Ottawa – NY Islanders 2:4 (kon.) | Calgary – Los Angeles 6:5 (kon.) | Chicago – Carolina 0:3 (kon.)
Colorado – St. Louis 2:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
St. Louis Blues
Úterý 15.11.2022, 03:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:02 Artturi LEHKONEN - 2:3
     
    43:02
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche se rychle vrací do zápasu. Rantanen vyslal do útočného pásma ARTTURIHO LEHKONENA, který dokázal střelou z levého kruhu prostřelit brankáře St. Louis. Asistence: Mikko Rantanen a Cale Makar.
    40:13 Jordan KYROU - 1:3
     
    40:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Začátek třetiny jako hrom a Blues dělají velký krok k tomu, aby dneska vyhráli. Na pravý kruh si najel JORDAN KYROU, kam dostal pas od Thomase, následně se vybruslil před branku a překonal Georgijeva. Asistence: Robert Thomas a Pavel Bučněvič.
    38:59 Brandon SAAD - 1:2
     
    38:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Aréna utichla, Blues se dostávají do vedení po velmi překvapivé brance. BRANDON SAAD téměř z rohu nahodil puk na branku, ten byl tečován jedním z beků a nakonec propadl k bližší tyčce. Hodně smolný okamžik pro Colorado. Asistence: Ryan O'Reilly a Colton Parayko.
    33:49 Robert THOMAS - 1:1
     
    33:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přichází rychlé vyrovnání! Do brejkové situace se dostal ROBERT THOMAS a přesnou střelou pod břevno se nemýlil. Kvalitní hokej nám konečně přináší i góly! Asistence: Pavel Bučněvič a Vladimir Tarasenko.
    31:29 Mikko RANTANEN - 1:0
     
    31:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nyní se už domácí radují z vedoucí branky. MacKinnon zavezl puk do útočného pásma, kde ho na pravém kruhu dal za sebe. Tam si ho přebral MIKKO RANTANEN a střelou zápěstím se trefil naprosto parádně, Binnington neměl velkou šanci zasáhnout. Asistence: Nathan MacKinnon a Cale Makar.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 32. Rantanen (MacKinnon, Makar), 44. Lehkonen (Rantanen, Makar) – 34. Thomas (Bučněvič, Tarasenko), 39. Saad (O'Reilly, Parayko), 41. Kyrou (Thomas, Bučněvič)


    Colorado Avalanche: Georgijev (Francouz) – Makar, D. Toews, Manson, E. Johnson, Englund – Rantanen (A), MacKinnon (A), Lehkonen – Kaut, Rodrigues, Newhook – L. O'Connor, Compher, Cogliano – Ranta, Megna, Hunt – MacDonald.
    Trenér: Jared Bednar

    St. Louis Blues: Binnington (Greiss) – Parayko (A), Leddy, Faulk, Krug, Mikkola, Rosén – Tarasenko (A), Thomas, Bučněvič – Leivo, O'Reilly (C), Saad – Kyrou, B. Schenn (A), Barbašev – T. Pitlick, Acciari, Alexandrov.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Rank, Kozari – Brisebois, Apperson

    Diváci: 18 104
    thejrc.org