Humenné – Trnava 5:2 (po pr.)
po prodl.
HC 19 Humenné
5:2 (0:1, 4:0, 0:1 - 1:0)
HK Gladiators Trnava
sk Pondělí 12.12.2022, 17:00 • Zimný štadión Humenné • Slovenský pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:42
    Humenné dáva gól! Tak toto je rýchly koniec pohárového predĺženia! IGOR SAFARALEJEV v samostatnom úniku faulovaný Okoličánym, ale humenský hokejista sa udržal na korčuliach a na dvakrát pretlačil puk za Hollého čiaru. Asistencia: Martin Lenďák.
     
    49:01
    Trnava dala gól! Veľká chyba domáceho tímu, ktorý kruto pyká. Krasanovský nezachytil pevne puk do lapačky, ktorý mu dorazil do siete MICHEL MIKLÍK. Momentálne skóre by znamenalo predĺženie. Bez asistencie.
     
    36:44
    Humenné dáva gól! Zemplínčania majú prvý raz výhodu postupu do finále. Druhá tretina je pre nich ako z rozprávky. Trest Maarnelu dlho netrval. ALEXEI TRANDIN hneď ozdobil premiéru úvodným gólom na Slovensku. Asistencie: Dominik Borov a Damián Novický.
     
    35:26
    Humenné dáva gól! Na góly aj vrátane prvého duelu je to 5:5. KRISTIÁN HORVÁT pohotovo reagoval na vyrazenú strelu Krajňáka Hollým. Bol by zázrak, keby zblízka prestrelil poloprázdnu bránu. Asistencie: Alexei Trandin a Martin Krajňák.
     
    29:37
    Humenné dáva gól! Geniálna "slepá" prihrávka Ťavodu našla Borova medzi kruhmi. Toto mu však chytil Hollý, ale prikrátky bol na LUKÁŠA LAČNÉHO. Manko Humenného stiahnuté už iba na rozdiel jedného gólu. Asistencie: Ján Ťavoda a Dominik Borov.
     
    23:12
    Humenné dáva gól! Humenský kapitán FILIP VAŠKO trestá faul Marcela Holoviča. Trochu si môže svedomie spytovať Miklík, pretože bol nalepený na súperovi, ktorý aj tak cez neho vypálil gólovú ranu. Asistencie: Denis Markuš a Filip Vrábeľ.
     
    00:31
    Trnava dala gól! Humenné už prehráva. Z buly prišla prudká strela zápästím od VLADIMIRA ANTONOVA. Asistencia: Roman Kukumberg st.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 24. Vaško (D. Markuš, Vrábeľ), 30. Lačný (Ťavoda, Borov), 36. Horvát (Trandin, M. Krajňák), 37. Trandin (Borov, Novický), 61. Safaralejev (Lenďák) – 1. Antonov (R. Kukumberg st.), 50. Miklík


    HC 19 Humenné: Krasanovský – Jacko, Lenďák, Pulščák, Ťavoda, Kmec, Novický, Stripai – Vaško, Vrábeľ, Safaralejev – Ragan, M. Krajňák, Horvát – Borov, Trandin, Lačný – Farkaš, D. Markuš.
    Trenér: Andrej Parfjonov.

    HK Gladiators Trnava: Hollý – Kocúr, Maarnela, M. Ejem, Schmidt, Korím, Moncman, Kliment – Galimov, Holovič, Okoličány – Miklík, R. Kukumberg st., Antonov – R. Dvonč, Kupka, Jurák – Miščík, Deneš, Tóth.
    Trenér: Martin Baran.

    Rozhodčí: Orolín, Kocúr – Ordzovenský, Tomáš.
    bahis siteleri