIRIYA vystřelil z hranice kruhů přes klubko hráčů a Dybal zřejmě neměl ideální výhled. Český brankář jeho pokus zasáhl nešťastně vyrážečkou, od které ho kotouč přeskočil a skončil za brankovou čarou –⁠ 5:1. Asistence: Austin Burnevik, Alex Weiermair.
     
    36:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace českého týmu končí gólem! Pětice Čechů za pomoci rychlých přihrávek přešla do útočného pásma, kde Hradec z kruhu nabil do pozice slotu pro SAMUELA FIALU. Český útočník nedal Augustinovi šanci, když zakončil do horních pater jeho klece. Asistence: Vojtěch Hradec, Jakub Štancl.
     
    29:51
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Další gól v české síti! Znovu Američané ukázali skvělý přehled. Tentokráte Fortescue našel přihrávkou z vlastního pásma WILLA SMITHA. Ten postupoval sám na Dybala od pravého mantinelu a překonal ho střelou na bližší tyč. Asistence: Drew Fortescue.
     
    29:22
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    ARAM MINNETIEN přidává po asistenci také gól, když využil parádní přihrávky Votea přes osu a z levého křídla překonal přesunujícího se Dybala střelou mezi betony. Asistence: Will Vote.
     
    25:50
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Spojené státy se prosazují v oslabení! Leonard u hrazení odebral kotouč jednomu z Čechů a přesnou přihrávkou našel OLIVERA MOORA, jenž ujel sám na Dybala. Americký forvard se s ničím nepáral a trefil přesně nad vyrážečku –⁠ 2:0. Asistence: Ryan Leonard.
     
    20:40
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Třetí přesilovku už Američané proměňují! Krátce po vhazování se puk dostal k RYANU FINOVI, jenž využil dobré clony před Dybalem a překonal českého gólmana střelou z pravého kruhu na vzdálenější tyč. Asistence: Aram Minnetian, Oliver Moore.

    Petr Koval

    Branky a nahrávky: 21. Fine (Minnetian, Moore), 26. Moore (Leonard), 30. Minnetian (Vote), 30. Smith (Fortescue), 52. Janviriya (Burnevik, Weiermair), 59. Burnevik (Weiermair) – 37. Fiala (Hradec, Štancl)


    USA: Augustine (od 52. Musser) –⁠ Cleveland, Fischer, Schulz, Minnetian, Fortescue, Janviriya, Buium, Smith, Perreault, Leonard, Fine, Moore, Nelson, Cerrato, Hendrickson, Slaggert, Burnevik, Vote, Guzzo, Weirmair
    Trenér: Dan Muse

    Česko: Dybal (Kavan) –⁠ Svoboda, Kočí, Ročák, Eich, Kubíček, Dominik Badinka –⁠ Holinka, Pospíšil, Csabi, Váňa, Fiala, Pérez, Adámek, Vehovský, Pavelec, Hradec, Štancl, Heš, Daniel Badinka
    Trenér: Jakub Petr
    bahis siteleri