Columbus – Los Angeles 6:5 (po pr.) | Florida – Seattle 2:5 (kon.) | Arizona – Philadelphia 5:4 (po pr.)
Winnipeg – Washington 2:5 (kon.) | Vegas – Boston 1:3 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
6:5 (2:0, 3:3, 0:2 - 1:0)
Los Angeles Kings
Pondělí 12.12.2022, 00:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:40 Johnny GAUDREAU - 6:5
     
    60:40
    Columbus právě vstřelil branku! Teď JOHNNY GAUDREAU skóroval po fantastickém zákroku Jonathana Quicka u pravé tyče do prázdné brány, respektive Kevin Fiala, který puk těsně před brankovou čárou ještě lehce přizvedl! Gól by měl platit, ale ještě se zkoumá video. Skutečně platí! Asistence: Patrik Laine a Vladislav Gavrikov.
    45:31 Adrian KEMPE - 5:5
     
    45:31
    Los Angeles právě vstřelilo branku! Domácí brankář Elvis Merzlikins nejprve dobře odpálil hokejkou nahození Kings do strany, jenže puk se před jeho bránu rychle vrátil a nepřehledné situace využil ADRIAN KEMPE, který puk bez přípravy napálil z pravého kruhu pod víko! Kings podruhé smazali ztrátu o dva. Bez asistence.
    44:52 Anže KOPITAR - 5:4
     
    44:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku! Sean Walker vypálil na pravém křídle ihned po vhazování a Elvis Merzlikins vůbec nevěděl, kde má puk, který u pravé tyče zasunul do prázdné brány ANŽE KOPITAR – 5:4! Asistence: Sean Walker.
    39:31 Jack ROSLOVIC - 5:3
     
    39:31
    Columbus právě vstřelil branku! JACK ROSLOVIC si najel na pravém křídle na zpětnou přihrávku od Johnnyho Gaudreaua a nádhernou bombou bez přípravy vymetl pravý horní roh brány! Je to 5:3! Asistence: Johnny Gaudreau a Patrik Laine.
    38:00 Jack ROSLOVIC - 4:3
     
    38:00
    Columbus právě vstřelil branku! Jedno varování Kings nestačilo a gól v oslabení od Columbusu přece jen přišel! JACK ROSLOVIC si najel na bodu levého kruhu na přihrávku Erica Robinsona přes osu pásma a střelou bez přípravy skóroval do odkryté brány! Domácí znovu vedou. Je to 4:3. Asistence: Eric Robinson a Vladislav Gavrikov.
    35:02 Jaret ANDERSON-DOLAN - 3:3
     
    35:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku! Sean Durzi krásně pronikl do útočného pásma na pravém křídle a MIKEY ANDERSON dokonale využil jeho skvělé práce, když nádhernou střelou z bodu levého kruhu pro vhazování zamířil do pravého horního rohu brány – 3:3! Asistence: Sean Durzi.
    30:03 Patrik LAINE - 3:2
     
    30:03
    Columbus právě vstřelil branku! Blue Jackets vyrazili do přečíslení dva na jednoho a PATRIK LAINE propálil hostujícího brankáře po přihrávce Jacka Roslovica naslepo ránou bez přípravy z vrcholu levého kruhu! Blue Jackets znovu vedou! Asistence: Jack Roslovic a Erik Gudbranson.
    28:27 Blake LIZOTTE - 2:2
     
    28:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku! Napadající Carl Grundström předvedl za bránou Columbusu skvělý forčeking a po jeho zpětné přihrávce puk poskakoval u brankoviště, čehož využil BLAKE LIZOTTE, když z úhlu skóroval do prázdné brány – 2:2! Asistence: Carl Grundström a Alex Iafallo.
    24:42 Anže KOPITAR - 2:1
     
    24:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku! Útočník ANŽE KOPITAR dostal kolmou přihrávkou od Arthura Kaliyeva a po vymíchání domácího brankáře u levé tyče zvedl puk pod horní tyč zcela odkryté brány! Asistence: Arthur Kaliyev a Kevin Fiala.
    09:28 Boone JENNER - 2:0
     
    09:28
    Columbus právě vstřelil branku! Jack Roslovic vystřelil na vrcholu mezikruží a BOONE JENNER clonil před bránou tak dobře, že se puk od jeho hole odrazil do levého ramene Jonathana Quicka a poté k pravé tyči! Přesilová hra byla využita. Asistence: Jack Roslovic a Johnny Gaudreau.
    06:44 Kirill MARČENKO - 1:0
     
    06:44
    Columbus právě vstřelil branku! Alexander Edler předvedl strašidelnou rozehrávku, kterou vystihl Kent Johnson. Johnson se vzápětí s kotoučem pomazlil a předložil ho KIRILLOVI MARČENKOVI, který střelou z pravého kruhu prostřelil dvojici hráčů Kings a skóroval do prázdné brány! Jeho první gól v NHL vůbec! Asistence: Kent Johnson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Marčenko (K. Johnson), 10. Jenner (Roslovic, J. Gaudreau), 31. Laine (Roslovic, Gudbranson), 38. Roslovic (E. Robinson, Gavrikov), 40. Roslovic (J. Gaudreau, Laine), 61. J. Gaudreau (Laine, Gavrikov) – 25. Kopitar (Kaliyev, Fiala), 29. Lizotte (Grundström, Iafallo), 36. Anderson-Dolan (Durzi), 45. Kopitar (Se. Walker), 46. Kempe


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Greaves) – M. Bjork, Gavrikov, Gudbranson, Berni, Peeke, Christiansen – Nyquist (A), Jenner (C), J. Gaudreau – Laine, Roslovic, Činachov – Marčenko, Sillinger, K. Johnson – Olivier, Kuraly, E. Robinson.
    Trenér: Brad Larsen

    Los Angeles Kings: Quick (Copley) – Björnfot, Mik. Anderson, M. Roy, Durzi, Se. Walker, Edler – Kaliyev, Kopitar (C), Fiala – Arvidsson, Danault (A), Moore – Vilardi, Kempe, Iafallo (A) – Grundström, Lizotte, Anderson-Dolan.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Chris Rooney, Beau Halkidis. Čároví: Jesse Marquis, Devin Berg

    Diváci: 14560
    bahis siteleri