Tampa – Boston 3:5 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:5 (kon.) | New Jersey – Edmonton 5:2 (kon.)
Winnipeg – Carolina 4:3 (po pr.) | Toronto – NY Islanders 2:3 (po pr.) | St. Louis – Anaheim 3:1 (kon.)
Nashville – Arizona 4:3 (4:3 po s.n.) | Dallas – Colorado 2:3 (0:1 po s.n.) | San Jose – Ottawa 5:1 (kon.)
Vancouver – Vegas 4:5 (kon.)
po prodl.
Winnipeg Jets
4:3 (1:0, 1:0, 1:3 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Úterý 22.11.2022, 01:30 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:10 Josh MORRISSEY - 4:3
     
    62:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí, kteří v závěru řádné hrací doby promarnili třígólový náskok, přeci jen vítězí! Pierre-Luc Dubois si vzal puk za vlastní brankou a dlouhým pasem vysunul obránce JOSHE MORRISSEYHO, kterého Hurikáni nechali za svými zády. Zadák Jets se tak dostal do samostatného úniku a v nezvyklé pozici nezaváhal. Vyřešil to přesnou ranou k levé tyčce z pohledu brankáře Kočetkova – 4:3. Asistence: Pierre-Luc Dubois.
    59:21 Martin NEČAS - 3:3
     
    59:21
    Carolina právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné! Hosté se potřetí prosazují při hře bez gólmana a srovnávají z 0:3 na 3:3. Od modré čáry nahodil puk na branku MARTIN NEČAS a ten zapadl za Rittichova záda. Výbornou práci odvedl Stefan Noesen, přes jehož clonu český brankář neviděl. Asistence: Seth Jarvis a Sebastian Aho .
    56:52 Andrej SVEČNIKOV - 3:2
     
    56:52
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak závěr bude ještě hodně zajímavý! Hosté se podruhé prosazují ve hře bez gólmana. Od modré střílel Brent Burns a ANDREJ SVEČNIKOV puk pohotově tečoval mimo Rittichův dosah – 3:2. Asistence: Brent Burns a Sebastian Aho.
    55:12 Jaccob SLAVIN - 3:1
     
    55:12
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hostům se brzké odvolání gólmana vyplatilo! Od modré čáry vypálil JACCOB SLAVIN a puk zapadl až za záda Ritticha, který nic neviděl přes clonícího Jarvise – 3:1. Asistence: Andrej Svečnikov a Sebastian Aho.
    43:56 Josh MORRISSEY - 3:0
     
    43:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o tři góly! Blake Wheeler předal puk na osu JOSHOVI MORRISSEYMU, který měl před sebou otevřený prostor. Dobruslil tak až mezi kruhy a v situaci, kdy mohl i vracet Wheelerovi, volil střelu zápěstím. Udělal dobře. Trefil totiž mezírku mezi tělem a levou rukou brankáře Kočetkova – 3:0. Asistence: Blake Wheeler a Pierre-Luc Dubois.
    26:44 Michael EYSSIMONT - 2:0
     
    26:44
    Na začátku všeho stála ztráta Andreje Svečnikova. David Gustafsson se tak dostal do samostatného úniku. Kočetkov jej ještě vychytal, odražený kotouč si však našel MICHAEL EYSSIMONT, který situaci výborně dobruslil a z pravého kruhu zamířil do odkryté klece. Mladý útočník Jets se raduje z premiérové trefy v NHL – 2:0. Asistence: David Gustafsson a Jensen Harkins.
    18:34 Pierre-Luc DUBOIS - 1:0
     
    18:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáči jdou do vedení! Hosté se drželi v útočném pásmu, ovšem mezi kruhy vybojoval puk mladý útočník domácích Cole Perfetti. Blake Wheeler následně poslal přesným pasem do úniku PIERRA-LUCA DUBOISE, který situaci tváří v tvář Kočetkovovi vyřešil přesnou střelou k pravé tyčce branky Canes. Asistence: Blake Wheeler a Cole Perfetti.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 19. Dubois (Wheeler, Perfetti), 27. Eyssimont (D. Gustafsson, Harkins), 44. Morrissey (Wheeler, Dubois), 63. Morrissey (Dubois) – 56. Slavin (A. Svečnikov, Aho), 57. A. Svečnikov (Burns, Aho), 60. Nečas (Jarvis, Aho)


    Winnipeg Jets: Rittich (Hellebuyck) – Pionk, Morrissey (A), Schmidt, Dillon, Heinola, Samberg – Gagner, Scheifele (A), Connor – Wheeler, Dubois, Perfetti – Mäenalanen, Lowry (A), Jonsson Fjällby – Harkins, D. Gustafsson, Eyssimont.
    Trenér: Rick Bowness

    Carolina Hurricanes: Kočetkov (Raanta) – Burns, Slavin (A), Pesce, Skjei, Chatfield, de Haan – Nečas, Aho (A), Noesen – Jarvis, Kotkaniemi, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Martinook – Stepan, Stastny, Drury.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: O'Donnell, Pochmara – Smith, Nansen
    bahis siteleri