Švýcarsko – Lotyšsko 3:2 (2:1 po s.n.) | Rakousko – Česko 0:9 (kon.) | Slovensko – USA 6:3 (kon.)
konec
Rakousko
0:9 (0:3, 0:4, 0:2)
Česko
Středa 28.12.2022, 00:30Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:13 David ŠPAČEK - 0:9
     
    54:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    A radost v hale rychle ztichla, jelikož Stanislav Svozil nabil DAVIDU ŠPAČKOVI, který svou přesnou střelou pod víko zvyšuje na 9:0. Asistence: Stanislav Svozil a Matyáš Šapovaliv.
    40:08 Jiří KULICH - 0:8
     
    40:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Uběhlo osm vteřin a Češi se raduji z osmé trefy! Po vhazování si vzal puk JIŘÍ KULICH, který projel okolo zkamenělých Rakušanů a forhendovým blafákem překonal Michaela Sichera. Asistence: Matyáš Šapovaliv a David Jiříček.
    30:02 Gabriel SZTURC - 0:7
     
    30:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Uběhla sotva polovina základní hrací doby a už je tu sedmý gól Česka! Jaroslav Chmělař utekl po pravé straně a následně přihrál najíždějícímu GABRIELU SZTURCOVI, který bez problému z první zavěsil. Asistence: Jaroslav Chmelař a Tomáš Suchánek.
    28:16 Jiří KULICH - 0:6
     
    28:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sehraný signál, kdy Marcel Marcel přihrál Eduardu Šalému, zakončil po jeho přihrávce přesnou dělovkou z první JIŘÍ KULICH. Asistence: Eduard Šalé a Marcel Marcel.
    22:56 Aleš ČECH - 0:5
     
    22:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tento stav netrvá ovšem netrvá dlouho, po drtivém nátlaku skončil puk na modré u ALEŠE ČECHA, který propálil rakouského gólmana a vedeme tak opravdu 5:0. Asistence: Eduard Šalé a Jiří Ticháček.
    21:05 Gabriel SZTURC - 0:4
     
    21:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    V rohu kluziště si vzal kotouč David Moravec, který přihrál do kruhů GABRIELU SZTURCOVI, jenž si vylepšil střeleckou pozici a ranou na bližší tyč propálil rakouského brankáře. Bez asistence.
    18:39 Petr HAUSER - 0:3
     
    18:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Adam Měchura z vlastního pásma vyslal do samostatného úniku Matyáše Šapovaliva, jehož bekhendové zakončení sice zamířilo do tyče, odraženého puku si včas všiml z druhé vlny dojíždějící PETR HAUSER. Asistence: Matyáš Šapovaliv a Adam Měchura.
    16:26 Jiří KULICH - 0:2
     
    16:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla paráda. Gabriel Sztruc zpoza branky vyslal puk na modrou Davidu Špačkovi, ten jej předal Stanislavu Svozilovi, který vybídl ke střele JIŘÍHO KULICHA, jehož rána do levého horního rohu brány snad už nemohla být přesnější. Asistence: Stanislav Svozil a David Špaček.
    03:50 Jakub BRABENEC - 0:1
     
    03:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita a v Halifaxu se poprvé zbláznilo páže! Stanislav Svozil poslal puk ve středném pásmu na druhou stranu JAKUBU BRABENCOVI, který si sjel do pravého kruhu, odkud propálil díru mezi betony Michaela Sichera. Asistence: Stanislav Svozil a Tomáš Suchánek.
    Marken.cz

    Vlastimil Mourek

    Branky a nahrávky: 4. Brabenec (Svozil, Suchánek), 17. Kulich (Svozil, Špaček), 19. Hauser (Šapovaliv, Měchura), 22. Szturc, 23. Čech (Šalé, Ticháček), 29. Kulich (Šalé, Marcel), 31. Szturc (Chmelař, Suchánek), 41. Kulich (Šapovaliv, Jiříček), 55. Špaček (Svozil, Šapovaliv)


    Rakousko: Sicher (Pfarrmaier) – Reinbacher (A), Sablattnig, Tialler, Söllinger, Hörl, Summer, Lindner – Tschurnig, Rohrer (C), Scherzer – van Ee, Dobnig, Klassek – Erne, Auer (A), Engelhart – Stiegler, Geifes, Cernik – Linton.
    Trenér: Kirk Furey

    Česko: Suchánek (Král) – Ticháček, Jiříček (A), Špaček, Svozil (C), Moravec, Hamara, Čech – Kulich (A), Šapovaliv, Šalé – Szturc, Brabenec, Chmelař – Kos, Menšík, Ryšavý – Měchura, Marcel, Hauser.
    Trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: Harnebring, Yerkovich – Knox, Waleski
    bahis siteleri