Česko U16 – Polsko U18 9:0 (kon.)
konec
Česko U16
9:0 (2:0, 2:0, 5:0)
Polsko U18
Pátek 16.12.2022, 14:00 • Zimní stadion Púchov • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    Toto je ode mě v tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a u hokeje zase někdy příště. (15:56:47)
     
    Dnešní utkání je u konce. Český tým do 16 let vyhrává i druhý zápas na turnaji, když si poradil s polským výběrem do 18 let jednoznačně 9:0. Od dvě úvodní třetiny vyhrál 2:0, v té závěrečné ještě přidal dalších 5 branek a málem z toho bylo deset branek v síti brankářky Ratajczykové. Naopak na druhé straně si čisté konto připisuje Fialová. Další zápas odehraje český tým zítra proti slovenskému týmu. Polky se utkají s Maďarkami.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Vyloučení v týmu Česko U16:
    Jílková – 2 min., podrážení.
     
    59:22
    Češky se drží v útočném pásmu, kde už budou chtít druhé vítězné utkání na turnaji dohrát.
     
    59:01
    Začíná poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:05
    Už to vypadalo, že se jedna z Polek může vydat do samostatného úniku, ale rozhodčí nakonec odpískala ofsajd.
    56:18 PANEŠOVÁ - 9:0
     
    56:18
    Česko U16 právě vstřelilo branku! Už se to blíží k desítce! Po pravá straně se uvolnila okolo soupeřky HANA PANEŠOVÁ, která následně přesnou ranou pod horní tyčku rozšířila české střelecké portfolio. Asistence: Linda Vocetková.
     
    55:38
    Po delší době se do útočného pásma dostaly Polky a Jakowská od modré vyslala zajímavou ránu. Fialová pro ní zasáhla lapačkou. Nadále tak drží čisté konto.
    54:18 PÁNKOVÁ - 8:0
     
    54:18
    Česko U16 právě vstřelilo branku! Klaudie Pietraszová zavezla kotouč do útočného pásma, kde ho přenechala na pravém kruhu ADÉLE PÁNKOVÉ, jejíž následná rána na zadní tyčku skončila v síti. Asistence: Klaudie Pietraszová.
    52:43 ŠINDELÁŘOVÁ - 7:0
     
    52:43
    Česko U16 právě vstřelilo branku! O sedmou branku českého výběru se postarala LUCIE ŠINDELÁŘOVÁ, která po pravé straně vnikla do útočného pásma, objela soupeřku a následně bekhendem procedila kotouč mezi betony Ratajczykové. Asistence: Johanna Tischlerová.
    51:30 ŠŤÁSTKOVÁ - 6:0
     
    51:30
    Česko U16 právě vstřelilo branku! Šestá branka v polské síti. VĚRA ŠŤÁSTKOVÁ zavezla kotouč do útočného pásma a následně vypálila z levého kruhu. Po dorážce jedné z jejich spoluhráčem se puk znovu vrátil k ní, jež poslala kotouč do branky. Asistence: Adéla Vávrová, Natálie Musilová.
     
    50:43
    Hostující hráčka už je v pořádku a opouští led, pokračuje se buly v útočném pásmu.
     
    50:43
    Po nezaviněné srážce ve středním pásmu zůstává na ledě jedna z hostujících hráček, hra je přerušena.
     
    49:58
    Krátce před polovinou třetí třetiny drží české hráčky kotouč ve středním pásmu. Od druhé výhry na turnaji je dělí už pouze minuty.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 8. Pánková (Luxemburková), 19. Chladová, 36. Jebousková (Mynaříková, Fromová), 39. Mynaříková (Paroubková), 42. Šindelářová (Pánková, Pietraszová), 52. Šťástková (Vávrová, Musilová), 53. Šindelářová (Tischlerová), 55. Pánková (Pietraszová), 57. Panešová (Vocetková)


    Česko U16: Fialová (Nováková) – Chladová, Paroubková, Tischlerová, Fromová, Panešová, Jarabková – Vocetková, Jílková (C), Jebousková – Pánková, Pietraszová, Šindelářová – Vávrová, Musilová, Šťástková – Mynaříková, Luxemburková
    Trenér: Jan Lucák

    Polsko U18: Ratajczyková (Kobielová) – Waňczuková, Nosalová, Wencelová, Isztoková, Cybulská, Piasecká – Ziebová, Sencerzová, Lapiešová – Jankowská, Stepieňová, Brzeziňská – Figielová, Šwiateková, Huchelová – Gaceková, Cybulová, Gilgová
    Trenér: Magdalena Jabloňská

    Rozhodčí: Celarová – Čerhitová, Gottlibetová
    bahis siteleri