Tampa – Dallas 5:4 (po pr.) | Montreal – New Jersey 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 2:5 (kon.)
Buffalo – Vancouver 4:5 (kon.) | Florida – Washington 5:2 (kon.) | Columbus – Philadelphia 5:4 (po pr.)
Nashville – Minnesota 2:1 (kon.) | Anaheim – Detroit 3:2 (po pr.) | Vegas – San Jose 2:5 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
5:4 (1:1, 2:2, 1:1 - 1:0)
Dallas Stars
Středa 16.11.2022, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:43 Alex KILLORN - 5:4
     
    63:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nájezdy se v Amalie Areně jezdit nebudou! ALEX KILLORN s pomocí Sergačjova a Stamkose překonal střední pásmo. V tom útočném si před Heiskanenem udělal drobnou stahovačku a zleva krásně zavěsil na vzdálenější tyč. Asistence: Michal Sergačjov, Steven Stamkos.
    55:18 Radek FAKSA - 4:4
     
    55:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Michal Sergačjov selhal při základní útoku. Nechal puk za sebou, na což reagoval RADEK FAKSA a z mezikruží dal svůj první gól v sezoně. Tampa celkově inkasovala ve vlastní přesilovce už popáté, což je stejné číslo jako za celý předchozí ročník. Bez asistence.
    43:55 Ian COLE - 4:3
     
    43:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts potřetí vedou! Oettinger neudržel dělovku Hedmana a Paul přikopl puk na IANA COLEA. Vysunutý obránce ukázal rychlé ruce a dovezl puk za brankovou čáru. Oettinger už dávno předtím ležel na břiše. Asistence: Nick Paul, Alex Killorn.
    34:23 Steven STAMKOS - 3:3
     
    34:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    Třetí inkasovaný gól Stars a potřetí z prostoru mezi kruhy! Miller se nestihl vrátit zpoza branky za STEVENEM STAMKOSEM, který bezchybně odklonil střílenou přihrávku Colea do protipohybu Oettingera. Asistence: Ian Cole, Alex Killorn.
    29:57 Jason ROBERTSON - 2:3
     
    29:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Joe Pavelski si nabruslil na osu. Ve změti domácích dresů se štěstím přistrčil puk k JASONU ROBERTSONOVI a ten ho bez přípravy nechytatelně nasměroval k tyči. Asistence: Joe Pavelski, Miro Heiskanen.
    28:02 Joe PAVELSKI - 2:2
     
    28:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Druhý přesilovkový zásah Texasanů! Elliott měl čistý výhled na dalekonosnou ránu Heiskanena. Puk vyrazil k hokejce Hedmana, odkud ho vysloveně ukradl veterán JOE PAVELSKI a zasunul ho do sítě. Asistence: Miro Heiskanen, Jamie Benn.
    24:47 Nick PAUL - 2:1
     
    24:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Perry od zadního mantinelu distribuoval kotouč na NICKA PAULA, jenž si odmítl hokejku Hintze a střelou zblízka využil přesilovku Lightning. Dallas opět doplatil na malý důraz v mezikruží. Asistence: Corey Perry, Ross Colton.
    14:45 Mason MARCHMENT - 1:1
     
    14:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars v přesilovce vyrovnávají na 1:1. MASON MARCHMENT zaparkoval před brankovištěm a drobnou tečí pomohl do branky Robertsonově střele zpoza levého kruhu. Asistence: Jason Robertson, Roope Hintz.
    01:20 Ross COLTON - 1:0
     
    01:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přes Dellandreau a Lindellem se ke střele z mezikruží protlačil Naměstnikov. Toho Oettinger betonem ještě vychytal, ale tím nechal vesměs prázdnou branku dorážejícímu ROSSU COLTONOVI. Asistence: Vladislav Naměstnikov, Philippe Myers.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Colton (Naměstnikov, P. Myers), 25. Paul (Perry, Colton), 35. Stamkos (Cole, Killorn), 44. Cole (Paul, Killorn), 64. Killorn (Sergačjov, Stamkos) – 15. Marchment (J. Robertson, Hintz), 29. Pavelski (Heiskanen, Ja. Benn), 30. J. Robertson (Pavelski, Heiskanen), 56. Faksa


    Tampa Bay Lightning: Elliott (Vasilevskij) – Cole, Hedman (A), Perbix, Sergačjov, P. Myers, H. Fleury – Kučerov (A), Point, Hagel – Killorn, Paul, Stamkos (C) – Perry, Naměstnikov, Colton – Koepke, Bellemare, Maroon.
    Trenér: Jon Cooper

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – C. Miller, Heiskanen (A), Lundkvist, R. Suter, Hakanpää, Lindell – Pavelski (A), Hintz, J. Robertson – Blümel, Seguin, Marchment – Dellandrea, W. Johnston, Ja. Benn (C) – Glendening, Faksa, Kiviranta.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Nicholson, Pollock – Galloway, Suchánek

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri