Mountfield HK – Färjestad cz 4:2 (po pr.) | Tappara – Davos 2:2 (kon.) | Luleå – Wolfsburg 1:1 (kon.)
Rögle BK – Salzburg 5:1 (kon.) | Straubing – Frölunda 2:3 (kon.) | Fribourg – Jukurit 1:2 (po pr.)
Zürich – Skellefteå 1:4 (kon.)
konec
ZSC Lions
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
Skellefteå AIK
Úterý 22.11.2022, 19:45 • Kunsteisbahn im Chreis • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:43 HUGG - 1:4
     
    58:43
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto. RICKARD HUGG se vydal za kotoučem do útočného pásma a od levého mantinelu jej poslal do opuštěné domácí svatyně.
    Bez asistence.
    37:15 Lindholm P. - 1:3
     
    37:15
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Hodně smolný moment pro domácí celek, který inkasuje potřetí v početní nevýhodě. Přihrávku Maxe Lindholma chtěl odehrát do bezpečí Lehtonen, jenže kotouč se od jeho čepele odrazil před zcela prázdnou bránu, kde číhal volný PÄR LINDHOLM, jenž měl už snadnou práci.
    Asistence: Max Lindholm.
    30:28 Baltisberger CH. - 1:2
     
    30:28
    Lions právě vstřelili branku!
    Také švýcarský tým se dočkal a dává kontaktní gól. Velice krásnou kombinaci zakončil CHRIS BALTISBERGER rychlou střelou k pravé tyči hostující branky, kam se Söderström přesunul už pozdě.
    Asistence: Lucas Wallmark a Alexandre Texier.
    25:48 WINGERLI - 0:2
     
    25:48
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Hosté využívají i druhou početní výhodu. Po velice pěkné kombinaci ANDREAS WINGERLI jen nastavil svou hokejku na středu hrací plochy a střílenou přihrávkou od pravého mantinelu tečoval nad pravý beton přesouvajícího se gólmana, kotouč zaplul k levé tyči z pohledu hráče hostů.
    Asistence: Max Lindholm.
    23:47 SANDBERG - 0:1
     
    23:47
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do vedení. FILIP SANDBERG i s notnou dávkou štěstěny dokázal sám před Hrubcem procedit puk skrz jeho betony za brankovou lajnu.
    Asistence: Max Lindholm.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 31. Baltisberger Ch. (Wallmark, Texier) – 24. Sandberg (Lindholm M.), 26. Wingerli (Lindholm M.), 38. Lindholm P. (Lindholm M.), 59. Hugg


    ZSC Lions: Hrubec (Waeber) – Weber, Lehtonen, Kukan, Marti, Baltisberger P., Geering, Guebey, Diem – Riedi, Wallmark, Texier – Azevedo, Roe, Andrighetto – Hollenstein, Sigrist, Bodenmann – Baltisberger Ch., Schappi, Bachofner.
    Trenér: R. Gronborg.

    Skellefteå AIK: Söderström (Lindvall) – Pudas, Forsfjäll M., Sandin-Pellika, Lundberg, Granberg, Nilsson, Forsfjäll Z., Olsson – Lindström J., Lindholm P., Sandberg – Hugg, Jonsson, Möller – Lindholm M., Wingerli, Sundsvik – Stenman, Lindström L., Robertsson.
    Trenér: R. Ohlsson.

    Rozhodčí: R. Šír, A. Jeřábek – E. Cattaneo, D. Altmann
    16.11.2022
    Skellefteå - Zürich 5:4

    Branky a nahrávky: 7. Lindström (Nilsson, Lindohlm), 13. Sandberg (Pudas, Hugg), 33. Sandberg (Lindström, Olsson), 45. Lindholm (M., Linström), 49. Lindström (Sandberg, P.) – 6. Schäppi., 14. Riedi (Hollenstein, Andrighetto), 30. Texier, 37. Hollenstein (Andrighetto, Azevedo)

    bahis siteleri